Co na neho hovorite ? 44. magnum uz moze byt poriadna pecka, nie ? Co si myslite ohlade stop-efektu tohto kalibru a jeho zvladania s nejakou 4" - 5" hlavnou co sa tyka presnosti ?
Ako imidzovka urcite super stroj,uz to tu bolo niekde rozoberane 44.mag,aj ja som pisal asi v Tauruse o podobnej zbrani.Ked si ju kupis mozno po nejakej dobe prides na to ze ti je to asi na dve veci.Ale proti gustu......
BKSL-aj s 357mag,sa daju dat tri rany do 1sekundy,ale 44.mag to je asi moc.Pri strelbe na maca sa musi clovek riadne postavit aby nahodou pri vystrele nepadol
Zdravím vás čo ste mali tú radosť vystreliť si z takéhoto "kanónu"
Zároveň sa vás chcem spýtať na jednu dôležitú vec, čo mi vŕta v hlave odkedy som sa začal zaujímať o revolver S&W 629 - a tou je - dokáže človek útleho vzrastu ako napr ja (vážim 60 kg a meriam 176 cm - skrátka útla postava) zvládať streľbu z 5 palcového S&W 629 .44 Magnum? Ak ste niekto podobnej postavy ako ja a skúšali ste to tak prosím prispejte svojími skúsenosťami.
Naposledy upravil/-a Yuri the GUN NUT v 18 Jún 2009, 17:44, upravené celkom 1 krát.
Vcera okolo 18:00 ked som bol v T&T v BA , tak tam niekto strielal z revolveru ... tipujem bud .44 alebo .357, ale bola to krasa. Strielal aj na 25metrov a perfektna presnost, normalne som sa na to namotal, ufff. boma
bum napísal:Xader
Kup 500SW 8palec tiež na jednu čakam
Ten sa mi tiez lubi ale myslis v .44mag , nie ?
Beries ho v tom krasnom chromovom prevedeni a cierna pazbicka ? kolko vyjde taka sranda zhruba ? tusim tento 629 sa da kupit za tisic evri.