Expanzna Vz 58 chyba
-
friendly_shaw
Expanzna Vz 58 chyba
Zdravim, mozno to vyznie ako hlupa otazka ale tak radsej sa spytam ludi co sa do toho vyznaju viacej ako ja. Nedavno som si kupil expanznu Vz 58cku. Ked do nej vlozim prazdny zasobnik a rychlo natiahnem a pustim uzaver tak ostane otvoreny (co by malo byt spravne) ale ked pomaly natiahnem uzaver a pustim ho tak sa pekne zatvori a ked ju odistim a stlacim spust tak normalne zacvakne na vystrel. je to normalne alebo je to nejaka vazna technicka chyba? dakujem za kazdu uzitocnu radu. Snad som nekupil nejaky sunt za 200e
Už si sa na to pýtal, a aj ti odpovedali. Ale asi si to mal v zlej sekcii a admin vymazal...
Prečo by to mala byť závada?
Je to funkcia, kedy keď vystrelíš posledný náboj zo zásobníku, tak záver ostane otvorený, a po vložení plného, si záver pokračuje vo svojej práci.
Nuž, kým z toho urobili hračku, tak to bol pôvodne nástroj určený na rýchle a efektívne vraždenie imperialistov a nepriatelov strany a štátu.......
Edit: A to, že keď pomaly naťahuješ, a neostane "zaseknutý" asi nebude tiež závada. Lepšie si pozri, čo a ako funguje, a snáď pochopíš....
Prečo by to mala byť závada?
Je to funkcia, kedy keď vystrelíš posledný náboj zo zásobníku, tak záver ostane otvorený, a po vložení plného, si záver pokračuje vo svojej práci.
Nuž, kým z toho urobili hračku, tak to bol pôvodne nástroj určený na rýchle a efektívne vraždenie imperialistov a nepriatelov strany a štátu.......
Edit: A to, že keď pomaly naťahuješ, a neostane "zaseknutý" asi nebude tiež závada. Lepšie si pozri, čo a ako funguje, a snáď pochopíš....
-
friendly_shaw