SVD Dragunov
-
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
SVD Dragunov
Zvažujem kúpu tohoto veľdiela, a keďže k uloženke sa dostanem asi ťažko, tak samozrejme bude používaná, a preto otázka: Je tu niekto, kto má s týmto flusátkom skúsenosti a poradí mi, na čo si pri kúpe dávať pozor? Prípadne čo konkrétne skontrolovať... Proste aby som sa neojekabátil a nekúpil mačku vo vreci... Díky.
-
- častý prispievateľ
ked musis tak musis
ani sa nepytam preco chces za take cosi vyhodit nehorazne peniaze, problem je natrafit na naozaj zachovaly a udrziavany kus. Sem tam sa nieco objavy na nete ale pod 2000,- €cok som cenu este nevidel.
Treba SVD cko hlavne vyskusat na strelnici a zobrat si k tomu skuseneho strelca, ta puska ma totizto tiez nejaku "presnost" a vzhladom k tomu ze je to zbran samonabijacia a mohol ju vlastnit niekto co jej dal poriadne zabrat a prehrial hlaven tak z takej pusky by si bol velmi sklamany aj ked neviem co od nej vlastne cakas. Skor zozenies v slusnom stave romaka za polovicny peniaz ked uz chces nejaku taku zbran z vyzbroje statov Varsavskej zmluvy

Treba SVD cko hlavne vyskusat na strelnici a zobrat si k tomu skuseneho strelca, ta puska ma totizto tiez nejaku "presnost" a vzhladom k tomu ze je to zbran samonabijacia a mohol ju vlastnit niekto co jej dal poriadne zabrat a prehrial hlaven tak z takej pusky by si bol velmi sklamany aj ked neviem co od nej vlastne cakas. Skor zozenies v slusnom stave romaka za polovicny peniaz ked uz chces nejaku taku zbran z vyzbroje statov Varsavskej zmluvy

-
- častý prispievateľ
Pena: Kde si kupoval a za akú cenu?
Tu som našiel origo, vyzerá zaujímavo
http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/7162-svd-dragunov/
Tu som našiel origo, vyzerá zaujímavo

http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/7162-svd-dragunov/
-
- častý prispievateľ
Pena: Díky za info
Turbiak: No - sen to je... Problém je v tom, že ja som trošku úchyl na vzhľad vecí, a Dragunov mi príde vzhľadovo úplne dokonalý. Viem samozrejme že na presnú streľbu by mi stačila napr. Rem.700 alebo niečo podobné, a vyšlo by ma to asi aj lacnejšie.
Turbiak: No - sen to je... Problém je v tom, že ja som trošku úchyl na vzhľad vecí, a Dragunov mi príde vzhľadovo úplne dokonalý. Viem samozrejme že na presnú streľbu by mi stačila napr. Rem.700 alebo niečo podobné, a vyšlo by ma to asi aj lacnejšie.
Naposledy upravil/-a mototechna v 07 Mar 2011, 10:37, upravené celkom 1 krát.
no ja by som SVD az tak nezatracoval SVDSM v podstate pouzita tazka hlaven z record CISM

dokonca je "volne plavajuca"

Fakt je ten ze vzdy sa najde sem tam nejaky borec
ktory dokaze z casu na cas carovat
Medzinarodne preteky odstrelovacov kap. Vladimira Nikolajeva , moskovskaoblast v konkurencii BR tkatickych chutoviem z ruska

920m SVD

dokonca je "volne plavajuca"

Fakt je ten ze vzdy sa najde sem tam nejaky borec

Medzinarodne preteky odstrelovacov kap. Vladimira Nikolajeva , moskovskaoblast v konkurencii BR tkatickych chutoviem z ruska

920m SVD