NOVA K100 P1 PROBLEM.
NOVA K100 P1 PROBLEM.
Dobry den prajem, chcem sa spytat v ondelok som kupil moju prvu pistolu k100 p1 vcera som zbehol na strelnicu a vystrielal 65nabojov SB-ceske...z toho mi 8x po stlaceni spuste nevystrelila pistol aj ked som znova prebil naboje tak potom isli..je to normalne alebo to mam riesit s predajcom? je to moja prva pistol tak sa nevyznam dajujem za vsetky rady...
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
-
inspiring_nobel
daj z nej este tak 100-200 ran inej znacky streliva a uvidis ci je chyba v zbrani alebo v strelive. ja som podobny problem so strelivom SB v kacenach este nemal a to som ho vypalil par tisic. bud si natrafil na velmi zlu sarzu nabojov alebo bude problem v sustave zapalnik/kladivo/bicia pruzina/blokacia. ziadna tragedia. stane sa...
-
inspiring_shockley
Asi OT v tejto sekcii, ale co si vediem serioznu statistiku na center fire strelivo mal som z 900 kuskov 1 realny a uplne dokazatelny pripad zlyhania zapalky (ziadne nedovretie, chyba strelca..., proste tuklo ale nevyslo). A to bol tovarensky prebijanec - pri SB mi to co pises pride moc - az 1/8 vadna....??
Ako ľahko/ťažko má z novej P1 "vypadávať" zásobník? Jeden pekne vyletí, a druhý mi výjde tak max 1,5-2cm, potom ho treba ťahať. Predtým ako som ho riadne namazal zvonku tak vyšiel max 0,5cm a bolo ho treba ťahať dosť silnejšie. Treba to len vybehať, alebo je na to nejaká finta ala kladivko? Alebo to tak má byť?
-
inspiring_ganguly
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months