Pani neviete niekto ako sa rozobera tento model pripadne podobny ale do "srobky" chcel by som si to vycistit poriadne aj tam kde sa pri beznej rozborke nedostanem, zhyby, zahyby, medzeri atd. Existuje nato nejaky navod? Staci nato aj narezovy plan a pokusit sa podla neho nieco zacat rozoberat? Teoreticky by to slo ale kedze laik nevie co kde ako a ako silno potiahnut zatlacit vykrutit tak je to tazko a nerad by som nieco pokazil kedze zbran je nova.. Ci mam radsej navstivit nejakeho "puskara" alebo "pistoliara"

aby mi to rozobral pripadne ukazal a ci vobec mi to ukaze?!Webforisti z okolia RK, LM, LH mi mozu napisat ak niekoho takeho poznaju. Ja co poznam tak je v LH na SS Lesnicka ze tam niekto taky je, ale urcite to nieje jediny clovek v okoli ci?
ps: Rozmyslal som aj nad "ultrazvukova cisticka" co myslite vycistilo by to dostatocne a neposkodilo by to nejake ine suciastky ci plast a pod. keby sa to cele namocilo do tej vanicky? Ozaj v tej vanicke je asi voda ci? Ak ano tak mi je jasne ze mi hrozi korozia ale ked sa to hned osetri pripravkami nemalo by sa nic stat ci?
Thenkiu very mač