Lipšic

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_merkle

Lipšic

Príspevok od používateľa inspiring_merkle »

Hej páni pán Lipšic vravel aj to v televízii že každých päť rokov budeme chodiť na psychotesty. Beriem, ale zaujímalo by ma kedy pôjdu na ne politici? Doslova citujem Lipšica : držitelia zbrojných pasov budú chodiť na opakované testy, aby sme sa ,,MY" slušný ľudia nemuseli báť!!! Kurva to ma nasral. Čo sme my banda dementných psychopatov????
inspiring_turing

Príspevok od používateľa inspiring_turing »

Názorný prípad bezbrehého populizmu a kresťanskej lásky ... Ja ako slušný občan sa bojím politikov a ich veľmi čudných rozhodnutí ...
Používateľov profilový obrázok
733thunder
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa 733thunder »

To naozaj povedal?To som prepocul.Pripomina mi to vyrok Mikulasa Dzurindu:V noci pracuju zlodeji :evil:
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

neuveritelne

prestal som mat aj tu stipku, ten zlomok dovery v kohokolvek v slovenskej parlamentnej politike.

ten clovek je zivym dokazom Murphyho zakona, ze ked zasada vlada a parlament je zivot, zdravie a majetok obcanov v ohrozeni.
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Smutné je, že niekto, kto prehral voľby, a vôbec nerozumie veci, nás teraz riadi a ochraňuje. /uff, tak ťažko sa mi to píše bez hanlivých slov.../
inspiring_merkle

Ďalšia pikoška dnešných novinárskych kačíc: páchatel mal v legálnej držbe zbraň ktorá umožňuje streľbu full auto. No nechápem ako toto mohol niekto zverejniť v médiach. Koho sa tí novinári vlastne pýtajú. Keď to človek počúva tak neviem či sa smiať, alebo plakať?
inspiring_golick

Príspevok od používateľa inspiring_golick »

Dosadzovanie neodbornikov na najvyssie posty v krajine je u nas uz tradicny folklor... ale mam pocit, ze silove rezorty su na tom teraz vynimocne zle.
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Pan Lipsic DAKUJEME ze nas strelcov nehadzete vsetkych do jedneho vreca... :evil:
Na temu novinarov sa nebudem vyjadrovat admin by musel zmazat moj prispevok :wink:
sniper68
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa sniper68 »

...co zjavenie na obrazovke - to perla...ten chlapec nema ani sajnu co trepe. Absolutne nerozumie veci! To sa mame na co tesit...A policajtov lutujem - necudoval by som sa ak by ich prezbrojili na samopaly vz.24...vid skorpiky...co zavalil. Neuveritelne!
Fakt mam pocit ze ludia pri moci bez znalosti veci dokazu napachat vacsie skody ako jadrove zbrane.
Normalne sa bojim pozerat spravy - co zas nejaky chytrák zase zavalí...
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Nuz vyzera to tak ze v IPSC na Slovensku vznikne nova ( a jedina ) kategoria "predovka" :twisted:
Dvojrany budu sice trochu pomalsie ale hlavne ze p. Lipsic bude spokojny...
inspiring_merkle

Páni len aby sme pri takomto uvedomelom ,, kreaťansky zmýšlajúcom ľudomilovi" neskončili ako japonci - IPSC s airsoftom!!!
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

S tym airsoftom by som si tiez nebol moc isty.Sak sa to podoba na ostre :lol:
Ja to vidim na rybarske praky.
inspiring_mendel

Príspevok od používateľa inspiring_mendel »

Rybarske praky su silne, mozes s nimi zabit, iba ak by si tam mal gumicku zo slipov a moc by si rukou nesvihal. :wink:
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Myslim, ze z pana Lipsica priam srsi nekompetentnost (Staci pozerat tie jeho tlacovky), on sa do problematiky zbrani vôbec, ale vôbec nevyzna a ide to riesit, pripomina mi ceskeho ministra vnutra Radeka Johna, to je podobny pripad. Staci si spomenut ako si rozdelovali ministerske kresla, to bola totalna fraska. Vedel som a pisal som tu, ze ked dostane toto ministerstvo KDH bude zle, spominam si na slova Jacka, ked veril, ze aky bude Lipsic dobrym ministrom :x, to tam naozaj radsej mohol fakt byt ten Hrusovsky, ten by aspon vedel ze to nieje zbrojny pass, ale preukaz, kedze ho vlastni. Mam taky pocit, ze v tejto republike sa neoplati zostat a ist nebodaj vôbec volit, odtialto treba cim skor vypadnut, niekde dalej na zapad, ako to spravil Kuro. Dneska vam zoberu sportove pusky a zajtra, ci pozajtra niekto niekoho nahodou zastreli pistolou a zoberu vam aj tu malorazku, tam to smeruje. Tu si ludia nechaju doslova nasrat aj na hlavu a este tomu budu tlieskat, tych 50 rokov totality nam bolo asi malo, aby sme sa poucili :? Ludia si tu nevedia vazit a branit slobodu.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Cobra: Lipšica čiastočne ospravedlňuje to že o tejto problematike vie prd, ale John je iný kaliber, vlastní zbraň a zároveň ich chce bežným občanom omezovať...
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"