V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_mendeleev

Príspevok od používateľa inspiring_mendeleev »

TURBIAK napísal:choosenone : zaujimave fakty... tj. vonku vystrelil 4 naboje a ostalo 15 ranenych , no to sme teda dopadli : ) este je predsa aj taka moznost ze mal viac zasobnikov a jednoducho ich odhodil ... to by bola velka sikovnost policie zranit 11 ludi 8) az nerealna by som povedal
Nemal viac, mal 8, potvrdil to Lipshitc v rozhovore pre média, mám odložený jeden z článkov v Plus7dni...
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

tak to je v prdeli potom---
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

ale kdeze ! hadam mi chcete povedat ze je prenho problem dementovat spravu v nejakom mediu ? ako ste zistili pan DL nema chrbtovu kost :(

otazka je ci uz "existuje" nejaka oficialna policajna sprava napisana na papiery alebo sa podla "odhalenych" skutocnosti estelen tvori.......

ale tak ci tak pravdu sa uz nedozvieme ..... mozno az dalsia vlada (nie toto zlozenie) ale pocitam ze ani ty sa nebudu mat chut sa v tom rypat :evil:
magical_franklin

Príspevok od používateľa magical_franklin »

Ja mam info od znameho z PZ ze balisticka expertyza bola pozastavena...
scar
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa scar »

...jedna tragedia za druhou :roll:
...to bolo kriku o odvolavani ministra za jeden sulok plasteliny a kde su tie hlasy teraz :?:
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Scar, tu nejde len o MV Daniela, ale v tomto konkretnom pripade aj o nizsich zemepanov, zacinajuc od starostu DNV cez sefa mestkej policie a tak dalej a dalej az po DL. To len aby sme boli spravodlivy, ty vsetci svojou cinnostou ci necinnostou su vinici strelby v DNV a mali by odstupit. Ci nie?
inspiring_boyd

skor predstupit pred sud :twisted:
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa aris »

balisticka expertiza bola pozastavena?!

a preco?

neprijemne zistenia?
inspiring_bose

Asi ano. Ked som sa vratil od severanov, tak mi bracho opisal co sa asi stalo a uz vtedy poznamenal, ze je to cele divne akym sposobom sa k tomu postavil DL & company a uz vtedy mi povedal, ze asi niektorych ,,trafenych,, maju na svedomi samotny policajti. Co moze byt viac ako pravdepodobne. Hm, dufam ze sa to dozvieme, ved klamat je hriech pane Lipsic...to dufam viete. A urcite ste si vsimli ze totalita uz davno skoncila, takze spravdou von.
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

kuro159, hádam si nemyslíš, že by polícia niečo také potvrdila. Veď to by znamenalo, že by sa občania museli polícii vyhýbať a báť sa, aby ich nejaký ostrostrelec netrafil :roll:
inspiring_bose

Je mi to jasne. :evil: Osobne by som sa ale rad dozvedel skutocnu pravdu a nie dohady a polopravdy. Ved taketo veci, ako nieco nedosetrit robili komanci a diktatori, takze by sa aspon patrilo k tomu trosku viac povedat bez populizmu a kecov okolo.
aris
častý prispievateľ

kuro, LPSHT ma asi v pazi nejaku moralku, co som pocul tak nejaky cas pred svadbou zil so svojou partnerko na "hromadke".
inspiring_boyd

.. ze by to riesil tak ze mensie zlo ako vplacat z pokladnice statu odskodne pozostalim a ospravedlnovat sa za ciny policie pripadne aj odstupit je vymyslieť protiustavny zakon ?????

ak by to bola pravda tak bud ma IQ hupaceho konika alebo je jeho mama Majka z Gurunu :oops:

coho je vlastne ten "clovek" (ak je to vobec clovek) este schopny aby sa udrzal na stolicke ????
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Nomed, žeby odpoveď na tvoju otázku znela: všetkého?
aris
častý prispievateľ

488: ten prispevok by som snad na tvojom mieste aj zmazal,

<zmazané>
Naposledy upravil/-a aris v 05 Okt 2010, 18:06, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"