Zavada
-
eager_torvalds
Zavada
Dneska bolo pekne tak ze si idem zastrielat mal som este nejake prebijance secko pohodicke az nejaka 20 rana jeb supa jak k**** vyrazilo mi zasobnik kukam co sa stalo nabojnicu mi rozdrhlo v komore tak ze zaver neisiel ani dozadu ci ze vsetky plyni isli von kade sa dalo cize ruky cierne fajnovo potom azo zavrom ani pohnut tak som ho rozobral ale nemohol som ani hlaven zo zaveru dostat az po dobrych 2 hodinach tvrdeho boja... a potom som si vsimol ze mi to aj spus v nutry zbrane aj s vonku praskol foto pridam v pici toto...
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_payne
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
-
inspiring_payne
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Dvojita navazka v lugery?
A to tam chcete kam napchat?
Viete kolko prachu davaju pod gulu do CZ75 9Luger v Open divizii aby sa dostali na faktor 165?
9gr pomaly horiaceho koli kompenzatoru
Komprimacia prachu a AOL, ze by sa to do glocku asi ani nedalo nabit a strielaju s tym normalne.
Skoda toho glocku, skor mi to pripada ako gula do gule.
A to tam chcete kam napchat?
Viete kolko prachu davaju pod gulu do CZ75 9Luger v Open divizii aby sa dostali na faktor 165?
9gr pomaly horiaceho koli kompenzatoru
Komprimacia prachu a AOL, ze by sa to do glocku asi ani nedalo nabit a strielaju s tym normalne.
Skoda toho glocku, skor mi to pripada ako gula do gule.
Rasto: podľa mňa to možné je, stačí dvojitá navážka no2, tej 8gr. do lugra pod 147gr. aresa po kompresii v pohode vojde. V .357sig mi už 4,2gr. no2 pod 158gr komolý kužel tiekli hilzne aj zápalky a to bolo bez kompresie. btw. pred cca 8 rokmi som videl g17 z ktorého majiteľ strieľal prebíjance s pf 160 a po čase praskol rám, klobúk dole, to musia mať brutálne vychytanú navážku do tých openov... ja sa zatial s .357sig motám okolo 160 a bez kompenzátora je to impozantná rana do zápestia...
-
eager_torvalds
s toho co som dokazal z nabojnice precitat bola SaB ale uz bola asi viac krat prebijana... nemam tolko skusenosty ked som to odstranil tak som isiel vystrielalt zasobnik origos nabojov islo to v pohode aj s tu prasknutu spustu myslite ze to moholo sposobit aj inaksie zavady ktore sa hned neprejavili? ako sem pridam foto nejak mi to nejde?
Vlož fotku sem http://img.janforman.com/ a potom vlož odkaz do fora.