www.shootingarea.eu ako sa registrovat ??
www.shootingarea.eu ako sa registrovat ??
ako ja som z toho debil poradí mi volakto ako sa tam zaregistrovať ??? bo ako .... na normálnych stránkach je registračný formulár, ale tu je hneď len prihlásenie..... dik za info.
-
inspiring_wu
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months
- pištoľníčka
- prispievateľ
-
friendly_swirles
" Este som nevidela strelecku stranku ktora by bola "normalna" "
Teraz neviem Pištolníčka, ako si to mám vysvetliť.
Čo na tej stránke nie je normálne? Je to informačno-registračný portál ako každý iný. Čo si predstavuješ pod pojmom normálna stránka? facebook?
Aby som tretinu aktívnej stránky zakryl prihlasovacím forulárom? To sú podĺa teba normálne stránky?
" no yo, aj ked...aj ja som mala stranku ktora vyzerala tak ako vsetky strelecke, lebo bola /asi tak ako tie strelecke/ robena gratis... "
V prvom rade, ďakujem za ohodnotenie stránky (gratis = odflaknuté). Daj link na podobné stránky aby som si to porovnal (dúfam že najdeš aspoň jednu, ktorá je zameraním podobná tejto
)
Toto vôbec nebolo robené grátis, aspoň moja predstava o gratis je asi rozdielna od tvojej, pretože vytvoriť takúto stranku nie je záležitosť dvoch večerov, ale tebe to nemusím ako odborníkovy vysvetlovať, však?
Pištolníčka, skús niečo konštruktívne, čo by si zmenila na stránke aby bola normálna? Nie len napísať že nie je normálna a je gratis. OK?
Ďuros, v pohode, nemusel si to dávať sem, mohol si mi napísať mailika, na konštruktívne otázky prípadne HELP odpovedám obratom.
Chystám na stránke FAQ, nemal som teraz čas okolo toho behať, ale do konca mesiaca by mal fungovať, kedže sa už nazbierali nejaké tie otázky, ktoré tam môžem zahrnúť.
Teraz neviem Pištolníčka, ako si to mám vysvetliť.
Čo na tej stránke nie je normálne? Je to informačno-registračný portál ako každý iný. Čo si predstavuješ pod pojmom normálna stránka? facebook?
Aby som tretinu aktívnej stránky zakryl prihlasovacím forulárom? To sú podĺa teba normálne stránky?
" no yo, aj ked...aj ja som mala stranku ktora vyzerala tak ako vsetky strelecke, lebo bola /asi tak ako tie strelecke/ robena gratis... "
V prvom rade, ďakujem za ohodnotenie stránky (gratis = odflaknuté). Daj link na podobné stránky aby som si to porovnal (dúfam že najdeš aspoň jednu, ktorá je zameraním podobná tejto
Toto vôbec nebolo robené grátis, aspoň moja predstava o gratis je asi rozdielna od tvojej, pretože vytvoriť takúto stranku nie je záležitosť dvoch večerov, ale tebe to nemusím ako odborníkovy vysvetlovať, však?
Pištolníčka, skús niečo konštruktívne, čo by si zmenila na stránke aby bola normálna? Nie len napísať že nie je normálna a je gratis. OK?
Ďuros, v pohode, nemusel si to dávať sem, mohol si mi napísať mailika, na konštruktívne otázky prípadne HELP odpovedám obratom.
Chystám na stránke FAQ, nemal som teraz čas okolo toho behať, ale do konca mesiaca by mal fungovať, kedže sa už nazbierali nejaké tie otázky, ktoré tam môžem zahrnúť.
- pištoľníčka
- prispievateľ
sorry sorry, len som podotkla, ze nie vzdy musi byt na vine uzivatel ak nieco na stranke nevie najst. Moja poznamka bolo len danie za pravdu durosovi v neutralnej teme. Hmmm... stranka gratis....gratis nerovna sa odflaknute, ked som mala stranku gratis nebola odflaknuta, ale bola lacna....islo sa podla konkretnej sablony a nedalo sa nikam vybocit, musela som akceptovat ze nic navyse nedostanem, ze zmeny nie su mozne a spravit nieco ine podla mojich predstav, sa neda. Co sa tyka www stranky shooting area....verim ze vacsine streleckej obce vyhovuje, a je uplne jedno, ze mne nie. Ak by som ti vypisala preco, mozno podla teba je to presne tak spravne ako to je a to co mne nesedi je pritom spravene naschval tak ako je. Takze ak je stranka spravena k tvojej spokojnosti a k spokojnosti vacsiny strelcov, je to super.
Never a vypíšpištoľníčka napísal:...verim ze vacsine streleckej obce vyhovuje, a je uplne jedno, ze mne nie. Ak by som ti vypisala preco,...
Väčšina užívateľov sa neobťažuje pripomienkami a návrhmi, to platí asi všeobecne.
Napíš SA-manovi, čo máš na srdci, a uvidíš. On to celé nerobí len pre seba a spätnú väzbu nevyhnutne potrebuje.
Prinajhoršom ti len slušne poďakuje, v lepšom prípade tvoje nápady implementuje.
Na moje pripomienky a nápady zatiaľ vždy reagoval pozitívne a nečakane promptne. A stránka mne osobne teraz slúži o niečo lepšie než predtým.
Takže len smelo do toho!
-
friendly_swirles
Zdravým.
Trochu som mal čas tak som spravil malý update stránky. Pridal som spomýnané FAQ + NEWS a možnosť generovania vlastného MENU (zobrazi sa Vám len to čo chcete - IPSC, WFC ....)
Pištolníčka.
Kedže stále nevieš čo ti nevyhovuje tak pre teba nemám žiadne úpravy.
Prosím, nabudúce nepíš do konkrétnej témy neutrálnu nekonštruktívnu kritiku, vypadá to blbo.
Yarco.
Nemám čo dodať, asi tak to funguje aj keď nie vždy sa to dá upraviť. Ďakujem
Trochu som mal čas tak som spravil malý update stránky. Pridal som spomýnané FAQ + NEWS a možnosť generovania vlastného MENU (zobrazi sa Vám len to čo chcete - IPSC, WFC ....)
Pištolníčka.
Kedže stále nevieš čo ti nevyhovuje tak pre teba nemám žiadne úpravy.
Prosím, nabudúce nepíš do konkrétnej témy neutrálnu nekonštruktívnu kritiku, vypadá to blbo.
Yarco.
Nemám čo dodať, asi tak to funguje aj keď nie vždy sa to dá upraviť. Ďakujem
- pištoľníčka
- prispievateľ
( A tou neutralnou temou som myslela to, ze shooting area ma svoju temu a toto bola len otazka sama o sebe mimo oficialnej temy a to co som pisala som brala len ako odpoved durosovi, nie vyjadrenie k stranke ako takej. Povodne som pisala o streleckych strankach vseobecne ale aj ja som mala probelm so sh.a. pri registracii a nasledne najst kde co je.)
-
friendly_swirles