Nastrelenie Glock 17 gen.4

inspiring_chandrasekhar

Nastrelenie Glock 17 gen.4

Príspevok od používateľa inspiring_chandrasekhar »

Ahoj mam Glock 17gen.4 9mm cal.

Vymenil som mieridla truglo (svojpomocne) a jak strielam tak strielam stale mi to taha na lavu stranu neviem dostat tie gule na stred,strielali aj kamarati a u kazdeho rovnaky vysledok.Proste klasicky terč očislovany a vsetko mi lieta na jednu kopu do 8 a 9 na lavu stranu nie a nie do 10 teda stredu.
Rozmyslam ze pojdem do Hermesu a necham si tam u nich zostelovat a nastrelit tie mieridla alebo co mam robit?Strielam uz 9 rokov ale takito problem som este neriesil.

Myslel som ze to bude mozno mojim gripom ale ked som strielal z kamaradovho rovnakeho Glocku aj s truglo mieridlami tak bolo vsetko v poriadku.
poradte mi co mam robit,dik .
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

A nastrelil si tie mieridla ? V TaT v Dubravke maju taku srandu posuvaciu na nastavovanie cielnika, ktoru ti bez problemov a zadarmo poziciaju. Tam si to v pohode nastrelis. Posuvanie cielnika na Glocku je hracka v porovnani s takym STI. Pri tom ti treba dva diazepami na nervi aby si ako tak zvladol. :lol:
inspiring_chandrasekhar

Nenastrelil,len namontoval umiestnil ich na stred a hotovo.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

tak sa necuduj ze to nejde tam kam ma :P
kazde mieridla po vymene musis nastrelit ... preto mas cielnik v rybine :)
niko
častý prispievateľ

Ramzes urob to tak jak som ti pisal. chod do Tat. Tam ti pozicaju to nastavovatko. No a potom sa s tym musis vyhrat. Strelis, uvidis kam to leti, povolis srubu posunies mieridla, strelis este raz atd. atd. Za hodinku je to vybavene. Hermes ti spravi to iste, ale si zo to poriadne priplatis. Je to na trochu babracka, ale pri pistoloch je to plus - minus autobus. Ved nestrielas mierenku na 25 m sutazne, aby si to mal urobene na jednotku z *. :wink:
inspiring_chandrasekhar

V TaT strelnici som to uz skusal ale tu masinku na mieridla maju original glock a tie celuste na cielnit ledva pasuju na Truglo a tazko sa stim posuva po malych kuskoch.

Pojdem asi do hermesu spytam sa kolko to stoji a rozhodnem sa.
Mate stim niekto nejaku skusenost alebo ak by mal niekto skuseny cas a chut tak sa mozme stretnut na TaT strelnici a spravit to tam spolocne co?
niko
častý prispievateľ

Ja by som sa toho nebal. Ja som s tym posuval Dawsony a dalo sa to v pohode. :wink:
inspiring_boyd

teraz ked si 80% prace spravil to chces dat do hermesu ?
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Pokial to nemas podlepene, tak to posun jemne s kladivkom a hocicim, co opries do cielniku a jemne pobuchas, netreba sa toho bat je to vratny proces ;-)
inspiring_chandrasekhar

nechcem to dat do hermesu nasilu len uz som to raz skusal sam a nepodarilo sa mi to spravit kvalitne,tak neviem.

OK no a do ktorej strany by som mal posunut cielnik ked mi gule lietaju do lava?
inspiring_solomon

Príspevok od používateľa inspiring_solomon »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_solomon v 12 Mar 2013, 17:47, upravené celkom 1 krát.
inspiring_solomon

Príspevok od používateľa inspiring_solomon »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_solomon v 12 Mar 2013, 17:47, upravené celkom 1 krát.
inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

kupil si si v hermesi zbran aj mieridla? Ak nie, tak ta riadne sprdnu ze od nich daco chces
inspiring_boyd

RAMZES napísal: len uz som to raz skusal sam a nepodarilo sa mi to spravit kvalitne,tak neviem.
???? clovece sak nikdo sa nenarodil mudry ! :twisted:
pripadne ak ti to vazne nepojde tak si dohodni spicha na niektorej strelnici z niekim odtialto a doladite to spolu vydis sam ze su tu ochotny ludia ......

inak na reakcie v hermese by som bol aj ja rad zvedavy :twisted:
inspiring_chandrasekhar

OK isiel by teda niekto somnou na bud.tyzden (Pondelok alebo Utorok,cas hocikedy)na TaT strelnicu to spravit ??
Nejde ani o to ze to neviem sam ale je lepsie ked odstriela aj niekto iny ako ja a potom zistim ci som ja vadny alebo mieridla :)

K tomu Hermesu-Zbran som kupoval tam aj mieridla som chcel ale nemali.
-Mieridla Glockshop.cz
-Chcel som si ich tam nechat namontovat tak ta pani zacala vypisovat nejake papiere a az po vypisani my povedala ze zbran pojde do dielne atd.Myslel som ze mi to vymenia na mieste a kedze som chcel ist strielat som to nakoniec zrusil.Pani dost nahnevana roztrhala tie paiere a ja som odisiel.Takze ist tam znova by bola asi kovbojka ale uz neviem co stim takze by som to riskol.Pristup predavacov v Hermese mi moc nesedi.

Vransky neposkytuje taketo sluzby?

P.S.DAKUJEM ZA POMOC CHLAPI !!!
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"