Malorazka

DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Nemyslis vazne ten biatlon. Aj na ten sa pouzivaju spickove tercovnice, nie takyto hybrid. Tymto prejavujem aj moje zhusenie nad pocinom vyrobcu znamym produkciou spickovych tercovych malokalibroviek.
No a osadit diopter a tunel musky z tercovnice na taketo nieco a vyfotit to na reklamny plagat moze iba ...

Jdu blejt :?
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Dusan nerozculuj sa predsa len uz nie si najmladsi strelec, ja si to este chvilku mozem dovolit :lol:

So si vsimol, ze i ten vrchny RAIL je daky hobrid, asi koli upnutiu dioptrov to nie je standardizovany RAIL ale iba lista.
dirty.harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Wtf?! Asi mi chýba fantázia, ale varovanie hovorí o nebezpečenstve škody alebo zranenia v dôsledku vyhodenia zásobníka. Prosím, objasnite mi, ako a kam ho zbraň vyhadzuje, aby to bolo tak hrooozne nebezpečné.
:shock:
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

mam dojem ze to beru tak ked mas plny zasobnik a po prvom vystrele mozno tlaky , mozno konstrukcna chyba vyhodi plny zasobnik a pri naraze sa moze nejaky naboj v nom "odpalit" a sposbit zranenie strelcovi alebo okolostojacim .... skodu na majetku myslia skor zbran .....

a pisu ze moze nie stiktne ze vznikaju ......
Rasto
expert

Klasicka pravnicka fraza, ktora zahrna vsetko, co si ani len nevieme predstavit :wink:
Alebo doslovny preklad o americkych bratov :lol:
dirty.harry
častý prispievateľ

podrobnosti neviem, tiez si o tom myslim svoje, ale radsej nebrat na lahku vahu.. aj ked mozno je to ako s detskymi hrackami, ako napr. nebezpecny luk :twisted:
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Kúpil som ZKM 456 s diopterom, ale zadné mieridlá nie sú kompletné. Chýba to "kukátko" s dierkou.

Máte niekto nápad kde by som to mohol zohnať?
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

daj inzerát, isto sa nájde niekto, kto to nepotrebuje/má viacej kusov
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Ďakujem za tip. Z ČR by sa to asi predražilo kvôli pošte, ale som sa aspoň naučil, že to "kukátko" sa volá tunel. :D
dirty.harry
častý prispievateľ

v sekcii "mimo temy" bola tema poradca pri kupe ZKM (tusim zalozena rastom) ozivil som ju, ale zahadne o chvilu zmizla - zdravim admina - tak pisem sem..

zbrojovka holice zacala predavat repasovane ZKM 456 , s novou orechovou pazbou, cena 6990 CZK, oplati sa to, alebo radsej mam pohladat starsiu strielanu a dat ju pripadne do novej pazby?
Rasto
expert

Vsetko je relevantne.
Az na kolko prides pri strielani, cize po kupe a to uz je neskoro.
Kasli na ZKM kup si rusku staru dobru bud CM2 alebo Uralku a nebudes si ju vediet vynachvalit.
Nejedna sa mi ani tak o pazbu ci hlaven, ale hlavne o spust ktora je neporovnatelna :!:
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

pravda je, mal som 2x 456, 2x SM2 a 1x Suhl 150 a ostala iba jedna rusanda
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

ako som pozeral na ich stranke tak ta pazba je skor na polovky ....

takze ak by si ju kupil a chcel pouzivat na sportovu strelbu kedze je toto sekcia sportove zbrane musel by si menit pazbu ...

osobne by som racej kupil na SK nejaku jazdenu ktoru mozes aj pred kupou otestovat a okolo 200€ sa pohybuju aj zo stavitelnou pazbou od aeronu ....
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"