Walther G22 ma nejake dobre aj nejake zle stranky, tak ako vacsina zbrani, preto nie je ziadna zbran dokonala
Spat ku G22.
Tak nakoniec padla volba na Walthrika
Zbran je v klasickom prevedeni a je na nej puskohlad Walther 3-9x40. Zbran ma 2 zasobniky o kapacite 10 nabojov v pazbe a ich vymena, ked su nabite nie je vobec zdlhava, aj ked je potreba urcite cvik na vsunutie zasobnika pod uhlom.
Dnes po tyzdni co mam zbran doma som sa konecne dostal na strelnicu a islo sa na to
Pouzil som naboje HIGH VELOCITY .22 , ale bolo nieco hrozne. Po prvych 5 nabojoch som myslel , ze mi roztrhne oko , ako ma stipalo. Tieto naboje neskutocne moc dymili a z vyhadzovaca vychadzal aj plamienok, co bolo celkom dost neprijemne.
Ale kupil som si aj 500 inych .22 - Western , ktore mi boli doporucene a vychadzaju cenovo na nejakych 1,2-SK/kus co je super ! A uz to islo bezproblemovo
Zatial toto je moj prvy zazitok s touto hrackou. Myslim si, ze pri vhodnom pouziti streliva, ktore nedymi sa s tym da bezproblemovo strielat a oko, ktore je blizko vyhadzovaca vobec nestipe a je to radost
Zo zbranou som spokojny, ze som si ju kupil. Na taketo bavkanie na strelnici to je fakt paradicka za par korun. Nabuduce si donesiem iny "svoj" terc na ktorom budem trenovat
Este par fotiek zbrane a tercov zo strelnice: