Nemyslis vazne ten biatlon. Aj na ten sa pouzivaju spickove tercovnice, nie takyto hybrid. Tymto prejavujem aj moje zhusenie nad pocinom vyrobcu znamym produkciou spickovych tercovych malokalibroviek.
No a osadit diopter a tunel musky z tercovnice na taketo nieco a vyfotit to na reklamny plagat moze iba ...
Wtf?! Asi mi chýba fantázia, ale varovanie hovorí o nebezpečenstve škody alebo zranenia v dôsledku vyhodenia zásobníka. Prosím, objasnite mi, ako a kam ho zbraň vyhadzuje, aby to bolo tak hrooozne nebezpečné.
mam dojem ze to beru tak ked mas plny zasobnik a po prvom vystrele mozno tlaky , mozno konstrukcna chyba vyhodi plny zasobnik a pri naraze sa moze nejaky naboj v nom "odpalit" a sposbit zranenie strelcovi alebo okolostojacim .... skodu na majetku myslia skor zbran .....
v sekcii "mimo temy" bola tema poradca pri kupe ZKM (tusim zalozena rastom) ozivil som ju, ale zahadne o chvilu zmizla - zdravim admina - tak pisem sem..
zbrojovka holice zacala predavat repasovane ZKM 456 , s novou orechovou pazbou, cena 6990 CZK, oplati sa to, alebo radsej mam pohladat starsiu strielanu a dat ju pripadne do novej pazby?
Vsetko je relevantne.
Az na kolko prides pri strielani, cize po kupe a to uz je neskoro.
Kasli na ZKM kup si rusku staru dobru bud CM2 alebo Uralku a nebudes si ju vediet vynachvalit.
Nejedna sa mi ani tak o pazbu ci hlaven, ale hlavne o spust ktora je neporovnatelna