NOVA K100 P1 PROBLEM.

wodnicek
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

NOVA K100 P1 PROBLEM.

Príspevok od používateľa wodnicek »

Dobry den prajem, chcem sa spytat v ondelok som kupil moju prvu pistolu k100 p1 vcera som zbehol na strelnicu a vystrielal 65nabojov SB-ceske...z toho mi 8x po stlaceni spuste nevystrelila pistol aj ked som znova prebil naboje tak potom isli..je to normalne alebo to mam riesit s predajcom? je to moja prva pistol tak sa nevyznam dajujem za vsetky rady...
Peter Elektro
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Ak je zbran nová,skusit ešte ine strelivo(možna vadna seria) a potom reklamovat...Mne to robilo so zapalkami Ginex tak 1 až 2 naboje zo 100 odpalilo na druhy pokus.
wodnicek
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa wodnicek »

dobre teda precistim ju kupim ine naboje a vyskusam...dost ma to prekvapilo ze stlacim spust cvakne a nic... a k tomu 8 z 65 je horsie skore ako to tvoje :/ dufam ze to nie je vadna pistol...:(
inspiring_nobel

Príspevok od používateľa inspiring_nobel »

Prvy krat v zivote som kupil krabicku SB (surne som potreboval a nebolo na vyber). Z 50 kusov 6 neodpalenych a 2 odpalene na druhy krat. Z inym strelivom bez problemov. Tejto znacke sa vyhybam.
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert

Príspevok od používateľa peterson »

ked neyvstrelí zbraň- cvakneš a nič- spravidla to bude strelivom.
Ak na spodnej časti nábojnice vidno otlačenú jamku od úderníku- ide jednoznačne o vadné strelivo.

U streliva S/B je to dosť častý problém...

Akurát je škoda, že si dosť blbo nazval tému... Nefunkčné bolo strelivo- nie zbraň
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

daj z nej este tak 100-200 ran inej znacky streliva a uvidis ci je chyba v zbrani alebo v strelive. ja som podobny problem so strelivom SB v kacenach este nemal a to som ho vypalil par tisic. bud si natrafil na velmi zlu sarzu nabojov alebo bude problem v sustave zapalnik/kladivo/bicia pruzina/blokacia. ziadna tragedia. stane sa...
inspiring_shockley

Príspevok od používateľa inspiring_shockley »

Asi OT v tejto sekcii, ale co si vediem serioznu statistiku na center fire strelivo mal som z 900 kuskov 1 realny a uplne dokazatelny pripad zlyhania zapalky (ziadne nedovretie, chyba strelca..., proste tuklo ale nevyslo). A to bol tovarensky prebijanec - pri SB mi to co pises pride moc - az 1/8 vadna....??
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Nesprávne fórum, kontaktovať GP ! riešiť v prvom rade s nimi.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Deputy ty asi nemas este vybraty fanklub, pravda :D .
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Ako ľahko/ťažko má z novej P1 "vypadávať" zásobník? Jeden pekne vyletí, a druhý mi výjde tak max 1,5-2cm, potom ho treba ťahať. Predtým ako som ho riadne namazal zvonku tak vyšiel max 0,5cm a bolo ho treba ťahať dosť silnejšie. Treba to len vybehať, alebo je na to nejaká finta ala kladivko? Alebo to tak má byť?
peterson
expert

aj o zásobníkoch máš info na fore k100
MRBLUE
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa MRBLUE »

SB neodporucam po zlych skusenostiach v ziadnej razi. No,ak mam byt uplne uprimny,tak jedine 22LR HW s pomedenou strelou mi nikdy neurobili problem.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

Aj tie nábojnice od SB su dosť slabe na prebijanie a asi najhoršie su už len madarske .
peterson
expert

Bum: madarské myslíš tie, čo robí Považská bystrica? (MFS) :)
dirty.harry
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

OT: daju sa v povazskej aj kupit?
Zamknuté

Návrat na "Grand Power"