1. kolo Tekovskej ligy 2011 - 27.03.2011
-
friendly_elion
-
inspiring_wu
-
inspiring_kepler
-
inspiring_wu
-
inspiring_kepler
Pytam sa preto lebo prebit rychlo s naslednym okamzitym vystrelom je bezna vec nie ? Ci strela letela uplne niekam inam ako mala (t.j. zbran nebola namierena na terc) ? Slubujem ze toto su moje posledne otazky ohladom toho DQ, ale aj ja prebijam niekedy tak, ze hned po "dosadnuti" zaveru ide vystrel, preto ma to zaujima.
Ked prebijas v zasade je prst mimo spust,vkladas druhy zasobnik.Ale ked prebijas pri stlacani vypustania zasobniku stlacis aj spust,vyjde rana a este mimo smeru tercov,kde ti vyleti kus laty,nieje o čom debatovat
Uz sa stalo ze rana letela aj do neba.IPSC je preto jeden s najbezpecnejsich športov,lebo sa dodrzuju prisne bezpecnostne opatrenia,kto to nedodrzi je len penalizovany DQ.Strielame zo zbrani,gula si nevybera kamos,rodina,rozum a prst je ktory stlaca spust to naj.Kto nedodrzi zasady nech hra radsej futbal 
Ako môžeš strielať "hneď po dosadnutí záveru" mi nie je dosť jasné. Ak prebíjaš netakticky a máš záver vzadu, musíš ho "spustiť" späť (náboj do komory). Ak ale aj prebíjaš takticky, že prebíjaš bez vystrelenia posledného náboja a v komore je stále náboj, nemáš predsa zbraň "nahodenú" (nemieriš) v námernej a prst máš stále podľa pravidiel mimo spúšte, ak to robíš ináč si veľmi blízko budúceho DQ.BKSL napísal:Pytam sa preto lebo prebit rychlo s naslednym okamzitym vystrelom je bezna vec nie ? Ci strela letela uplne niekam inam ako mala (t.j. zbran nebola namierena na terc) ? Slubujem ze toto su moje posledne otazky ohladom toho DQ, ale aj ja prebijam niekedy tak, ze hned po "dosadnuti" zaveru ide vystrel, preto ma to zaujima.
-
inspiring_tharp
Tiež sa chcem poďakovať za skvelý pretek. Na to, že toto bole moje prvé IPSC, a druhý pretek vôbec, som celkom spokojný s výsledkom. Taktiež ďakujem za rady ako zlepšovať techniku a na čo dávať pozor. Dúfam, že už to bude iba lepšie. 
Robil niekto nejaké fotky alebo videá?
edit: Skoro som zabudol. Ďakujem necronovi za požičanie zásobníka, bez neho by som sa preteku nemohol zúčastniť.
Robil niekto nejaké fotky alebo videá?
edit: Skoro som zabudol. Ďakujem necronovi za požičanie zásobníka, bez neho by som sa preteku nemohol zúčastniť.
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months