Spušť G17
-
Wildcat_Hendrix
- prispievateľ
- Registered for: 17 years 8 months
Spušť G17
Zdravim pani.Kedze prisla k nam zima a krusny cas,rozhodol som sa venovat spusti na svojom gloku.Som nespokojny s chodom.Dlho sa venujem strelbe so sportovymi zbranami,ktore maju jemnu spust a hlavne plynuly chod.chcel byt som tento efekt docielit aj na Gcku.Ide mi hlavne o eliminovanie toho zaverecneho tvrdeho chodu.Vcera som vybrusil a vylapoval stojinu no ziadneho extra vysledku som sa nedockal.Ta stojina je podlq zacenia 3,5librova.Oplati sa kupit ta nastavitelna spust co maju v hermese za cca 110e? Idealny vysledok si predstavujem tak ze samotny chod spuste bude o polovicu kratsi,plynuly a spust 1,2Kg. Vie mi niekto poradit?
Dakujem
Dakujem
-
inspiring_austin
-
inspiring_chandrasekhar
Ja tu spust mam a som snou max spokojnyten odtrh tam je stale trocha citit ale reset a volny chod spuste som skratil na minimum.Chce to len sa stim trocha pohrat a poriadne to nastelovat.
Treba davat ale pozor aby si nestiahol reset uplne lebo potom ti to neaktivuje spust a budes rozoberat celu zbran komplet tak ako ja
Inac Hermes nic v zlom ale ja som ju kupil cez www.glockshop.cz za 2200kč.
Treba davat ale pozor aby si nestiahol reset uplne lebo potom ti to neaktivuje spust a budes rozoberat celu zbran komplet tak ako ja
Inac Hermes nic v zlom ale ja som ju kupil cez www.glockshop.cz za 2200kč.
Na gen 3 vobec neries vymenu tiahla spuste za Glock pro competition.
Geometria tiahla na gen 3 je dobra, maximalne ju treba trosku upravit, netreba hned menit cely kus.
Aj by som ti napisal co vsetko je treba spravit aby si mal v gen 3 spust presne taku ako chces, ale jednoduchsie bude kontaktovat Abakana. Dany pan ti vymedzi reset, asi troska zmeni geometriu tiahla (posunie spust dozadu hore nez je na originalnom tiahle)
Ak chces mat odpor naozaj na 1 - 1,2 kg, este predtym ako mu to das do ruk, si z glockpart kup toto:
http://glockparts.com/Detail.aspx?PROD=6817&CAT=749 + 3$ postovne
a z joker customs toto: (asi najlahsia stojina na Glocka na trhu, sam ju mam )
http://jokercustom.cz/dily-glock/14-sto ... 908kg.html
RAMZES: ja kym som si glock pro spust nastavil tak ako mi to vyhovuje, mal som glocka rozobraneho minimalne 10 krat
... ale reset 0, volny chod 1mm (cize prakticky 0). Zahrnovalo to samozrejme aj zbrusovanie z nastavitelnych skrutiek, prilis vytrcali a jemne smirglovanie z plastu okolo spuste - zdalo sa mi, ze je tam trecia plocha.
A posledna rada Ramzes... kvapni do tych skrutiek loctide, inak ich po case stratis.
Geometria tiahla na gen 3 je dobra, maximalne ju treba trosku upravit, netreba hned menit cely kus.
Aj by som ti napisal co vsetko je treba spravit aby si mal v gen 3 spust presne taku ako chces, ale jednoduchsie bude kontaktovat Abakana. Dany pan ti vymedzi reset, asi troska zmeni geometriu tiahla (posunie spust dozadu hore nez je na originalnom tiahle)
Ak chces mat odpor naozaj na 1 - 1,2 kg, este predtym ako mu to das do ruk, si z glockpart kup toto:
http://glockparts.com/Detail.aspx?PROD=6817&CAT=749 + 3$ postovne
a z joker customs toto: (asi najlahsia stojina na Glocka na trhu, sam ju mam )
http://jokercustom.cz/dily-glock/14-sto ... 908kg.html
RAMZES: ja kym som si glock pro spust nastavil tak ako mi to vyhovuje, mal som glocka rozobraneho minimalne 10 krat
A posledna rada Ramzes... kvapni do tych skrutiek loctide, inak ich po case stratis.
Naposledy upravil/-a cubitko v 16 Dec 2012, 13:47, upravené celkom 3 krát.
-
Wildcat_Hendrix
- prispievateľ
- Registered for: 17 years 8 months
Páni do čoho investovať ?? kúpiť nastaviteľnú spúšť http://glockshop.sk/product_info.php?cP ... cts_id=365, alebo stačí domček spúšte http://glockshop.sk/product_info.php?cP ... cts_id=319
Tak si to tu citam a trochu nechapem preco chcete mat na glocku 1.2 kg spust??? Ved glock je zbran na nosenie ktora vynika spolahlivostou, odolnostou a bezpecnostou. Nie je to mierenkarsky special a pri "combat" strelbe som nikdy necitil ziadne skoky.... tam trva zmacknutie spuste prilis kratko...... Skoncil som v extralige SADS na druhom mieste v standarde a vlastne ani neviem ci tam tento rok mam 2kg alebo povodnu 2.5 kg spust a nikdy som tam nic nelestil....
Zato som ale videl chlapika co mal STI s jednocinkou naladenou na 0.7 kg s najhladsim chodom na svete a strhaval to tak pol metra
Bracho ma zase na CZ-te prvu ranu "vela kil" a dlhy chod a na 25m trafi gong pod 1.5s
Podla mna su to zasahy do zbrane, ktore ju len robia menej bezpecnou ale realne nic nemenia...... mozno strelcov falosny pocit pohodlia...
Aj tak budete musiet odstranit vlastne strhavanie, ktore ma so spustou pramalo spolocne. Ak len zmenite spust aj tak ostanu chyby a zlozvyky pri spustani a nikam sa neposuniete. Glock ma vybornu spust nakolko celkom dost velkou silou tlaci prst dopredu, co pomaha pri vypustani spuste po vystrele a je krasne citit kedy tiahlo opat zachyti a mozete opat zacat mackat, takze ak robite spravny pohyb prstom na origo spusti ..... pracujete mozno s chodom 2-3 mm a velmi rychlo.....
Je ale pravda, ze ladit zbran je ovela jednoduchsie ako ladit sam seba
Zato som ale videl chlapika co mal STI s jednocinkou naladenou na 0.7 kg s najhladsim chodom na svete a strhaval to tak pol metra
Podla mna su to zasahy do zbrane, ktore ju len robia menej bezpecnou ale realne nic nemenia...... mozno strelcov falosny pocit pohodlia...
Aj tak budete musiet odstranit vlastne strhavanie, ktore ma so spustou pramalo spolocne. Ak len zmenite spust aj tak ostanu chyby a zlozvyky pri spustani a nikam sa neposuniete. Glock ma vybornu spust nakolko celkom dost velkou silou tlaci prst dopredu, co pomaha pri vypustani spuste po vystrele a je krasne citit kedy tiahlo opat zachyti a mozete opat zacat mackat, takze ak robite spravny pohyb prstom na origo spusti ..... pracujete mozno s chodom 2-3 mm a velmi rychlo.....
No ak sa nemylim, tak v standarte SADS bol tento rok druhy Peter Kopunec (vynechal jednu sutaz) a Peto striela STi-cko, nie glock.
K tomu ostatnemu ... predpokladam ze strielas gen. 3 , tvoj glock ma za sebou uz niekolko 10 tisic ran a tam mas odpoved. Generacia 3 ma chod spuste rovnomerny hned od vyroby, strelbou sa dohladi aj sam.
Tie ostatne veci co si napisal, neda sa nic ine len suhlasit.
Ja mam na mojej G22 gen 4 odpor 2.0 - 2.1 kg (zmerany ) a to som tam narval inu spust, silnejsiu pruzinu, extremne lahky konektor + lestil a lestil. Bez tohto to bolo ako zohynat 10-nu drot. Tvrda spust OK, ale odtal potal.
K tomu ostatnemu ... predpokladam ze strielas gen. 3 , tvoj glock ma za sebou uz niekolko 10 tisic ran a tam mas odpoved. Generacia 3 ma chod spuste rovnomerny hned od vyroby, strelbou sa dohladi aj sam.
Tie ostatne veci co si napisal, neda sa nic ine len suhlasit.
Ja mam na mojej G22 gen 4 odpor 2.0 - 2.1 kg (zmerany ) a to som tam narval inu spust, silnejsiu pruzinu, extremne lahky konektor + lestil a lestil. Bez tohto to bolo ako zohynat 10-nu drot. Tvrda spust OK, ale odtal potal.
Z duše mi hovoríš, oci.oci napísal:Ak len zmenite spust aj tak ostanu chyby a zlozvyky pri spustani a nikam sa neposuniete...
S tým prístupom "radšej ladím zbraň než seba" sa u amatérskych strelcov stretávam snáď na každom kroku a obvykle ich výsledky potom tomu aj zodpovedajú...