Presna strelba - vyber zbrane

Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

xx
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 04 Nov 2010, 21:07, upravené celkom 1 krát.
inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

.www
Naposledy upravil/-a inspiring_wescoff v 30 Máj 2010, 11:23, upravené celkom 1 krát.
rado74
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

yes ! kamos si Tikku musel ist kupit az do Madarska skoro som umrel od smiechu ked mi to povedal ale to je realita Slovenska mozete mat penazi ako hovan a nekupite aj tak nic uz mi to tu pripada ako za sociku bud si kup co mame alebo neotravuj.Inak niekde som zachytil dovozcu zn. Tikka kdesi okolo Martina tusim .
inspiring_wescoff

ano ale ten ti dovezie len to co je skladom a to je Hunter deluxe a lite :wink: , varmint a tactical ti povie ze na objednavu no a tak si mozes popri tom cakani setrit na dobre sklo :wink:
rado74
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

esteze mam objednaneho Remingtona hadam mi ho dovezu do roka a do dňa :D :D :D
inspiring_wescoff

a kde ho mas obejdnaneho , staci povedat mesto :)
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

S Tikkou je v nasich krajoch vseobecne problem,je jedno ci Slovensko alebo Cechy. Proste na to v Tikke kaslu,ked nestacia dodavat do USA. Samozrejme,ze niektori predajcovia slubia aj modre z neba, ale aj ti co maju seriozny zaujem predavat Tikku a mat nieco skladom to maju velmi,velmi tazke. Ked som si chcel objednat Tikku s tazkou hlavnou v .270WSM, tak v Detexe chlap povedal dodaciu dobu asi dva-tri roky. Bez srandy. O malicko lepsie je to v Rakusku, o nieco viac v Nemecku, je tam pomerne velka firma Manfred Alberts, ktoru uz Tikka musi brat na vedomie. Predsa je len Deutschland trh inej velkosti,aj ked ani tam to nie je 100%.
inspiring_wescoff

no tak to je pravda 270 wsm to sa caka ..ja som povodne chcel 6,5x55SE ale nakoniec som ssa rozhodol pre 308 win. - lebo co som pisal do fabriky tak by to bolo na dlhsie myslim varmint . ale pri tikke sa oplati cakat aj ten rok a pol ja som vydrzal a mam radost :)
eager_lamport

Príspevok od používateľa eager_lamport »

Obdivujem ľudí čo dokážu čakať rok a pol ja na to bohužiaľ nemám nervy tak to vyzerá že pôjdem radšej do Remingtona
inspiring_greider

Príspevok od používateľa inspiring_greider »

ani s tym remingtonom to nie je take ruzove ..ja som jeden s tych co cakam na remington police uz pol roka a stale nic :cry: :cry:
friendly_poincare

Príspevok od používateľa friendly_poincare »

BOBOR666 napísal:ani s tym remingtonom to nie je take ruzove ..ja som jeden s tych co cakam na remington police uz pol roka a stale nic :cry: :cry:
... a podla poslednych sprav ani tak skoro nebudu.... :wink:
friendly_poincare

Príspevok od používateľa friendly_poincare »

ale zhanal som nieco v 700, obvolal som celu SR, mozno som sa len mal obratit na odbornikov, ale dovozca na Slovensko povedal ze niekde viaznu dodavky, dovoz sa preklada uz skoro pol roka, a ani nevidi realny termin dovozu...tolko informacia od Frana z minuleho tyzdna... napr.
eager_lamport

Príspevok od používateľa eager_lamport »

Človek by povedal že v dnešnej dobe keď máš peniaze neni problém ale ako je vidieť ani peniaze ti nepomôžu :( kamarát zháňa niečo na ľaváka u Fraňa mu síce povedali že by sa dalo niečo zohnať ale nevedia kedy a v Zelenči mu povedali že zistia a zavolajú ale pre istotu sa už viacej nikto neozval asi nepotrebujú zarobiť :( ja so si myslel že keď je taký problém z Tikkou tak kúpim radšej niečo z Remingtonu 700 varmint alebo policie ale ako vidím ani to nebude také jednoduché :(:( .
inspiring_sammet

Príspevok od používateľa inspiring_sammet »

No ja som to vyriesil tak ze som si kupil Steyra SSG69 prisiel som do obchodu a za 4 tyzdne som ho mal doma sice ma to višlo viac ako tikka alebo remi, ale rozumnymi splatkami sa to da.
inspiring_wescoff

no este uvidis ako s nim budes spokojny za tie peniaze
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"