Policajti pri hliadkovaní prešli opitého mladíka
Policajti pri hliadkovaní prešli opitého mladíka
Príbeh smoly a šťastia v jednom zažil v sobotu 21-ročný Štefan zo Štrby. Terénnym autom ho dve hodiny po polnoci doslova prešla policajná hliadka. Mladík sťatý na mol ležal na ceste.
ZDROJ: http://korzar.sme.sk/c/5273212/policajt ... adika.html
P.S.: som rad ze ho presli prave policajti. Nie je v tom ziadna skodoradost, ale keby ho presiel ktokolvek iny, tak to automaticky prisiju vodicovi ani nevie ako
ZDROJ: http://korzar.sme.sk/c/5273212/policajt ... adika.html
P.S.: som rad ze ho presli prave policajti. Nie je v tom ziadna skodoradost, ale keby ho presiel ktokolvek iny, tak to automaticky prisiju vodicovi ani nevie ako
no Jack, logiku v tom nehladaj. Poznam cloveka, ktory isiel autom pred polnocou z prace a podobne individuum, ktore bolo 24 hodin v liehu 365 dni v roku presiel, pretoze si zmyslelo, ze sa najlepsie spi medzi dedinami na ceste, v ciernom obleceni. Samozrejme ze to prisili chlapovi v aute, lebo vraj mal prisposobit rychlost... no proste mal ist krokom, keby nahodou niekto opity lezal na ceste. A sup ho, zapis v registri, aspon ze dostal podmienku, holt, neviem si predstavit, kto by zivil jeho 2 deti ked by sedel.
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 11 months
V tomto prípade nedošlo k porušeniu zákona na strane ožratého chodca, ale jednoznačne na strane vodiča. Chodec sa stal len dočasne prekážkou na cestnej komunikácii, každý vodič je povinný venovať sa riadeniu tak, aby mohol vždy včas svoje vozidlo zastaviť.
Ale vzhaldom na skutočnosť, že Slovensko stále nie je právny štát, je možno o tejto kauze viesť dlhé predlhé komentáre a špekulácie.
Ale zajtra príde možno ešte lepšia pikoška, možno že iný vodič prejde na ceste ležiaceho ožratého policajta, alebo rovno celú hliadku...
Ale vzhaldom na skutočnosť, že Slovensko stále nie je právny štát, je možno o tejto kauze viesť dlhé predlhé komentáre a špekulácie.
Ale zajtra príde možno ešte lepšia pikoška, možno že iný vodič prejde na ceste ležiaceho ožratého policajta, alebo rovno celú hliadku...
- Michal1
- častý prispievateľ
- Registered for: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
Ked je ozraty a lezi v tme ,este aj v tmavom obleceni na ceste, je to len a len jeho vina.
Este by som ho dobre nakopal do prdele, ked ho pustia z nemocnice
Aby slusny ludia doplacali na ozratych vagabundov.
Otazka pre na je: Aku bude mat ten prejdeny spoluucast na plateni lekarskej starostlivosti, ked mu dokazu ze je to jeho vina!
Ja by som to takymto dal vsetko preplatit, lebo ked sa ozerem, tak sa mam vediet aj spravat!
Este by som ho dobre nakopal do prdele, ked ho pustia z nemocnice
Aby slusny ludia doplacali na ozratych vagabundov.
Otazka pre na je: Aku bude mat ten prejdeny spoluucast na plateni lekarskej starostlivosti, ked mu dokazu ze je to jeho vina!
Ja by som to takymto dal vsetko preplatit, lebo ked sa ozerem, tak sa mam vediet aj spravat!
-
inspiring_khayyam
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 11 months
to sa 58:
chlapče, neviem kto si a teraz ani nechcem vedieť
svoj názor som pripravený kedykoľvek obhájiť ak bude môj proťajšok pripravený na konštruktívnu alebo aj inú debatu.
dotyčný ožratý prejdutý človek sa dopustil snáď len priestupkov, či už opilstva alebo iných " závažných", na rozdieľ od toho čo spôsobil ten výtečník v uniforme je to viac ako zanedbateľné. Osobne nemám proti policajtom nič, sú to ľudia ako my, s rodným číslom, platitelia dane, občania štátu povinní dodržiavať zákony a chránení právnym systémom SR.
Ale ako verejní činitelia by si nemali práve takéto podobné prešľapy nikdy dovoliť, na verejných činiteľov by mal byť ten povestný meter skutočne o trochu kratší, sú to predsa ochrancovia zákonov, občanov, verejného poriadku a pod. Nechcel by som byť teraz v koži ani prejdutého opilca, ani v koži toho policajta, ale isto viem že ani v Tvojej koži, zbytočne priveľa emócií...pre nič za nič. Ale neboj, to rýchlo rozchodíš.
chlapče, neviem kto si a teraz ani nechcem vedieť
svoj názor som pripravený kedykoľvek obhájiť ak bude môj proťajšok pripravený na konštruktívnu alebo aj inú debatu.
dotyčný ožratý prejdutý človek sa dopustil snáď len priestupkov, či už opilstva alebo iných " závažných", na rozdieľ od toho čo spôsobil ten výtečník v uniforme je to viac ako zanedbateľné. Osobne nemám proti policajtom nič, sú to ľudia ako my, s rodným číslom, platitelia dane, občania štátu povinní dodržiavať zákony a chránení právnym systémom SR.
Ale ako verejní činitelia by si nemali práve takéto podobné prešľapy nikdy dovoliť, na verejných činiteľov by mal byť ten povestný meter skutočne o trochu kratší, sú to predsa ochrancovia zákonov, občanov, verejného poriadku a pod. Nechcel by som byť teraz v koži ani prejdutého opilca, ani v koži toho policajta, ale isto viem že ani v Tvojej koži, zbytočne priveľa emócií...pre nič za nič. Ale neboj, to rýchlo rozchodíš.
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
tycho28: Mno, skus sa na to ale pozriet z oboch stran - co ak by to bol clovek co 'len' odpadol (hypoglykemia, infarkt, atd.) ? A co ak by si bol nim ty ? Alebo co ak by si bol ten za volantom ? Tiez sa do takychto debat nezvyknem zapajat (je pri nich prilis vela 'co ak', ktore clovek co nebol priamo u toho nepozna...)
V tomto konkretnom pripade som si dokonca spravil jeden zaver po precitani clanku, a uplne opacny zaver potom ako som si pozrel zakreslenu situaciu z nehody:

Ak by som si obzrel to konkretne miesto, pripadne si ho presiel autom v noci, tak by som opat mozno trochu zmenil nazor, atd. Cize tazko sudit ak clovek nepozna blizsie detaily (ci uz tu stranu alebo tu druhu).
Gunslinger
V tomto konkretnom pripade som si dokonca spravil jeden zaver po precitani clanku, a uplne opacny zaver potom ako som si pozrel zakreslenu situaciu z nehody:

Ak by som si obzrel to konkretne miesto, pripadne si ho presiel autom v noci, tak by som opat mozno trochu zmenil nazor, atd. Cize tazko sudit ak clovek nepozna blizsie detaily (ci uz tu stranu alebo tu druhu).
Gunslinger
Gunslinger, mne sa tiež do tejto debaty moc nechcelo, ale tvoje prirovnávanie váľajúceho sa ožrana k odpadnutému chorému človeku s infarktom alebo hypoglykémiou je fakt absurdné. V prvom prípade si to predsa dotyčný privodil sám! Sám konal tak, že celkom dobrovoľhe (a svojim spôsobom aj úmyselne) vystavil svoje zdravie i život ohrozeniu pre požitie návykovej látky. V tomto je ten zásadný rozdiel, ktorý by mala rozlišovať naša legislatíva i OČTK.