Artemis 2011

Používateľov profilový obrázok
In - FinitY
prispievateľ
Registered for: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Artemis 2011

Príspevok od používateľa In - FinitY »

Vážený, na stránke Shooting Area je otvorená registrácia na pretek Level I Artemis 4.9.2011.
Pretek je zároveň aj kolom ŠSS a WFC. Registrácia do preteku je cez IPSC preteky.
Pretek je prístupný aj pre nečlenov SADS!!!
Tešíme sa na Vás a dúfam že nám už konečne nebude pršať :-(
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

pršať nebude určite, keďže to nie je level II alebo III :) ale tešíme :)
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Na shooting area som sa registroval len ja,ale prideme min.4ks :wink: Uz aby to bolo :lol:
katko
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa katko »

Takže stages sú skoro hotové a počasie hlásia super ... tešíme sa na Vás ...

Ešte do piatku sa môžte zaregistrovať na pretek!
cooper
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa cooper »

Páni klobúk dolu!Toľko pretekárov a odstrieľané pred 14 00 hod-super.Výborné preteky,ešte lepšie počasie-velká vďaka organizátorom.
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Pekny pretek. Podoben ako cooper aj ja som si uz o 14,00 hod. daval udne koleno v bufete. :lol: Kedy budu vysledky na nete, pre nas cezpolnych, rychlo utekavych ? :lol:
BALISTIK
moderátor

Ano pripajam sa ku chalanom super pretek,pocasie ,organizacia.Ostatny by si mali brat priklad ako ma vyzerat level1 :lol:
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Hmm. Tak toto si myslim bol taky level 1,5. :lol:
BALISTIK
moderátor

Myslel som tak ze niekedy WFC preteky su level 3 :wink: ale aspon sme natrenovany :twisted:
inspiring_lumiere

Príspevok od používateľa inspiring_lumiere »

Ďakujem za výborný pretek, rozhodcom za rozhodovanie a práve ich výkon chcem týmto oceniť,po dlhej dobe som videl striktné dodržiavanie pravidiel bez výnimky vrátanie kontroly ustrojenosti a usporiadania prvkov na opasku,dôraz na bezpečnosť na každom stage bol prioritný pred dosahovaným výsledkom či menom strelca,klobúk dolu páni...
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Bol som požiadaný o pridanie príspevku
Strelci z Liptova sa touto cestou chcú poďakovať organizátorom pod vedením Karola Šefranka, Ondreja Pupalu a spol, za perfektnú organizáciu (možnosť rozdelenia strelcov pri registrácii do „vlastných“ squadov, pomocníci na lepenie, žiadne“zápchy“ na parkúroch, 7 stages/143 rán a odstrieľané o 12:30 – fakt klobúk dole) , zaujímavé stages s dôrazom na bezpečnosť.

Match ARTEMIS 2011 bolo TOP podujatie s perfektnou atmosférou.

Ďakujeme a radi prídem do Artemisu zas!

Majo Labaj & spol
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Za seba mozem povedat ze to bol jeden z najlepsich pretekov level I. na akom som kedy bol 8)
katko
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa katko »

V mene organizátorov preteku Vám ďakujem za návštevu, zodpovedný prístup k preteku a za kladné reakcie.

Tí čo si to chcú zopakovať, môžu prísť 29.10.11 na Tadeuszky (6.kolo ligy SPL), ale to už bude level 2 (hádam to vytiahneme na úroveň 2,5 :wink: )
Rohypnol
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa Rohypnol »

Ja, za seba ďakujem všetkým srelcom za zodpovedné výkony a disciplínu. Taktiež kolegom z klubu a rozhodcovského zboru za trpezlvosť, usilovnosť a obzvlášť za fasa raut po pre matchi.
Len neviem, kedy som stratil z periskopu šelmu v ružovom tričku - to už bola zábava rozbehnutá viacerými smermi
Naposledy upravil/-a Rohypnol v 07 Sep 2011, 07:35, upravené celkom 1 krát.
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

bolo mi zle.... fakt zle.... tak, ako ma obžrali po prematch, tak ma ešte nikto neobžral. k tomu fajné pivko... nedá sa svietiť, Artemis nie je náhodou najlepším klubom na SK. Super servis, cítil som sa ako doma, umné rozdelenie rozhodcov (ďakujem ešte raz Jankovi Černému za super prácu), promptné vyhlásenie výsledkov, všetko bolo fajn.... len som sa obžral :)
Na Tadeuszky prídem s vedierkom a husím brkom :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"