Zavada

eager_torvalds

Zavada

Príspevok od používateľa eager_torvalds »

Dneska bolo pekne tak ze si idem zastrielat mal som este nejake prebijance secko pohodicke az nejaka 20 rana jeb supa jak k**** vyrazilo mi zasobnik kukam co sa stalo nabojnicu mi rozdrhlo v komore tak ze zaver neisiel ani dozadu ci ze vsetky plyni isli von kade sa dalo cize ruky cierne fajnovo potom azo zavrom ani pohnut tak som ho rozobral ale nemohol som ani hlaven zo zaveru dostat az po dobrych 2 hodinach tvrdeho boja... a potom som si vsimol ze mi to aj spus v nutry zbrane aj s vonku praskol foto pridam v pici toto...
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

:D
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 10 Feb 2012, 18:05, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Dvojita navazka,slaba asi MFS nabojnica. :roll:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

ram24on uved prosim ta zbran, kaliber, typ a vyrobcu streliva.
inspiring_payne

Príspevok od používateľa inspiring_payne »

preto neverim prebijancom, nikdy som ich nepouzil a ani nepouzijem. Mam doma sacik a idem sa ich zbavit
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Nie je prebijanec ako prebijanec :)
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

to je ako povedat, ze po autohavarii neverim autam....
ked ti dohladam pripad, ked chlap spravil 2 zavady z jednej krabice fabrickeho streliva, prestanes strielat uplne?
inspiring_payne

Príspevok od používateľa inspiring_payne »

stale myslim, ze pri fabrickom je mensie riziko ako u prebijancoch, hlavne takych, co povod nepoznam. Pouzivam len naboje Geco, sem tam SB a problemov sa nebojim
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Ano,štatisticky vzato sa vyskytuje viacej zavad u hromadne kupovanych prebijancov ako u tovarenskeho streliva.Na druhej strane dobre prebijance napr.vlastne su zasa spolahlivejšie a povečšine aj presnejšie ako fabricke strelivo...
Daj nejake podrobnosti...
luke
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa luke »

je mensie riziko, a? sak od oloveneho prebijanca tvoj zivot nezavisi, a na trening je podla mna ziaduce, aby sem tam nejaka zavada bola a ty si sa ju naucil odstranovat.
mongelovych prebijancov som uz okolo 10K vystrielal a zavady by som na jednej ruke spocital.
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Dvojita navazka v lugery?
A to tam chcete kam napchat?
Viete kolko prachu davaju pod gulu do CZ75 9Luger v Open divizii aby sa dostali na faktor 165?
9gr pomaly horiaceho koli kompenzatoru :!:
Komprimacia prachu a AOL, ze by sa to do glocku asi ani nedalo nabit a strielaju s tym normalne.
Skoda toho glocku, skor mi to pripada ako gula do gule.
R
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa R »

Rasto: podľa mňa to možné je, stačí dvojitá navážka no2, tej 8gr. do lugra pod 147gr. aresa po kompresii v pohode vojde. V .357sig mi už 4,2gr. no2 pod 158gr komolý kužel tiekli hilzne aj zápalky a to bolo bez kompresie. btw. pred cca 8 rokmi som videl g17 z ktorého majiteľ strieľal prebíjance s pf 160 a po čase praskol rám, klobúk dole, to musia mať brutálne vychytanú navážku do tých openov... ja sa zatial s .357sig motám okolo 160 a bez kompenzátora je to impozantná rana do zápestia...
eager_torvalds

s toho co som dokazal z nabojnice precitat bola SaB ale uz bola asi viac krat prebijana... nemam tolko skusenosty ked som to odstranil tak som isiel vystrielalt zasobnik origos nabojov islo to v pohode aj s tu prasknutu spustu myslite ze to moholo sposobit aj inaksie zavady ktore sa hned neprejavili? ako sem pridam foto nejak mi to nejde?
mamaro
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa mamaro »

Vlož fotku sem http://img.janforman.com/ a potom vlož odkaz do fora.
eager_torvalds

Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"