Pokukujem po G43 a popri nej, pred kúpou, si chcem otestovať aj iné možnosti. Čo by som mal testovať?
Priority:
- spoľahlivosť
- veľkosť ≤ G43 )
- cena
Ďakujem.
<edit yarco> opravil som hrúbku v nadpise, boleli ma z toho oči
Jop, poznám.rusty95 napísal: ↑08 Apr 2025, 10:23 Tu mas stranku kde si mozes porovnat lahko velkosti pistoli:
https://www.handgunhero.com/
- 6 nábojov mi nevadí. Podľa štatistiky je to viac než dosť.rusty95 napísal: ↑08 Apr 2025, 10:16 G43 je dobra zbran. Jedina nevyhoda je ze ma standardne iba 6 nabojov v zasobniku.
Druha moznost na ktoru som presiel aj ja z G43 je HS H11 s podobnymi rozmermi ale 11 nabojmi v zasobniku.
Este je tu potom Sig Sauer P365 ale tu nemam vyskusanu ale podla recenzii striela sa s nou najlepsie z tejto spominanej trojky mikrokompaktov.
k "Výhodou je manuálna poistka": Je toto bezpečnejšie v porovnaní s tým čo má Glock/CZ?Jack napísal: ↑08 Apr 2025, 12:47 SW MP Shield. Malé rozmery, solídna ergonómia. Kapacita tuším 8+1 v 9 mm Luger (o jeden menej v .40 SW). Spúšťák podobný ako mlok, chod spúšte kultivovaný. Výhodou je manuálna poistka, ktorá sa hodí pri nosení zbrane po vreckách či kabelkách, rovnako ako pri puzdrení, najmä do mäkších puzdier. Dnes pomerne rozšírená zbraň s dostupnými doplnkami, náhradnými dielmi, puzdrami. Mám s ňou viac ako desaťročie skúseností a nebál by som sa odporúčať.
Tu je dolezite ci chces nosit s nabojom v komore alebo nie.