Poistenie domu, bytu, domácnosti
Poistenie domu, bytu, domácnosti
Ako je to s prípadným poistením zbraní vo vzťahu k poisteniu domácnosti. Je potrebné nejaké špeciálne pripoistenie? Lebo skriňa na zbrane nie je ohňovzdorný trezor a ani taký 400kg trezor neodolá poriadne veľkej vode, ktorá vezme pol domu... A keď sa dá pripoistiť čierna technika, starožitnosti, cennosti - je niečo také v dnešných poistných zmluvách komerčných poisťovní, čo sa týka konkrétne zbraní?
Sorry za necropost, ale hadam to bude uzitocne 
Poistovak mi robil resers ked som si daval poistovat byt, ktore poistovne ponukaju tuto moznost. Nakoniec je to len jedna a ponuka moznost cisto aj len pripositenie zbrani. Cena je tam minimalne 20€/rok na poistnu sumu cez 6000€.
Co ma prekvapilo nic viac ich vsak nezaujima, cize ziadne fotky, popis, kopie karty zbrane ani ZP. Kto bude chciet dam cislo do PM.
Poistovak mi robil resers ked som si daval poistovat byt, ktore poistovne ponukaju tuto moznost. Nakoniec je to len jedna a ponuka moznost cisto aj len pripositenie zbrani. Cena je tam minimalne 20€/rok na poistnu sumu cez 6000€.
Co ma prekvapilo nic viac ich vsak nezaujima, cize ziadne fotky, popis, kopie karty zbrane ani ZP. Kto bude chciet dam cislo do PM.