1. rocnik "GEMERSHOOTING RIFLE" 7.11. 2009

Divizia

Hlasovanie ukončené 17 Nov 2009, 18:58

Semi-Auto Open
1
8%
Semi-Auto Standard
6
50%
Malokalibrovka Open
3
25%
Malokalibrovka Standard
2
17%

Celkom hlasov: 12

Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

1. rocnik "GEMERSHOOTING RIFLE" 7.11. 2009

Príspevok od používateľa Rasto »

Potreboval by som zistit predpokladanu ucast z vasej strany a podla toho sa rozhodnut ci sa mi tam oplati ist, cize ci to bude mat uroven :-)
Ak budete prispievat tak by som poprosil i diviziu, aby som vedel co si mam zobrat a posusit :twisted: .
http://www.sskmagnum.estranky.cz/
Diky
LtTT
prispievateľ
Registered for: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa LtTT »

Nooo az na to ze to je od nas ako na koniec sveta .... isiel by som ... zima bude dlha ... tak by sa patrilo vyuzit prilezitost :D ....
Mozes sa jeden strelec zaregistrovat do dvoch divizii ? ... malorazka open a semiauto open ?
Rasto
expert

I ja to mam az tam do pr...., Ale IPSC puska na slovensku moc nemas, lepsie povedane tento rok 2 a to si nenavyberas.
Rozhodni sa sam co by si chcel a co ti ide lepsie, pricom oboje by som ti v ziadnom pripade nedoporucoval 2x startovne a namiesto zabavy zo strielania by si mal len nervy z dvojnasobnych priprav atd.
Min som bol v Sielnici semi auto open a teraz by som rad vyskusal malokalibrovku open.
LtTT
prispievateľ
Registered for: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa LtTT »

Rasto tak to si teraz vymenime :D ja som si dal na SGS malokalibrovku :D .... ale teraz pojdem vyvencit .223ku :D len by som rad este vedel vzdialenosti ake sa tam budu strielat ... :D ... ten stage 5 v Sielnici bol pekne prekvapenie :D ....
eloquent_kowalevski

Príspevok od používateľa eloquent_kowalevski »

Rasto ak sa rozhodnes - ideme. Auto beriem ja. Ale nechcem stavat o 2 hod. v noci a soferovat, nasledne sutazit a znova cesta spat. Treba sa ubytovat a vypit si uz v piatok.
Rasto
expert

v pohode oslovime organizatorov a u niektoreho prespime :-)
Ja si mozno zoberiem oba guny a rozhodnem sa podla konkurencie co budem strielat :-)))
Este ze to je na madaroch aspon nemusime ocakavat hordy snehu :-)

OTAZKA PRE ORGANIZATOROV BUDE DAKA OFICIALNA LISTINA PRIHLASENYCH?
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

ja budem v tom case cca 10.000km smer juh takze sa nepridam :) chlapi uzite si to
eloquent_kowalevski

Príspevok od používateľa eloquent_kowalevski »

Rasto a to ja uvazujem vymenit na sutaz Sa.58 za Sa.26 7,62X25T, len ci to bude mat predpisany faktor pre IPSC puska? Ale to tam nikto nebude merat a navyse sa striela aj 22lr., co je v IPSC nezmysel. Ale ak budu terce nad 100m, tak ta 26-ka nema sancu. Ide o zabavu , nie?
Rasto
expert

Tak to bude ozaj zabava :-) Tiez som nad tym uvazoval, len s povodnymi mieridlami by to bol pruser. Ale keby som tam dal kolim + kultivovane spravanie pocas strelby, male rozmery a v neposlednom rade 40 ranove zasobniky asi by som to vyhral :-)
O faktor sa neboj ten by si splnil s tokarevom, len skor by som chcel vidiet majora :-)
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Némbojte sa . Volal som tam a max 40m a bližšie. Terče papieráky a asfaltové - 15cm priemer holuby. Peter a Rasťo pridávam sa za každú srandu. Moja 58čka je v pôvodnom stave + kompenzátor. Len strelivo Barnaul kope ako hovado. Dajte vedieť, pôjdem, ale keď bude naprd počasie - zvážim :wink:
Rasto
expert

Igor ved vies ze si vzdy a vsade vitany :-)
Cim viac ludi tym viac zabavy :-)
Skoda ze to nebude na vacsie vzdialenosti, lebo min tie male popre na 100m boli zapametania hodne :-)
S tymi holubmi to je skvely napad, pretoze i s malorazkou si budem isty zasahu.
Igor este nemas tu bodku z CZ na pazbe?
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

p.Dekany zo ZBrane.cz mi odpísal, že budú tak do 2 mesiacov. Mám objednané 2ks. Priobjednám 3tiu a pošlem Ti email v kópii.
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

No chlapci z RS by tam mohli pridať nejaký ten terč alebo stage, predsa len RS je ďaleko, ale my sa vyberieme minimálne v počete 3ks :) ešte sice troška musím podúriť ojich maďarov, ale myslím, že sa dajú prehovoriť .

inak ten termín koliduje s hellowen niečim na jelensi organizovaným KPSN, nr
Rasto
expert

Pokial KPSN organizuje pusku som tam, ale neorganizuje a pistole si uzijes kedy chces kolko chces a preto treba prioritizovat, lebo puska je zatial na SR exkluzivna, ale ma dobry nabeh :-)
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Rasto pravdu mas!
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"