Cestujuci sa vyhrazal .../dalsi plynovkar ...

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_newton

Cestujuci sa vyhrazal .../dalsi plynovkar ...

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

NITRA - Obvinenie z vyhrážania hrozí 46-ročnému mužovi, ktorý plynovou pištoľou ohrozoval vlakového sprievodcu. Incident sa stal v pondelok popoludní na nitrianskej železničnej stanici.

Na mol opitý muž namieril na sprievodcu zbraň, keď mu oznámil, že má neplatný lístok. Sprievodca na pasažiera upozornil železničných policajtov, tí ho predviedli na policajné oddelenie.

Ako informovala hovorkyňa Železničnej polície Ľubica Zoňová, pri dychovej skúške mu zistili 3,54 promile. Plynovú pištoľ zaistili. Vyšetrovateľ začal v prípade trestné stíhanie vo veci pre nebezpečné vyhrážanie, muža budú môcť vypočuť až dodatočne.

http://www.topky.sk/cl/10/414045/Na-mol ... u-pistolou
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Jo, uz som to rano cital, ten musel byt dobre na mol :lol:. Este dobre ze ho ty policajti neodbachli :).
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

bolo by nacase, aby taketo individum exemplarne potrestali na vystrahu
inspiring_tu

Príspevok od používateľa inspiring_tu »

Sa čudujem že vôbec ten "borec" s 3,54 promile ešte dokázal stáť na nohách...
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

navrhujem exemplarne potrestat zakazanim vsetkych strelnych palnych zbrani pre fyzické osoby!
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

luke: ty si na praskoch, alebo fetujes? :lol:
luke
častý prispievateľ

sa povedalo exemplarne, tak exemplarne!
C08R4
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa C08R4 »

Luke: Taku koninu som este od teba nepocul :D. Co ked bol ten ozran, PO? :lol:
luke
častý prispievateľ

kua co ste tu stepeni proti humoru? ci zakazat zbran je ako "nezabijes" co, tabudogma o ktorej sa ani nerozprava, hehe.
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

luke
kua co ste tu stepeni proti humoru?
navrhujem exemplarne potrestat zakazanim vsetkych strelnych palnych zbrani pre fyzické osoby!
Si nepoužil smajlíkov , tak potom sa nečuduj , že fasneš :lol: :lol: :lol: :arrow:

:arrow: :arrow:
luke: ty si na praskoch, alebo fetujes?
luke
častý prispievateľ

ja nie som fanusik smajlikov.
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Ja by som zakazal vsetko. Aj zakazovat.
Blade
prispievateľ

Príspevok od používateľa Blade »

Toto je presne jeden z tych "zlych" pripadov. Vyriesilo sa to, nikomu sa nic nestalo a chlapik je v rukach policie. Keby tam bol ozbrojeny clovek, pravdepodobne by tasil (teda ja si ano) a ten opity clovek by to nemusel pochopit a namierit zbran na takehoto cloveka a vieme dobre co nasleduje potom. Vysledkom by bol minimalne zraneny clovek a sudne natahovacky. Bohuzial, to je ale "riziko" nosenia a pouzitia zbrane, ale nikto nikdy nevie co sa moze stat a ako sa taka vec skonci. Len su proste situacie, ktore vyzeraju byt ovela nebezpecnejsie ako su, ale s tym uz musi utocnik ratat.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Blade napísal:ale s tym uz musi utocnik ratat.
Blade keby utocnik ratal s tym ze pouzijes zbran tak asi by sa skoncilo "ratanie" tvojich dni na tomto svete :-(
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Teoreticky ak by toho ozralu niekto zastrelil mala by to byt NO. Ale ako by to posudilo nase sudnictvo v skutocnosti si teda netrufam povedat.
Mne sa take nieco stalo, dokonca som to tu na fore uz pisal.
Barmanka poziadala chlapika aby zaplatil, ten siahol do igelitky a vytiahol plynaka. Nic nepovedal len tak tupo pozeral a zbranou mieril do neurcita. Sedel som asi meter od neho a stihol som precitat na zbrani UMAREX 8 mm tak som ho od nej oslobodil. Bol totalne na mol a staly zakaznik inak za triezva ten z tych slusnejsich. Vsetko sa odohralo tak rychlo, ze to bola cisto zalezitost reflexov. Vaecsina ludi si ani nevsimla co sa stalo.

Ohladom toho s cim utocnik pocita a s cim nie. Odpoved je: Nepocita absolutne s nicim. Ak je niekto na mol a cez 3 promile je na mol tak nepocita absolutne s nicim on dokonca nevie ani ako sa vola. Je to skrat za ktory by mal samozrejme niest zodpovednodst.
Ak je niekto triezvy a ide prepadnut sporitelnu tiez tam nejde s tym ze bude strielat, alebo ze bude zastreleny. On ide pre peniaze dokonca ani nepocita s tym, ze ho vypatraju. K strelbe obvykle dochadza az vtedy ak sa pachatelovi dostane situacia spod kontroly.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"