Obvinili esbéeskárov z obmedzovania osobnej slobody
-
inspiring_newton
Obvinili esbéeskárov z obmedzovania osobnej slobody
KOŠICE - Z obmedzovania osobnej slobody formou spolupáchateľstva obvinil vyšetrovateľ dvoch 26-ročných esbéeskárov z Košíc.
Daniel V. a Gabriel M. ešte vlani v auguste z dosiaľ nezistených dôvodov v obchodnom centre na Toryskej ulici v Košiciach v služobnej miestnosti bezpečnostnej služby zadržiavali sedemročného Erika z Košíc. Chlapca nezranili. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, obvinených stíhajú na slobode.
http://www.topky.sk/cl/10/424775/Obvini ... ej-slobody
Daniel V. a Gabriel M. ešte vlani v auguste z dosiaľ nezistených dôvodov v obchodnom centre na Toryskej ulici v Košiciach v služobnej miestnosti bezpečnostnej služby zadržiavali sedemročného Erika z Košíc. Chlapca nezranili. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, obvinených stíhajú na slobode.
http://www.topky.sk/cl/10/424775/Obvini ... ej-slobody
-
inspiring_ganguly
to dieťa už asi neukradne nikdy ani vlastnú myšlienku ale odsudzujem takéto správanie, asi pojdem niečo do OC Galéria ukradnúť ja, som zvedavý či si ma tak podajú. Mňa len tak nezlomia, už som zažil "cvičné" zajatie a vypočúvanie "nepriateľom".
Na 30 kg chalana sú odvážny ale taký 110 g vajčak ako ja, no chcel by som to vidieť. 
-
inspiring_lewin
.. Typická slovač
Niečo prečítate v médiach a už súdite . Niesu tam popísané žiadne informácie o tom, čo mladík vyviedol. Možné je, že chlapec kradol alebo inak vyčíňal a možno sa ešte aj vyškieral strážnikom alebo ktovie čo .. ale to zatiaľ nevieme, tak prečo na nich nenakydať nie? 
.. Typická slovač
-
inspiring_newton
-
inspiring_lewin
Zdá sa, že veríš tomu čomu chceš. Nemusím ti písať koľko prípadov sa písalo v médiach napr. o policajtoch čo na vyvádzali atď. Na nich by si tiež tak písal? Ale tam by si už zrejme mediam neveril že? Ja mám pár známych čo pracujú ako sbskári a môžem povedať, že sú to úplne v pohode ľudia. Vidíš, ja sa chytám svojich skúseností Ty zas svojich . Len kto má teraz pravdu?
....Možné je, že chlapec kradol alebo inak vyčíňal a možno sa ešte aj vyškieral strážnikom alebo ktovie čo..
čítaj pozornejšie! Písal som aj kradol. Za to už je možné obmezdiť osobnú slobodu až do príchodu policie ale tomu by museli predchádzať aj iné okolnosti o ktorých my nevieme .. Preto ja nesúdim a nepáči sa mi keď sa pri takýchto chabých informáciach o skutočnosti už hneď píšu slová ako vymetenci atď.
....Možné je, že chlapec kradol alebo inak vyčíňal a možno sa ešte aj vyškieral strážnikom alebo ktovie čo..
čítaj pozornejšie! Písal som aj kradol. Za to už je možné obmezdiť osobnú slobodu až do príchodu policie ale tomu by museli predchádzať aj iné okolnosti o ktorých my nevieme .. Preto ja nesúdim a nepáči sa mi keď sa pri takýchto chabých informáciach o skutočnosti už hneď píšu slová ako vymetenci atď.
Naposledy upravil/-a inspiring_lewin v 21 Mar 2009, 13:16, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_lewin
Kua . Okolnosti sa menia . Som kus prekukol slovičko. Ja som bol v tom, že sedemnásť ročný
Takže sorry. Ale možno sa len stratil. Neviem si predstaviť, že by ho tam nejak pacifikovali alebo niečo iné. Aj tak je to divné a nepáči sa mi vaša reakcia na ich osobu pokiaľ neviete čo sa tam naozaj stalo.
... vieš nejaký link kde je to video?
Takže sorry. Ale možno sa len stratil. Neviem si predstaviť, že by ho tam nejak pacifikovali alebo niečo iné. Aj tak je to divné a nepáči sa mi vaša reakcia na ich osobu pokiaľ neviete čo sa tam naozaj stalo.
... vieš nejaký link kde je to video?
-
inspiring_newton
janesk
brigadoval som /ked som mal este cas/ v istej SBS. Z 10tich boli 8mi SBSkari paka.Vies preco?Robia to ,aby "mali robotu",zo zakonov si nerobia tazku hlavu,ale o to vacsi "znalci su ked sa nieco udeje.
Mam pohlad -realny- z jednej aj z druhej strany.
A ze mas SBS kamaratov? To nedokazuje nic,tvoj pohlad je jednostranny.
brigadoval som /ked som mal este cas/ v istej SBS. Z 10tich boli 8mi SBSkari paka.Vies preco?Robia to ,aby "mali robotu",zo zakonov si nerobia tazku hlavu,ale o to vacsi "znalci su ked sa nieco udeje.
Mam pohlad -realny- z jednej aj z druhej strany.
A ze mas SBS kamaratov? To nedokazuje nic,tvoj pohlad je jednostranny.
-
inspiring_lewin
Také individua sa ale nájdu všade, či už u polícii, sbs, vojska atď. Ale tých už tak do jedného vreca nehádžete. A to ja mám jednostranný pohľad ? Sbskari majú zo zákona tiež podmienky ktoré musia na výkon tohto povolania spĺňať tak neviem o čom je tu reč. To, že je niektorý dutý ešte neznamená, že sú všetci. Tak ako aj u iných spomenutých zložkách