3 mladici s nozom prepadli a podrezali taxikara

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

3 mladici s nozom prepadli a podrezali taxikara

Príspevok od používateľa telra »

miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Samozrejme že ZASE ZASE ZASE RAZ cigáni :evil: :evil: hovädá nevychované :!:
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

hmmm co uz dostanu polvicu a to ich mozu este putist na PP-cko .... to je realia .... a bude toho viac nech hovory kto chce co chce podla mna mame mekky sadzobnik .... ozaj co to bolo za pacienta ze znizil vek na trest ale sadzbu nechal 1/2 hraju sa na tazkych gangstrou tak nech maju 100% ako gangry !

nech su biely ci cierny to je jedno taky k.k.ti nemaju co robit na slobode.
inspiring_robinson

Príspevok od používateľa inspiring_robinson »

viem že to nie je "všeochrana", ale ja by som taxikára bez oddeleného predného priestoru nerobil ani náhodou, na to sa mám moc rád...
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

heh, to by taxiky vypadali jak policajne kie-ceed :lol:
... som zvedavy ako by to bolo dopadlo keby mal taxikar zbran ...
inspiring_boyd

mna by len zaujimalo aku klientelu nakoniec ten taxikar mal ked bral 3 ciganov .. ak je pravda ze to boli cigani v takom vekovom zlozeni 17,16,13... a nebolo mu nic podozrive (maju vobec tolko penazi ? .. neviem aka je to vzdialenost nepoznam to tam) ale z bezpecnostnych dovodov keby som bol taxikar by som nad tym uvazoval .......
telra
častý prispievateľ

Nomed napísal:mna by len zaujimalo aku klientelu nakoniec ten taxikar mal ked bral 3 ciganov .. ak je pravda ze to boli cigani v takom vekovom zlozeni 17,16,13... a nebolo mu nic podozrive (maju vobec tolko penazi ? .. neviem aka je to vzdialenost nepoznam to tam) ale z bezpecnostnych dovodov keby som bol taxikar by som nad tym uvazoval .......
1 problem (ok tu asi nie aktualny), ale nemohli by ho potom obvinit z rasizmu lebo odmietol poskytnut sluzby na zaklade rasy?
inspiring_boyd

tak o tom nemam prehlad ale za urcitychpodmienok ta nemusi nalozit aj sofer autobusu .. je to, niesom si isty v com pisane (tyka sa to oblecenia zapachu a pod.) a rasizmus sa da hladat v dnesnej dobe vo vsetkom ........
:?

ale z 2 strany poviem cenu poviem chlapci ukazte peniaze ... a vysledok ? :shock:
inspiring_mendel

Príspevok od používateľa inspiring_mendel »

Tetra, ako taxikar mas pravo odmietnut pasaziera-zakaznika. Ja som rok taxikarcil a ciganov som nikdy nebral a vzdy som ich odmietol. Dokonca aj cez vysielacku, ked ma volal operator-dispecer. A ked som nevedel ze idem pre cigana, tak som ho odmietol priamo na mieste. A tak ma prestali volat k ciganom, aj ked to boli udajne staly zakaznici nasej taxisluzby.
A preco? Raz ma oklamali, hodili mi gucu dvadsiatok a pokym som to preratal boli fuc, samozrejme mi dali menej a druhy krat mi vystupil vo Viedni na krizovatke, v momente ked naskocila oranzova. Od tej doby som ziadneho nezobral a keby som taxikarcil, tak ani nezoberiem. Dva krat som ich zobral a dvakrat ma odrbali, takze stacilo. A kolegu okradli do hola a dali mu taku nakladacku ze sa z toho liecil mesiac a na tvari ma jazvu od oka k uchu az po bradu. Tak naco ich brat.
telra
častý prispievateľ

glockmartin napísal:Tetra, ako taxikar mas pravo odmietnut pasaziera-zakaznika. Ja som rok taxikarcil a ciganov som nikdy nebral a vzdy som ich odmietol. Dokonca aj cez vysielacku, ked ma volal operator-dispecer. A ked som nevedel ze idem pre cigana, tak som ho odmietol priamo na mieste. A tak ma prestali volat k ciganom, aj ked to boli udajne staly zakaznici nasej taxisluzby.
A preco? Raz ma oklamali, hodili mi gucu dvadsiatok a pokym som to preratal boli fuc, samozrejme mi dali menej a druhy krat mi vystupil vo Viedni na krizovatke, v momente ked naskocila oranzova. Od tej doby som ziadneho nezobral a keby som taxikarcil, tak ani nezoberiem. Dva krat som ich zobral a dvakrat ma odrbali, takze stacilo. A kolegu okradli do hola a dali mu taku nakladacku ze sa z toho liecil mesiac a na tvari ma jazvu od oka k uchu az po bradu. Tak naco ich brat.
ja sa z tebou nehadam, skor aby sa s tebou nehadal pravnik z LPR...
inspiring_mendel

Príspevok od používateľa inspiring_mendel »

Na tych vsetkych z ochrany ludskych prav seriem. Ja nerobim ,,zadarmo,, a nie som socialna vypomoc ciganom bezplatny servis rozvozu praceneschopnych invalidov robi cerveny kriz a nie taxi. Keby sa vedeli spravat a platit, tak ich bez problemov zoberiem, ale to by som od nich vela chcel. A ked sa to niekomu nepaci, nech si vies co... Taxik je moj a ja do neho tankujem a platim vsetky poplatky a dane.
No ale uz to nerobim, strata casu a nervov. :wink:
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Očakávam že sa v celom prípade objavia nové skutočnosti, ako napríklad rasovo motivovaný útok v podobe nadávok a urážania od taxikára apod...
Okrem iných vecí je treba si uvedomiť že cigánčatá sú nedospelé jedince štátom chráneného druhu na pokraji vyhynutia.
Počkajme si :D
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

vybijate sa na somarinach.

to, ze biele goliere Vam/nam bielia statne ucty to nevadi, ale nezaplateny taxik ano lebo su to romovia, cigani ci ktokolvek.
Miesto toho by mali navrhovat riesenia a nie rasove, ktore by zacali pomahat, len to by museli rozmyslat a nieco robit, miesto bielenia uctov.

je to skryty rasizmus.

ked ta prepadne na ulici biely, tak je to OK, ked rom, tak je to strasnejsie ?
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Lenže útoky cigánov na bielych sú častejšie, a to brutálnejšie..
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

mozno, ale su najma viditelnejsie, lahsie odlisitelne a pachatela mozeme skupinovo od seba odlisit.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"