3 mladici s nozom prepadli a podrezali taxikara
-
inspiring_boyd
hmmm co uz dostanu polvicu a to ich mozu este putist na PP-cko .... to je realia .... a bude toho viac nech hovory kto chce co chce podla mna mame mekky sadzobnik .... ozaj co to bolo za pacienta ze znizil vek na trest ale sadzbu nechal 1/2 hraju sa na tazkych gangstrou tak nech maju 100% ako gangry !
nech su biely ci cierny to je jedno taky k.k.ti nemaju co robit na slobode.
nech su biely ci cierny to je jedno taky k.k.ti nemaju co robit na slobode.
-
inspiring_robinson
-
inspiring_boyd
mna by len zaujimalo aku klientelu nakoniec ten taxikar mal ked bral 3 ciganov .. ak je pravda ze to boli cigani v takom vekovom zlozeni 17,16,13... a nebolo mu nic podozrive (maju vobec tolko penazi ? .. neviem aka je to vzdialenost nepoznam to tam) ale z bezpecnostnych dovodov keby som bol taxikar by som nad tym uvazoval .......
1 problem (ok tu asi nie aktualny), ale nemohli by ho potom obvinit z rasizmu lebo odmietol poskytnut sluzby na zaklade rasy?Nomed napísal:mna by len zaujimalo aku klientelu nakoniec ten taxikar mal ked bral 3 ciganov .. ak je pravda ze to boli cigani v takom vekovom zlozeni 17,16,13... a nebolo mu nic podozrive (maju vobec tolko penazi ? .. neviem aka je to vzdialenost nepoznam to tam) ale z bezpecnostnych dovodov keby som bol taxikar by som nad tym uvazoval .......
-
inspiring_boyd
-
inspiring_mendel
Tetra, ako taxikar mas pravo odmietnut pasaziera-zakaznika. Ja som rok taxikarcil a ciganov som nikdy nebral a vzdy som ich odmietol. Dokonca aj cez vysielacku, ked ma volal operator-dispecer. A ked som nevedel ze idem pre cigana, tak som ho odmietol priamo na mieste. A tak ma prestali volat k ciganom, aj ked to boli udajne staly zakaznici nasej taxisluzby.
A preco? Raz ma oklamali, hodili mi gucu dvadsiatok a pokym som to preratal boli fuc, samozrejme mi dali menej a druhy krat mi vystupil vo Viedni na krizovatke, v momente ked naskocila oranzova. Od tej doby som ziadneho nezobral a keby som taxikarcil, tak ani nezoberiem. Dva krat som ich zobral a dvakrat ma odrbali, takze stacilo. A kolegu okradli do hola a dali mu taku nakladacku ze sa z toho liecil mesiac a na tvari ma jazvu od oka k uchu az po bradu. Tak naco ich brat.
A preco? Raz ma oklamali, hodili mi gucu dvadsiatok a pokym som to preratal boli fuc, samozrejme mi dali menej a druhy krat mi vystupil vo Viedni na krizovatke, v momente ked naskocila oranzova. Od tej doby som ziadneho nezobral a keby som taxikarcil, tak ani nezoberiem. Dva krat som ich zobral a dvakrat ma odrbali, takze stacilo. A kolegu okradli do hola a dali mu taku nakladacku ze sa z toho liecil mesiac a na tvari ma jazvu od oka k uchu az po bradu. Tak naco ich brat.
ja sa z tebou nehadam, skor aby sa s tebou nehadal pravnik z LPR...glockmartin napísal:Tetra, ako taxikar mas pravo odmietnut pasaziera-zakaznika. Ja som rok taxikarcil a ciganov som nikdy nebral a vzdy som ich odmietol. Dokonca aj cez vysielacku, ked ma volal operator-dispecer. A ked som nevedel ze idem pre cigana, tak som ho odmietol priamo na mieste. A tak ma prestali volat k ciganom, aj ked to boli udajne staly zakaznici nasej taxisluzby.
-
inspiring_mendel
Na tych vsetkych z ochrany ludskych prav seriem. Ja nerobim ,,zadarmo,, a nie som socialna vypomoc ciganom bezplatny servis rozvozu praceneschopnych invalidov robi cerveny kriz a nie taxi. Keby sa vedeli spravat a platit, tak ich bez problemov zoberiem, ale to by som od nich vela chcel. A ked sa to niekomu nepaci, nech si vies co... Taxik je moj a ja do neho tankujem a platim vsetky poplatky a dane.
No ale uz to nerobim, strata casu a nervov.
No ale uz to nerobim, strata casu a nervov.
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 11 months
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Registered for: 20 years 11 months
vybijate sa na somarinach.
to, ze biele goliere Vam/nam bielia statne ucty to nevadi, ale nezaplateny taxik ano lebo su to romovia, cigani ci ktokolvek.
Miesto toho by mali navrhovat riesenia a nie rasove, ktore by zacali pomahat, len to by museli rozmyslat a nieco robit, miesto bielenia uctov.
je to skryty rasizmus.
ked ta prepadne na ulici biely, tak je to OK, ked rom, tak je to strasnejsie ?
to, ze biele goliere Vam/nam bielia statne ucty to nevadi, ale nezaplateny taxik ano lebo su to romovia, cigani ci ktokolvek.
Miesto toho by mali navrhovat riesenia a nie rasove, ktore by zacali pomahat, len to by museli rozmyslat a nieco robit, miesto bielenia uctov.
je to skryty rasizmus.
ked ta prepadne na ulici biely, tak je to OK, ked rom, tak je to strasnejsie ?
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Registered for: 20 years 11 months