Gamo hunter 440
-
blissful_jang
Gamo hunter 440
kupil som gamo hunter 440 poviem vam prvy dojem super ale po prvom výstrele som ho hneď zmenil rachot to robi ako maloražka ale výkon ako slavia 631 tak som upratal stôl v garaži a pustil som sa do upravy piestu po rozobraťi c. 20min. som vybral piest v ktorom je v strede asi 2mm.dierka aby unikla časť plynou dal som dole tesnenie a dierku som zavaril co2jkou čelo piestu som potom zabrusil aby dosadalo na doraz no a teraz je to už vzduchovka optyku som dal gamo 4x28 na vzduchovku postačuje na 50m nemam problem zasiahnuť flašu od piva a priebojnosť o tom sa da polemizovať zaleži aj od sterliva na 20m prestreli 2l.plastovu flašu naplnenu vodou naskrz pišem o kalibry4,5mm.Lubo 
Prosím nezakladajte duplicitné témy! Téma o tejto vzduchovke už existuje, stačí len trochu prejsť fórum!
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=4231#4231
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=4231#4231
- e-zbrane
- občasný prispievateľ
- Dátum registrácie: 22 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
AJAJAJ a čo zákon? nič ti nehovorí 15 J ? si predstav že niečo náhodou urobíš inak ako by si chcel, a tvoj kvér pôjde na expertízu? A tých náhod býva dosťhusto44 napísal:kupil som gamo hunter 440 poviem vam prvy dojem super ale po prvom výstrele som ho hneď zmenil rachot to robi ako maloražka ale výkon ako slavia 631 tak som upratal stôl v garaži a pustil som sa do upravy piestu po rozobraťi c. 20min. som vybral piest v ktorom je v strede asi 2mm.dierka aby unikla časť plynou dal som dole tesnenie a dierku som zavaril co2jkou čelo piestu som potom zabrusil aby dosadalo na doraz no a teraz je to už vzduchovka optyku som dal gamo 4x28 na vzduchovku postačuje na 50m nemam problem zasiahnuť flašu od piva a priebojnosť o tom sa da polemizovať zaleži aj od sterliva na 20m prestreli 2l.plastovu flašu naplnenu vodou naskrz pišem o kalibry4,5mm.Lubo
-
vigorous_maxwell
-
inspiring_nightingale
NEDA,
lebo maju vacsi priemer.
A policajtov sa nemusis bat, Hunter po uprave piesta ma cca. 12Joule.
Pred nou asi 6. (nemecka verzia s "F"kom v petuholniku)
A na 15J tam este treba zavazie do piestu.
Dnes by sa uz nemali taketo kriplovane kusy predavat, ale ked to niekto vozi z nemecka, tak tam je povolene len 7,5J.
Cize nech sa admin neplasi, nikto nic neporusil.
lebo maju vacsi priemer.
A policajtov sa nemusis bat, Hunter po uprave piesta ma cca. 12Joule.
Pred nou asi 6. (nemecka verzia s "F"kom v petuholniku)
A na 15J tam este treba zavazie do piestu.
Dnes by sa uz nemali taketo kriplovane kusy predavat, ale ked to niekto vozi z nemecka, tak tam je povolene len 7,5J.
Cize nech sa admin neplasi, nikto nic neporusil.