Kompatibilita medzi kalibrami
Kompatibilita medzi kalibrami
nasiel som na ezbraniach takyto inzerat:
"Predám GLOCK 22 kaliber .40 SW + vymenná hlaven GLOCK .357 SIG z modelu GLOCK 31 ."
zaujimalo by ma, ci by ma niekto vedel nasmerovat na zdroj, kde sa o tom mozem dozvediet viac, alebo z vlastnej skusenosti povedal, ako je to s tymto menenim hlavne.
mozem si do g19 (9mm) dat hlaven z g23 (.40) alebo z g32 (.357) a bude mi to slapat? alebo su tam nejake uskalia? v pripade ze to je take ruzove, ako je to so separatnym nakupom takejto hlavne v inom kalibry nez zbytok zbrane? pripadne kde a za kolko?
"Predám GLOCK 22 kaliber .40 SW + vymenná hlaven GLOCK .357 SIG z modelu GLOCK 31 ."
zaujimalo by ma, ci by ma niekto vedel nasmerovat na zdroj, kde sa o tom mozem dozvediet viac, alebo z vlastnej skusenosti povedal, ako je to s tymto menenim hlavne.
mozem si do g19 (9mm) dat hlaven z g23 (.40) alebo z g32 (.357) a bude mi to slapat? alebo su tam nejake uskalia? v pripade ze to je take ruzove, ako je to so separatnym nakupom takejto hlavne v inom kalibry nez zbytok zbrane? pripadne kde a za kolko?
luke: do g31/22 bez problému zapasuje lauf z g17, je trochu volný pretože má menší priemer ale všetko ostatné sedí, zbraň normálne vyhadzuje náboje. Naopak to nejde, lebo ti lauf z g31/22 nevlezie do záveru g17. A ak by si ho aj nechal puškárom stiahnuť na potrebný priemer tak máš problém s hrúbkou dna nábojnice .357/.40, nevlezie ti do čela záveru.
-
inspiring_bose
Ak chces prehadzovat hlavne .40 a .357,je to mozne podla vyrobcu,ale asi by bolo dobre k 357 pouzit aj inu vratnu pruzinu. Neni to nutne,ale koli komfortu to neni zle. Videl som niekde take sady. Hlaven+pruzina a kovova tycka pruziny alebo len silnejsia pruzina. Myslim ze od IGB ci Glockmeister. Ale osobne si myslim ze si radsej vyber ktora z tychto razi sa ti viac paci a strielaj len ju. (...este odporucanie:pre 40SW ani pre 357SIG nepouzivaj strelivo od Sellier&Bellot)
re R: 17-tková hlaveň v 31-tkovom závere sa "otlče" a má to aj vplyv na presnosť streľby
re luke: ten chalan mal v inzeráte ku .357 hlavni na foto aj vratnú pružinu. Pokiaľ je na patke pružiny štvorčíslie "5579", tak plne postačuje.
Mám takú v G31 aj G17 (bez problémov-orig.Glock-cena v Hermes 6€) G31 má najvyššiu úsťovú rýchlosť aj energiu pri štandardnom strelive.
re MRBLUE:
VÝSTRAHA!!! Vo vlastnom záujme nepoužívajte do Glockov v kalibroch .40 a .357 strelivo od Selliera (poškodenie hlavne,mechanizmov zbrane,úraz...)
ja používam v 31-tke American Eagle (Federal) 125grainFMJ
k cene: Čo je dnes lacné?
re luke: ten chalan mal v inzeráte ku .357 hlavni na foto aj vratnú pružinu. Pokiaľ je na patke pružiny štvorčíslie "5579", tak plne postačuje.
Mám takú v G31 aj G17 (bez problémov-orig.Glock-cena v Hermes 6€) G31 má najvyššiu úsťovú rýchlosť aj energiu pri štandardnom strelive.
re MRBLUE:
ja používam v 31-tke American Eagle (Federal) 125grainFMJ
k cene: Čo je dnes lacné?