Destruktivna sila
-
inspiring_hertz
Destruktivna sila
Chlapi chcel by som vediet ktora vzduchovka je ta" naj"destrtuktivna.Jedna sa o nicenie flias a tomu pod.veci,tak do 30 metrov.
-
inspiring_hertz
-
inspiring_euler
Ale nie, teraz vazne. Podstate sa zabavis hocijakou vzduchovkou, Ja som mal vseliake stare "zazraky" co aj strielali a zabava bola vzdy. Niekedy za den padlo aj 500 brokov. Ked mas slabucku vzduchovku tak je o to vacsia sranda trafit na vacsiu vzdialenost.
Ale ak ti ide o destrukcnost tak si zozen kaliber 5.5mm alebo 6.35mm ak zozenes taku.
Ale ak ti ide o destrukcnost tak si zozen kaliber 5.5mm alebo 6.35mm ak zozenes taku.
-
inspiring_hertz
-
inspiring_darwin
ahoj aj mna bavilo strielat skôr po flašiach,plechovkách a hrubších plastoch je to už predsa len iný zážitok zo strielania ako ked strielaš do papierového terčaostrolucan napísal:Chlapi chcel by som vediet ktora vzduchovka je ta" naj"destrtuktivna.Jedna sa o nicenie flias a tomu pod.veci,tak do 30 metrov.
a určite nieje jedno aku vzduchovku si nato kupiš,lebo napr.slávia 631 neurobí nad 10 metrov sklenu flašu a hrubu zo šampanského ani z blízka skušal som štandardné diabolky aj špicaté a aj olovené broky
na 30 metrov už treba niečo silnejšie s ustovkou od cca 250m/s a kvalitný puškohlad možno niečo takéto by stačilo http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... cts_id=123
-
inspiring_euler
-
inspiring_hertz
-
inspiring_goldberg
-
inspiring_goldberg
-
inspiring_euler
No ved to. My chodievame strielat sa taku staru ciernu skladku odpadu. Tam sa da toho rozstrielat vela. A sranda bola ked sme asi 15 minut strielali a potom sme si vsimli ze asi 5 metvov za nami lezalo asi 6 diviakov v blate a divalo sa na nas
Z pudu sebazachovy sme po nich streleli co sme mali nabite a uz sme bezali kade lahsie, a diviaky tiez