Závady zbraní Grand Power

Používateľov profilový obrázok
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Tento problém mám aj u 45 1911 a v podstate bude treba prebitú strelu ešte prežehliť.
Strely si odlievam a kalibrujem, ale aj tak niektoré sú moc "nafúknuté" a záver nedovre... :roll:
Exever
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 1 year 3 months

Príspevok od používateľa Exever »

Chalani ja som si kupil K100 mk12 "jazdenku" (udajne do 400ran vypalenych) len tak ako sekundarnu pistol, a co mozem povedat je naozaj presna, dobre sedi v ruke.... ale z nepochopitelnych dovodov mi vyhadzuje nabojnice rovno na hlavu alebo na rameno, je toto normalne ? :)
pietro32i
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 11 months

Príspevok od používateľa pietro32i »

:D, mám staršiu verziu K100 a tiež mi občas nábojnica ťukne do čela, do okuliarov alebo mi dokonca padne okolo krku za odev. Vraj je to nesprávnym držaním zbrane. Keďže som strelec samouk amatér, tak som sa s takým vysvetlením stotožnil.
angel25
prispievateľ
Dátum registrácie: 6 months

Príspevok od používateľa angel25 »

Mne K100 vyhadzovala dobre, no moja žena to drzala ako panna ... oné....a tej to padalo na hlavu. Inštruktor na strelnici sa smial a hovoril, že to je slabým úchopom.
Exever
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 1 year 3 months

Príspevok od používateľa Exever »

No pride mi to viac nez cudne, s mojou prvou HK P30 mam odstrielanych tak 2000 ran ani jeden krat mi nepadla nabojnica na hlavu ci rameno. Dalej som strielal z kolegovej K100 ale mk23 a tak isto mi to nerobilo, tak som z toho jelen.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"