Prosím o radu chcel by som kúpiť ocovi k narodeninám vzduchovku a neviem sa rozhodnúť akú lebo ja sa v tom nevyznám. Tak som chcel vedieť váš názor, mám vyhliadnuté 2 sú to (Gamo Hunter 1250 a Diana Med. 48 Black) tu sú aj linky (http://www.lesanka.cz/index.php?produkt=737) (http://www.lesanka.cz/index.php?produkt=706)
Ďalej som sa chcel spýtať aký je rozdiel medzi napínaním z boku a lámaním zbrane okrem toho že jedna sa naťahuje z boku a druhá sa láme. Chcel som vedieť či tá čo sa naťahuje z boku nebude slabšia alebo dačo taká, ďalej čo mám skúsenosti zo zbraňami tak viem že tie čo majú hlaveň v celku sú presnejšie z puškohladom nakoľko sa nepohybuje hlaveň. Má dakto dáke skúsenosti s naťahovaním z boku ak áno aké. Tiež som chcel podotknúť že obe zbrane majú usťovú rýchlosť cez 300 (budú kúpené na ZP) a taký detail ak budete písať dáke názory alebo návrhy tak na cenu nepozerajte je to predsa darček takže na peniazoch nezáleží chcem dobrú a kvalitnú vzduchovku. Ak viete aj o lepších vzduchovkách ako som tu udal môžete ich spomenúť. Vopred vám ďakujem za ochotu a najme za radu.
Akú vzduchovku mám kúpiť (PORADTE)
-
inspiring_newton
-
elegant_chaum
mendo,vlastním starú dobrú vz.47-dokonca som kdesi videl,že je opat v predaji-mám v nej 11/2 pružiny,tým chcem odpovedať aj človeku,čo sa pýta na možnost zvýšenia výkonu,od doloženia pružiny má asi 5OO výstrelov,na natiahnutie treba viac sily a po 10 raze ma už riadne bolí otlačené stehno,ale presnost výborná,prieraznost výborná,keby sa dal namontovat puškohlad...vrelo doporučujem!
2dni mám aj lider 31 s bočným nátahom dnes som montoval a zastrielaval
puškohlad 50 výstrelov,zatial tiež vynikajúca,uvidíme vekom...na relax určite stačí,jedno majú obe spoločné,pevná hlaven a určite prieraznost,ústová rýchlost u oboch je okolo 240m/s...ak ti nezáleží na financiách,tak hunter,ak ti zálezí na požitku a relaxe tak vz.47-bola to predsa len"pracovná"¨zbran a tá aj vela vydrží,ak na návykoch neplytvaj
peniazmi,ak je to začiatočník,nebude vediet,čo drží v ruke.../mám ZP aj
krátku zbran,najlepší oddych je so vzduchovkou !/
2dni mám aj lider 31 s bočným nátahom dnes som montoval a zastrielaval
puškohlad 50 výstrelov,zatial tiež vynikajúca,uvidíme vekom...na relax určite stačí,jedno majú obe spoločné,pevná hlaven a určite prieraznost,ústová rýchlost u oboch je okolo 240m/s...ak ti nezáleží na financiách,tak hunter,ak ti zálezí na požitku a relaxe tak vz.47-bola to predsa len"pracovná"¨zbran a tá aj vela vydrží,ak na návykoch neplytvaj
peniazmi,ak je to začiatočník,nebude vediet,čo drží v ruke.../mám ZP aj
krátku zbran,najlepší oddych je so vzduchovkou !/
Súhlasím s názormi vyššie uvedenými. Bol som svojho času majiteľom vzduchovky vz. 47.
Je potrebné dávať si pozor,aká veľkosť brokov a koľko sa nasype do lievika.Nie je dobré dať naraz väčšie množstvo,skoro do plna.Radšej pomenej,nakoľko sa mi pár krát stalo,že pri vsúvaní broku do hlavne nabíjacou tyčinkou občas dochádzalo k prestrihnutiu broku a následným nabitím došlo aj k upchatiu hlavne.Potom prišiel na svoje vyterák, pomocou ktorého sa pracne museli dostať úlomky z hlavne von.
Je potrebné dávať si pozor,aká veľkosť brokov a koľko sa nasype do lievika.Nie je dobré dať naraz väčšie množstvo,skoro do plna.Radšej pomenej,nakoľko sa mi pár krát stalo,že pri vsúvaní broku do hlavne nabíjacou tyčinkou občas dochádzalo k prestrihnutiu broku a následným nabitím došlo aj k upchatiu hlavne.Potom prišiel na svoje vyterák, pomocou ktorého sa pracne museli dostať úlomky z hlavne von.
-
inspiring_chaplygin
lider 31 je fakt supr
, jenom kdyby nebyla tak nebezpečná
.Přečti si Střelecké revue a uvidíš!!!Nevim kam se s timhle šmejdem 'tamani serou a že mají i odvahu vystavit to na IWA
.Tomu chlapovi kterej jí zkoušel to málem useklo prsty a musel kvůli této vzduchovce vyklidit celou střelnici protože byla moc nebezpečná!!!To je na relax fakt dobrá vzduchovka lepší si jsi vybrat nemoh
.