/Aj pehavé kočky sú rozkošné ,použitelné a možno spoľahlivé/.
4.generacia glocku
-
inspiring_lamport
Ahoj, na GLOCKU 4 Gen je na vnútornej strane pažby v mieste, kde sú zaliate predné úchyty záveru na oboch stranách výrobné vady v tom zmysle, že je tam nedostatočné množstvo plastu a je vyditeľný kov úchytov.
Toto je výlučne kozmetická vada, ktorá nemá na nič vplyv.
-
inspiring_kepler
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 1 month
Páni ak môžem otázku k tomu "šúpaniu umelej hmoty" v oblasti zaliatia kolajničiek do rámu zbrane - prečo okolo toho robí každý také caviky? Vadí to nejak pri používaní zbrane? Či nebodaj sa niekomu vylomila kolajnička z rámu? Je to vôbec vec čo stojí za zmienku? Ja som mal Glock 19 3. gen. a trošku sa mi tiež ošúchal v tej oblasti - vystrelených cca 6000 rán. Teraz mám Glock 26 3. gen. a ten má už dvojitú vratnú pružinu napr a nederie sa mi ani v oblasti usadenia pružiny do rámu a na kolajničkách si môžem tiež všimnúť, že sa trošku ošúchali zvnútra ako po nich chodí záver, ale sú napevno a ani náznak problému. Píšem to sem preto, lebo som zvedavý či niekto vôbec mal s tým seriózny problém a nie len "...toto sa mi ošúchalo..."
to supanie nie je problem kolajnicky su zalisovane dostatocne hlboko na to aby nehrozilo vylomenie a spolahlivo plnili svoju funkciu . Treba postrielat nech sa zosupe co ma a orezat tie casti orezavacom a vybavena vec.
Bolo to riesene na viacerych forach a vsade sa zhodli ze na "funkci rostlinaře to nebude mit vliv "
Bolo to riesene na viacerych forach a vsade sa zhodli ze na "funkci rostlinaře to nebude mit vliv "
Zatial to nema vplyv na funkcnost, ale si zober situaciu, ze chytis noveho Glocka a prve co si vsimnes nie je nadherne prevedenie, ale supiny s ocelovym podkladom
A najhorsie je na tom to, ze Glock ten suvix nepovazuje za vyrobnu vadu, tak ako to bolo s vratnou pruzinou, ale nakoniec ju menil popripade zasielal stazujucim sa zadarmo! (PS nie na SK)
A najhorsie je na tom to, ze Glock ten suvix nepovazuje za vyrobnu vadu, tak ako to bolo s vratnou pruzinou, ale nakoniec ju menil popripade zasielal stazujucim sa zadarmo! (PS nie na SK)
-
inspiring_lamport
-
inspiring_lamport
-
eager_chaum
....a ja som si kúpil tv, ps3 a pätnásť hier ku tomu hehehehe
mimochodom, predajňa na KVP v KE stojí za pozornosť, kúpite tam S&B za 9,70 približne, pričom ku tomu Vám ešte pri väčšom odbere (rozumej zo dve, tri krabičky) poskytne zľavu 10%
ja som kupoval v poľvovníctve na Kováčskej ul. a tam to bolo po zľave za 10...... sila!
aby som upresnil - 9mm luger do G19
mimochodom, predajňa na KVP v KE stojí za pozornosť, kúpite tam S&B za 9,70 približne, pričom ku tomu Vám ešte pri väčšom odbere (rozumej zo dve, tri krabičky) poskytne zľavu 10%
ja som kupoval v poľvovníctve na Kováčskej ul. a tam to bolo po zľave za 10...... sila!
aby som upresnil - 9mm luger do G19
-
fakestring
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
-
inspiring_lamport
Ahoj strelci 4. generácie.
Predížený vypúšťač zásobníku na 4. gen. ešte glock nevyrába.
Podobný problém ako s vypúšťačom pre ľavákov.
Zásobík na 4.gen 19 rán tiež podražel
S 3.gen pasuje len pre praváka. Pre ľaváka nemá 2. zárez.
Náhradný čap gripov tiež ešte nemajú na sklade
No za luxus né ND sa platí.....
Predížený vypúšťač zásobníku na 4. gen. ešte glock nevyrába.
Podobný problém ako s vypúšťačom pre ľavákov.
Zásobík na 4.gen 19 rán tiež podražel
S 3.gen pasuje len pre praváka. Pre ľaváka nemá 2. zárez.
Náhradný čap gripov tiež ešte nemajú na sklade
No za luxus né ND sa platí.....
Naposledy upravil/-a inspiring_lamport v 05 Feb 2011, 17:48, upravené celkom 1 krát.