IBO strelnica v Trenčíne

Používateľov profilový obrázok
fotograf
častý prispievateľ
Registered for: 10 years 4 months

IBO strelnica v Trenčíne

Príspevok od používateľa fotograf »

Boli ste tam už niekto?
Je to zrejme orientované najmä na poľovnícku komunitu, ale chcelo by to nejakú bezprostrednú skúsenosť..., napísať recenziu..., prípadne aj kritiku... :idea:

Dávam sem link (dúfam však, že to nebude brané ako reklama...): https://www.youtube.com/watch?v=fsMF6j5jtko

V tom video-šote ma zaujalo, že tá tetovaná dievčina v tých legínach si nevybrala tú ponúkanú ružovú pištoľ... :mrgreen:
Gunslinger
moderátor
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

fotograf: Strielat som nestrielal ale bol som sa tam v lete fyzicky pozriet, nie je to moc velke ale miesta je tam dost aj priestory su to pekne, a pre polovnika by to mohol byt dobry zazitok/trening. Cenovo sa mi to zdalo trochu drahe, ale zasa co dnes nie je (a Krvave Senky su tusim este drahsie). Oplati sa skor ist tam na dlhsie (polhodka 49e, hodina 69e, 2 hodiny 90e, pokial nepouzijes niektoru z ich zbrani a prinesies si vlastnu je to +20e za kratku a +40e za dlhu), teraz ale maju myslim akciu - s kodom 'ZAZITO25' dostanes 25% zlavu (ked to booknes cez www.streleckekino.sk). Moze tam ist aj clovek bez zbrojaku, vtedy je to ale drahsie (striela s asistentom/instruktorom).

Ak to vyskusas, podel sa s nami o zazitok, drzim palce!

Gunslinger
fotograf
častý prispievateľ
Registered for: 10 years 4 months

Príspevok od používateľa fotograf »

Gunslinger: "Ak to vyskusas, podel sa s nami o zazitok, drzim palce!"

Môj záujmový priestor pre tréningovú streľbu je niekde inde... :mrgreen:
No vyzerá to zaujímavo..., najmä pre poľovníkov - to však nie je moja parketa. :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Strelnice"