Destruktivna sila

inspiring_hertz

Destruktivna sila

Príspevok od používateľa inspiring_hertz »

Chlapi chcel by som vediet ktora vzduchovka je ta" naj"destrtuktivna.Jedna sa o nicenie flias a tomu pod.veci,tak do 30 metrov.
inspiring_hellman

Príspevok od používateľa inspiring_hellman »

Na inom fore by uz bola podobna tema davno zmazana... :roll:
inspiring_hertz

A co takeho som napisal?Ved ja chcem len vediet s ktorou vzduchovicou sa mozem "vysantit" na flasiach a tomu podobnych veci.NEZIVYCH,ak Ti ide o toto. :!: :!:
inspiring_euler

Príspevok od používateľa inspiring_euler »

AKOUKOLVEK!

(blbá otázka, blbá odpoved...)
inspiring_pike

Príspevok od používateľa inspiring_pike »

V podstate kazdou, ak dohodis....
inspiring_euler

Ale nie, teraz vazne. Podstate sa zabavis hocijakou vzduchovkou, Ja som mal vseliake stare "zazraky" co aj strielali a zabava bola vzdy. Niekedy za den padlo aj 500 brokov. Ked mas slabucku vzduchovku tak je o to vacsia sranda trafit na vacsiu vzdialenost.

Ale ak ti ide o destrukcnost tak si zozen kaliber 5.5mm alebo 6.35mm ak zozenes taku.
inspiring_hertz

Milox:vdaka za odpoved,aspon jeden normalny clovek.A taktiez za radu,objednal som si Crosman Benjamin 392.Dufam ze splni moje ocakavania.Este raz dik.
inspiring_goldberg

Príspevok od používateľa inspiring_goldberg »

Deštruktívna sila vzduchovky :DDD
Zaujímavý pojem
inspiring_darwin

Príspevok od používateľa inspiring_darwin »

ostrolucan napísal:Chlapi chcel by som vediet ktora vzduchovka je ta" naj"destrtuktivna.Jedna sa o nicenie flias a tomu pod.veci,tak do 30 metrov.
ahoj aj mna bavilo strielat skôr po flašiach,plechovkách a hrubších plastoch je to už predsa len iný zážitok zo strielania ako ked strielaš do papierového terča :lol:
a určite nieje jedno aku vzduchovku si nato kupiš,lebo napr.slávia 631 neurobí nad 10 metrov sklenu flašu a hrubu zo šampanského ani z blízka skušal som štandardné diabolky aj špicaté a aj olovené broky
na 30 metrov už treba niečo silnejšie s ustovkou od cca 250m/s a kvalitný puškohlad možno niečo takéto by stačilo http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... cts_id=123
inspiring_euler

Zaujmavé potom je že ja som z 630 (čo už má nejaké desiatky rokov a vživote nevidela generálku) na 15 metrov každou ranou rozbil fľašku od piva.

A to čo bola potom za 631 ked z blízka nerozbila ani hrubú fľašku ked moja stará ruská vzduchovka čo fakt len pľula ju rozbila...???
inspiring_hertz

to:Diesel666..A vies ze som aj uvazoval o HHF ale 900.No mozno zadovazim neskorsie.
Ani mna nebavi stale strielat do terca a ked uz po niecom vystrelim nech to ma aspon nejaky ucinok(v ramci moznosti vzduchoviek,samozrejme).
inspiring_goldberg

Neviem či vás to zaujíma, ale vzduchovka s úsťovkou 250 m/s má energiu vyššiu ako 15 J
Ja len tak aby ste nemali problémy pokiaľ nemusíte
inspiring_lovelace

Príspevok od používateľa inspiring_lovelace »

a zachvilu tu mame antimaterial vzduchovky :D
inspiring_goldberg

Náhodou.... so vzduchovkou sa toho da zdeštruovať pomerne dosť...najmä oči :?
Ale nie vážne... tiež ma nebavilo strielať do terčov. Predmety čo sa po výstrele rozpadli, rozleteli, rozplasli alebo neviem čo ešte boli zaujímavejšie
inspiring_euler

No ved to. My chodievame strielat sa taku staru ciernu skladku odpadu. Tam sa da toho rozstrielat vela. A sranda bola ked sme asi 15 minut strielali a potom sme si vsimli ze asi 5 metvov za nami lezalo asi 6 diviakov v blate a divalo sa na nas :D Z pudu sebazachovy sme po nich streleli co sme mali nabite a uz sme bezali kade lahsie, a diviaky tiez :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"