Taurus 689 kal. 357 Magnum - vôľa valca
-
friendly_rhodes
Taurus 689 kal. 357 Magnum - vôľa valca
Zdravím, chcem sa opýtať niekoho kto sa vyzná. Chcem si kúpiť revolver Taurus, má asi 12 rokov a bubienok má v zaaretovanej polohe vôlu asi 1-2mm v smere otáčania. Je to v poriadku alebo to je problém, pri tej vôli nemusí byť nábojová komora valca presne oproti hlavni...Ďakujem za odpovede.
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_panini
Si si istý, že máš dobrý odhad? Jednak je mi divné, že by tá vôľa bola iba do jednej strany, jednak 1-2 mm je strašne moc. Pochopiteľne to musíš vyskúšať na všetkých komorách. Takisto spredu pozerať do hlavne a svietiť si z boku baterkou, či sa zamkne v správnej polohe, či hlaveň a komora valca tvoria jeden súvislý valec so zápalníkom v strede.
-
friendly_rhodes
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 1 month
Vola 1-2mm u taurusu je mozna.Ja som kupil novy(605 357 mag. 2") s takou volou
Ked som kupoval,nepocital som s tym,ze moze mat volu,takze som to ani neskusal.Pri strelbe ten revolver prskal jak blazen a na jednej komore sa zasekaval.Volu mali 2 komory.Reklamoval som a trvalo to cca tristvrte roka kym mi vratili peniaze.
-
friendly_rhodes
-
inspiring_panini
-
inspiring_ganguly
-
friendly_rhodes
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 1 month
No napr. aj tu u nás v Nitre u Fraňa na Farskej 26 - dokonca som tam videl 2 rovnaké nové za tú cenu. Osobne tiež rozmýšľam nad nejakým silnejším kalibrom tak zvažujem aj ten Taurus, lebo u nás na Slovensku sa predáva už roky rokúce a čiže aj servis na ne je slušný (u dovozcu - čiže VEĽKOOBCHOD ZBRANE s.r.o.)