Policajné guľky zo strelnice skončili v aute a budovách

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Keď môže Lipšic predkladať iracionálne návrhy, prečo by nemohol Peter Bežo podávať trestné oznámenia?
Ja mám pocit že Bežove podania sú o mnoho relevantnejšie ako tie Lipšicove návrhy.
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

dirtyharry: moja reč, ak si dobre spomínam tak pred časom niektoré ministerstvo alebo rad velmi silno nasrdilo jedného pána a ten zorganizoval študentskú akciu "žiadam o poskytnutie informácií". Bolo to aj v médiách. :lol: :lol: :lol:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Jack napísal:Rasťo, snaží sa poukázať na čo? Že je anarchista? To predsa vieme. Že sa k platnému právu stavia dilentantsky? Aj to už vieme. Tak na čo sa snaží poukázať? A najmä ako? Tak, že píše jeden bezobsažný blábol za druhým, nazve ho trestným oznámením, aby mu ho vzápätí príslušný orgán vždy znovu a znovu zamietol/musel zamietnuť? Za takúto iniciatívu mu tlieskaš? Fajn, nech sa páči. Môžeš. Ale ja volím iné prostriedky a tých sa budem držať. A Petrovi Bezovi za takéto tragikomické kúsky, narozdiel od opice v cirkuse, tlieskať nebudem.
Toto si Jack prestrelil :( .
inspiring_kepler

Peter Bezo napísal:
BKSL napísal:Veru, asi zalozim s Petom nejaku politicku stranu :-)
To nepôjde, ja som anarchista, išiel by som proti vlastnému presvedčeniu.
Ved ja budem iba interny kontrolny organ strany a ty sam :wink: .
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

BKSL, tomuto hovorim flagrantne porusenie Adminovho prikazu :!:
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

BKSL, vďaka. Keď to tvrdíš ty, tak spoľahlivo viem, že som neprestrelil.
:arrow:
Mne je skrátka sympatickejšia snaha vedenia LT a individuálna snaha niektorých jednotlivcov. Neviem ako vy, ak chcem niečo meniť, alebo ovplyvniť hľadám schodné cesty a nevymýšľam si hlúposti, ktoré môže každý úradníček hravo zmietnuť so stola, lebo sú nielen - poviem to slušne - naivné, ale ešte aj spackaná po vecnej i formálnej stránke.
:roll:
Ale zas a znovu opakujem, nikomu z vás predsa nebránim, aby ste fandili, čomu a komu chcete. Len sa prosím potom nečudujte, ak výsledky budú nulové, alebo dokonca negatívne.
:)
inspiring_kepler

Lepsie aspon nejaky odpor ako ziadny.
A ked si zacal, tak podla toho ako sa situacia vyvija tak uspesnejsi lobing bol zo strany "neznamych" polovnikov ako zo strany LT, ale to na tomto fore prizna malokto . :wink:
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

BKSL, aj som ti chcel niečo napísať k tvojmu súdu, čí lobing bol úspešný a čí nie, ale škoda rečí. Iní ti možno odpíšu. Len by som chcel vidieť aktivitu, ktorú si vyvinul ty sám. Ale radšej si počkám na tú politickú stranu, ktorú túžiš založiť s Petrom B. Aaach jaj.
:lol: :P :lol:
inspiring_kepler

:wink:
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

zrejme ta jej "strelba" vyzeralal nejako takto :shock:
http://www.mojevideo.sk/video/2e09/blon ... ak_47.html
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

C08R4 napísal:tr. cin vseobecneho ohrozenia sa nevztahuje na strelby zo zbrane.
no ja sa v tom nevyznam az tak, ale mne to sedi na ine podobne nebezpecne konanie. Ale kedze kde niet vole nie je cesty, je to jedno.

Všeobecné ohrozenie

§ 284

(1) Kto úmyselne

a) vydá ľudí do nebezpečenstva smrti alebo ťažkej ujmy na zdraví alebo cudzí majetok do nebezpečenstva škody veľkého rozsahu tým, že spôsobí požiar alebo povodeň, alebo poruchu, či haváriu prostriedku hromadnej prepravy, alebo škodlivý účinok výbušnín, plynu, elektriny, rádioaktivity alebo iných podobne nebezpečných látok alebo síl, alebo sa dopustí iného podobného nebezpečného konania (všeobecné nebezpečenstvo), alebo
b) všeobecné nebezpečenstvo zvýši alebo sťaží jeho odvrátenie alebo zmiernenie,
potrestá sa odňatím slobody na štyri roky až desať rokov.

(2) Odňatím slobody na desať rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

a) závažnejším spôsobom konania,
b) na chránenej osobe,
c) z osobitného motívu, alebo
d) preto, aby inému zmaril alebo sťažil uplatnenie jeho základných práv a slobôd.

(3) Odňatím slobody na pätnásť rokov až dvadsať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

a) a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví alebo smrť, alebo
b) ako člen nebezpečného zoskupenia.

(4) Odňatím slobody na dvadsať rokov až dvadsaťpäť rokov alebo trestom odňatia slobody na doživotie sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

a) a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví viacerým osobám alebo smrť viacerých osôb, alebo
b) za krízovej situácie.

§ 285

(1) Kto z nedbanlivosti spôsobí alebo zvýši všeobecné nebezpečenstvo, alebo sťaží jeho odvrátenie alebo zmiernenie, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok.

(2) Odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 závažnejším spôsobom konania.

(3) Odňatím slobody na dva roky až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 a spôsobí ním

a) značnú škodu, alebo
b) ťažkú ujmu na zdraví alebo smrť.

(4) Odňatím slobody na štyri roky až desať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví viacerým osobám alebo smrť viacerých osôb.
eloquent_almeida

Príspevok od používateľa eloquent_almeida »

El Pistolero napísal:Vidim to na zalobu zo vseobecneho ohrozenia.

Niekto by ju mohol podat... :twisted:

Pri vsetkej ucte, automaticka zbran NEPATRI babe do ruky.... :roll:
pri vsetkej ucte v praci mame 3 baby a strielaju so sapiku lepsie ako daktori kolegovia, teda podotykam ze poznam aj take co sedia v kancli :roll:
inspiring_mendeleev

Príspevok od používateľa inspiring_mendeleev »

Súhlasím, aj ja poznám baby, čo lepšie strieľajú Sa58 ako ja.
A poznám chlapov, ktorým by som nedal do ruky ani palicu.
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Od kedy hodia policajti do Topolan na strelnicu ? Hmm. Zaujimave. Polovnici sa potesia urcite :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"