Kvalita/vykon je rozhodujuci faktor. Nech to pekne lieta aj na 100 ale aj na 300 metrov
.223 remington - vyber ?
.223 remington - vyber ?
Ktore vy pouzivate ? a ktore mi viete odporucit ?
Kvalita/vykon je rozhodujuci faktor. Nech to pekne lieta aj na 100 ale aj na 300 metrov
radsej si priplatim za kvalitu a budem pouzivat len jedno strelivo a s tym nastrelovat , ale aj strielat.
Pisem o hotovych nabojoch,neviem co ma a nema aktualne na sklade,takze preto je tu tel.cislo.
Dalsia volba je Norma,rada Jaktmatch,zvykli mavat v Artemise v Komarne.
U Frana mavali skvele Federal LE,lenze tie maju 63grs. SP a nie je iste,ze by to flinta s 12" twistom dokazala ustabilizovat. Treba s jednou skatulkou
skusit.
S&B Match - skutocne velmi dobre,skusali sme vo Varmintoch (CZ 527 s 9" twistom) aj 52grs. aj 69grs. Oba naboje urcite presnejsie ako bezny strelec. Obycajny S&B FMJ bieda..... Ale zase,dlzka twistu predurcuje tie 52grs., na skatulke s 69grs. vyrobca doporucuje twist 7". (CZ s 9" to zvlada-osobne overene).
Momentalne ma z hlavy nenapada,co seriozne by sa dalo este kupit. Prvi Partizan,bezny S&B,rusaci atd. je skoda skusat.
Dalsia volba je Norma,rada Jaktmatch,zvykli mavat v Artemise v Komarne.
U Frana mavali skvele Federal LE,lenze tie maju 63grs. SP a nie je iste,ze by to flinta s 12" twistom dokazala ustabilizovat. Treba s jednou skatulkou
skusit.
S&B Match - skutocne velmi dobre,skusali sme vo Varmintoch (CZ 527 s 9" twistom) aj 52grs. aj 69grs. Oba naboje urcite presnejsie ako bezny strelec. Obycajny S&B FMJ bieda..... Ale zase,dlzka twistu predurcuje tie 52grs., na skatulke s 69grs. vyrobca doporucuje twist 7". (CZ s 9" to zvlada-osobne overene).
Momentalne ma z hlavy nenapada,co seriozne by sa dalo este kupit. Prvi Partizan,bezny S&B,rusaci atd. je skoda skusat.
No ono sa to predalo praveze dost rychlo
Co som pocul,tak je ale problem s dovozom Lapui....ja som si u neho aj s kamosom kupil par stovak FMJ ako buduci polotovar na prebijanie,no to uz bolo trochu davnejsie.....dovozca v L.Mikulasi ma total na haku,ani malorazkove,ani gulove ani hovno....proste ochota jak svina. A v Lapui samotnej maju tiez nas trh hlboko v p...