Policajné guľky zo strelnice skončili v aute a budovách
Policajné guľky zo strelnice skončili v aute a budovách
http://korzar.sme.sk/c/5777515/policajn ... ovach.html
Nepíšu či je príčinou ľudský faktor alebo zle navrhnutá strelnica .....
Nepíšu či je príčinou ľudský faktor alebo zle navrhnutá strelnica .....
-
inspiring_elgamal
Ved nedaleko je vybavena vojenska strelnica http://maps.google.sk/maps?q=48.840543, ... 64244&z=15, to je taky problem vybavit povolenia aby policajti (v ramci vycviku) strielali na vojenskej?
-
inspiring_kepler
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 11 months
Spisi je riadny ++++ ked povedal v zmysle .... to ako ked sa cvici strielat a dakoho zbludena gulka aj zabije tak je to ok lebo je to pocas nacviku ale ak by to bolo nie pocas vycviku tak by to bolo uz zle ...aspon tak mi to vyznelo..
...To co su za policajti ked taku "malu" vec ako je samopal stratia? To nas idu odzbrojovat bo daky mentalne posahany exot postriela 8 ludi ( je to smutne ale nieje to nase zlyhanie) ... ale to, ze inak posahani policajti take zbrane stracaju (cest vinimkam) tak to je v pohode .... tka to sme teda dopadli ...
...To co su za policajti ked taku "malu" vec ako je samopal stratia? To nas idu odzbrojovat bo daky mentalne posahany exot postriela 8 ludi ( je to smutne ale nieje to nase zlyhanie) ... ale to, ze inak posahani policajti take zbrane stracaju (cest vinimkam) tak to je v pohode .... tka to sme teda dopadli ...
-
inspiring_shamir
umrel som, potom som vstal z mrtvych a nasledne som zase umrel...ked som pocul co ten Spisiak hloda ....umrem.... vazne.... sice ma policajt zastreli zbludilou ranou, ale mozem byt pokojny... aspon trenuje... kedze sme im vytikali, ze netrenuju.
Som zvedavi co by povedali ak by to urobil sportovy strelec?
Som zvedavi co by povedali ak by to urobil sportovy strelec?
Tony, médiá by z teba spravili monštrum, Dano by zavelil, že slušných ľudí treba chrániť pred takými ako ty a Spišiak by asi nariadil nosiť policajtom do výkonu ostré granáty, alebo raketomet cez plece...
Nie, uvedomujem si, že už to trochu preháňam s tým ako vyjadrujem moju nespokojnosť. Ale čo mám do prdele robiť, keď dvaja blázni platení (aj) z mojich daní to nepomerne viac preháňajú so svojou neschopnosťou čeliť reálnym výzvam a problémom a miesto toho vyrábajú neustále nové a nové problémy aj tam, kde predtým neboli. Nikdy by som neveril, že to raz poviem, ale: zlatý Kaliňák, zlatý Packa! A pritom to bola tiež veľmi podarená dvojica.
Nie, uvedomujem si, že už to trochu preháňam s tým ako vyjadrujem moju nespokojnosť. Ale čo mám do prdele robiť, keď dvaja blázni platení (aj) z mojich daní to nepomerne viac preháňajú so svojou neschopnosťou čeliť reálnym výzvam a problémom a miesto toho vyrábajú neustále nové a nové problémy aj tam, kde predtým neboli. Nikdy by som neveril, že to raz poviem, ale: zlatý Kaliňák, zlatý Packa! A pritom to bola tiež veľmi podarená dvojica.