Po spraveni testov ZP

wodnicek
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Po spraveni testov ZP

Príspevok od používateľa wodnicek »

Dobry den, chcem sa spytat ako to prebieha nasledne po uspesnom absovovani testov na ZP... pytam sa preto lebo som minule leto spravil uspesne testy na zp a nasledne som musel odist do zahranicia zaciatkom roku som sa vratil a zp nemam ani mi neprisilo ziadne vyjadrenie z policie do scharnky chystam sa tam tento tyzden po nakupne povolenie no a nemam zp ziadnu karticku alebo nieco podobne chcem by som vediet ci mi vlasten vystavia tu karticku pri prvom nakupe zbrane alebo ako to funguje vopred dakujem za odpoved...
volmet
prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa volmet »

ZP zvycajne vydavaju do niekolkych hodin az par dni od skusky. ja som mal ZP asi 2 hodiny po a viem ze niekde to davaju na druhy den.
wodnicek
občasný prispievateľ

problem je ze od toho ako som spravil skusky ubehlo pol roka a nic,.. takze teraz by som tam mal dojst vypytat si nakupko a vlaste mi spravia aj zbrojak ?
volmet
prispievateľ

Príspevok od používateľa volmet »

mne po skuske povedali ze kedy mozem prist pre zbrojak. predpokladam ze tvoj maju od skusky ulozeny a cakaju ta :D
wodnicek
občasný prispievateľ

no dufam ze to tak bude. Dakujem za odpovede skocim tam zajtra rano a hned kupim buchacku...
Používateľov profilový obrázok
lubor
prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

Ja som si pon isiel po 3 dnoch. NP ti nedaju ak nemaz ZP ale to tam vsetko vybavis naraz ak si skusky urobil si v databaze.
NP tiez niekde davaju na pockanie niekde sa caka.
U nas som v utorok o 10.00 poziadal o NP cca 15 min som cakal a o 11.15 som uz bol nazad zaregistrovat zbran. Ale nik tam nebol tak som nikde nemusel cakat v rade.
wodnicek
občasný prispievateľ

takze bol som na policii zo suflika vybrali na mieste moj ZP a dali mi ho do ruky...potesil som sa nasledne strkam policajtovi do ruk zaplateny poplatok v kiosqu a prosim ho nech mi da ziadost o nakupne povolenie.. podava papier pytam sa ze kolko to asi tka bude trvat...po tom co som tu cital ze kade tade to vydaju na pockanie ma jeho odpoved zabila...vraj najmenej tyzden..hold realita v bb...
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

To je len o ochote policajta. Ja som robil skúšku v TV v štvrtok. V piatok som prišiel pre ZP, hneď som bral NP a ešte v ten deň som si aj dal zaregistrovať zbraň.
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Zbrojné preukazy sa v utorok nebudú dať vybaviť

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6135924/zbrojne-pre ... z1dOY63OUU
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Držme im palce, nech im všetko klapne tak ako má a nech to fakt rozchodia! :idea: :D
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

No ak ma pamat neklame, tak utorok nepatri medzi strankove dni. :idea:
dirty.harry
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa dirty.harry »

ako kde :)
Filip
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Filip »

To som zvedavy ci konecne v tom novom systeme budu moct korektne viest aj nas bezdomovcov :roll:

Cez leto mi teta hovorila ze si ma v novembri predvolaju na zmenu vsetkych kariet zbrane a zbrojaku, tak pozeram ze asi to myslela vazne... len ci sa z toho ten system zas nepose** :twisted:
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"