Polovník
-
inspiring_chaplygin
-
inspiring_jackson
Musis vsak dodrzat aspon to minimum, co zakon pri pouziti tychto zbrani stanovuje. Cize zvysenu pozornost pri pouziti zbrane a opatrnost. Odporucam strielat len oproti skale alebo prudkemu svahu, kde nehrozi ze bude clovek. Dalej odporucam si vybrat miesto kde zlava aj zprava vidis do daleka, ci niekto nejde - alebo to oznacit.
-
inspiring_jackson
-
friendly_diffie
0908, myslím, že v tomto prípade treba rozlišovať medzi lesom a poľovným revírom. V lese, ktorý nie je poľovným revírom, mu poľovník môže... Tam má však kompetencie napr. lesná stráž, ale aj polícia. Myslím si, že za hádku s lesníkmi, či nebodaj naťahovačky s políciou to nikomu nestojí. Každý si predsa vo svojom okolí nájde na streľbu zo vzduchovky aj vhodnejšie miesto ako zrovna les.
*Odkiaľ preboha máš, že sa po lese nesmie nik (okrem poľovníkov) pohybovať so zbraňou (zrejme myslené so strelnou zbraňou)?! To teda pekne pozdravuj toho vášho hospodára.
*Odkiaľ preboha máš, že sa po lese nesmie nik (okrem poľovníkov) pohybovať so zbraňou (zrejme myslené so strelnou zbraňou)?! To teda pekne pozdravuj toho vášho hospodára.
-
eager_lovelace
-
inspiring_jemison
- Michal1
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
Nechcem nikoho urazit, ale podla toho co ja poznam polovnikov je 60% znich pytliakov, 20% alkoholikov a len 20% sa profesionalne stara o revir a zverinu.
Tych 80% co spomynam su vsak polovnici na 50 rokov z coho mi vyplyva, ze je to este stara KSC skola

Nato aby ta polovnik obvinil z pytliactva nestaci aby ta stretol v lese ci v revire so zbranou.
Panzer tu raz popisoval pripad pytliakov ktory riesili niekde na sude.
Tych 80% co spomynam su vsak polovnici na 50 rokov z coho mi vyplyva, ze je to este stara KSC skola
Nato aby ta polovnik obvinil z pytliactva nestaci aby ta stretol v lese ci v revire so zbranou.
Panzer tu raz popisoval pripad pytliakov ktory riesili niekde na sude.
-
friendly_diffie
no ukaz mi les ktory nieje polovnym revirom a zo zbranou strelnou nerozlisuje sa ci je to vzduchova alebo aka nemas co robit v lese pokial nemas povolenku cize sa dopustats priestupkuJack napísal:0908, myslím, že v tomto prípade treba rozlišovať medzi lesom a poľovným revírom. V lese, ktorý nie je poľovným revírom, mu poľovník môže... Tam má však kompetencie napr. lesná stráž, ale aj polícia. Myslím si, že za hádku s lesníkmi, či nebodaj naťahovačky s políciou to nikomu nestojí. Každý si predsa vo svojom okolí nájde na streľbu zo vzduchovky aj vhodnejšie miesto ako zrovna les.