Glock 19 alebo 17 rozdiel je iba vo veľkosti?
Dnes som zistil ze na to co som si vyhliadol nemam
a druhy v rade stoji GLOCK. Len je fakt rozdiel len v tych dvoch nabojoch? Electron ty mas Glocka..Porad. Rad budem mudrejsi, tak ked sa ti chce, tak sa rozpis. Diks
celkovo G17 je vacsi gun oproti G19, aj co sa tyka dlzky hlavne. G17 je vhodnejsia na sportovu strelbu aj kvoli dlzke hlavne tym padom teoreticky aj spresnost by mala byt lepsia, ale fakt iba teoreticky. Lebo presnost zbrane vo velkej miere zavisi aj od ruky, co ju drzi. Ta 19tka je vhodnejsia na nosenie, lebo je mensia, ale aj to je relativne, lebo taky 2m a 120kg chlap hravo schova aj tu 17tku. Aj ja som zacal vaznejsie uvazovat nad tym Glockom, zvazoval som aj K100 ale asi najpravdepodobnejsie sa priklonim k tomu G-cku.
-
inspiring_newton
spherixis
1. G17 mám 5.rok,nosím ju denne.Kto píše,že G17 nie je vhodná na nosenie, prípadne,že je určená pre obrov,asi ju nemal nikdy "za pasom".
Mám cca 80kg,184 cm,G17 hravo schovám /puzdro Fobus GL2/ v lete pod triko a kraťasya + nosím jedne náhradný zásobník.Hmotnosť zbrane,je táka,že občas sa strhnem či je na svojom mieste.
2. nechcel som kupovať kompakt/G19/kompakt odvodenina z niečoho full,jednoducho mne sa to nepáčilo/vec každého/
foto mojich G + .....
http://cybernetic.webovastranka.cz/image/32
1. G17 mám 5.rok,nosím ju denne.Kto píše,že G17 nie je vhodná na nosenie, prípadne,že je určená pre obrov,asi ju nemal nikdy "za pasom".
Mám cca 80kg,184 cm,G17 hravo schovám /puzdro Fobus GL2/ v lete pod triko a kraťasya + nosím jedne náhradný zásobník.Hmotnosť zbrane,je táka,že občas sa strhnem či je na svojom mieste.
2. nechcel som kupovať kompakt/G19/kompakt odvodenina z niečoho full,jednoducho mne sa to nepáčilo/vec každého/
foto mojich G + .....
http://cybernetic.webovastranka.cz/image/32
caute
ono hovorit, ze co je idealnejsie na nosenie je osemetne. ja by som skor povedal, ze 19ka je pohodlnejsia(ja zo sebou sem tam vlacim CZ75TS a myslim, ze pohodlnejsie je vsetko ostatne
), ale ked sa dostanes do prestrelky s poulicnym cernosskym gangom(
) tak urcite bude idealnejsia 18ka s 33 ranovym suplikom. A ja si aj tak myslim, ze kazdy kto nosi glocka tak ho noci preto, lebo sa mu paci a nie preto, ze je to to najlepsie a najnositelnejsie na obranu, pretoze maly revolver v 38Special ti urobi rovnaku sluzbu a je o polovicu mensi(aj ked lahsi asi nie). A len tak na okraj, medzi nositelov glocku sa planujem zaradit aj ja, tak na mna nenadavajte
ono hovorit, ze co je idealnejsie na nosenie je osemetne. ja by som skor povedal, ze 19ka je pohodlnejsia(ja zo sebou sem tam vlacim CZ75TS a myslim, ze pohodlnejsie je vsetko ostatne
-
inspiring_newton