Ak sa informacie ziskane takymto zakonom zneuziju je to velmi zle.
A je pravda, ze u nas je korupcia "narodným sportom" cislo 1
Ale na druhej strane, keby korupcia nebola taka velka tak slusnemu obcanovi nemozu informacie ziskane prostrednictvom takehoto zakona uskodit. Skor pomozu policajtom jednoduchsie a ucinejsie odhalovat trestnu cinnost.
Tak navrhujem p.Kalinakovi najprv stlacit korupciu na unosnu mieru a potom nech prednesie znovu poziadavku na schvalenie tohoto zakona
A teraz recnicka otazka co je to unosna miera ?
Priklad: Pri prekroceni rychlosti sa mi cielene podari skorumpovat "iba" kazdeho 100-ho policajta co je 1 percentna korupcia
Alebo pri vysetrovani pripadu kde sa z jasneho agresivneho utocnika stane poskodeny iba v jednom zo 100 pripadov.
Ja viem co si teraz myslite, mal by som ist do relacie "Snivajte s nami" alebo zacal brat nejake psychotropne latky, ale lepsie je byt realny optimista ako nahnevany pesimista.
Jack cas ukaze, ale isto uz teraz viem ze kontrola osobnosti bude isto viac a viac prepracovanejsia a o tebe, mne a ostatnych sa bude vediet stale viac lebo vyvoj nezastavis
System musi byt na takyto vyvoj dopredu predpojaty,
aby sa jeho stabilita neohrozila a bol pripraveny na takyto pristup zo strany "narusitelov".
Predpojaty znamena ze riesenia v nom (zakony) budu mat napr. IQ 160 kdezto vacsina "narusitelov" bude mat napr. IQ 140.
Pre tych narusitelov nad IQ 160 platia len moralne zabrany a ked ich nemaju tak su postihnutelni len "korupciou" zo strany systemu-zakona
kde policajt ako fyzicky vykonavatel prava zakony "poohyba" na svoju stranu. To je ten jeden z najvyssich ludskych nepisanych zakonov, ktoremu rozumeju vsetci ludia - samozrejme nefunguje to vzdy.
Aj ten najvacsi uchylny masovy vrah moze prezit stastny zivot a zomriet v starobe prirodzenou smrtou napr. v spanku. Ide o to aby takychto pripadov bolo co najmenej, aby uz dopredu ludia vedeli za ked nieco taketo spravia tak ostatni im to "osladia" a urobia z nich topinky.
Scasti to kryje prislovie: "Bozie mlyny melu pomaly ale isto".
Samozrejme to "isto" je tiez skorumpovane ako vsetko na tejto planete