Stretnutie východniarov II (13. august 2011, Hodkovce)
Počasie na sobotu vyzerá byť "nomálne nenomálne", takmer 30 stupňov Celziusa
. Taže fajn!
Arminius má už zakúpené fajné mäsko, takže sa môžme tešiť.
Moje požiadavky, jakožto organizátora:
Každý účastník nech so sebou donesie svoj ZP (zbrojný preukaz). Je mi to ľúto, ale byrokracia musí byť a ja od každého jedného túto povinnosť vyžadujem. Kto nepredloží ZP, nemôže na strelnicu. Na pojedanie gulášu to samozrejme nemá vplyv
. Túto podmienku mám o.i. aj preto, lebo určite dôjde aj nejaký fízel. Normálnych príslušníkov PZ si vážim a preto ich volám žandári (väčšinou sa za to na mňa nehnevajú). Ale ľudí, ktorí nás prídu špehovať volám a budem volať len fízli. A že nejakí dôjdu tak o tom som presvedčený. Radosť zo stretka mi to však nepokazí.
Zatiaľ to vyzerá na cca 25 potvrdených účastníkov. Keď príde aspoň 20, budem happy.
Jedna prosba - máme prihlásených pár chlapcov, ktorý síce majú ZP ale nemajú zatiaľ zbraň. Keďže si chcú omakať cudzie zbrane, aby sa vedeli rozhodnúť, čo si kúpiť, chcem poprosiť borcov vlastniacich zbraň - ak je to možné, doneste viac nábojov do svojho kvéru a za miernu cenu ich odpredávajte kolegom, ktorí si chcú len vystreliť a rozhodnúť sa.
Vďaka za pochopenie.
Arminius má už zakúpené fajné mäsko, takže sa môžme tešiť.
Moje požiadavky, jakožto organizátora:
Každý účastník nech so sebou donesie svoj ZP (zbrojný preukaz). Je mi to ľúto, ale byrokracia musí byť a ja od každého jedného túto povinnosť vyžadujem. Kto nepredloží ZP, nemôže na strelnicu. Na pojedanie gulášu to samozrejme nemá vplyv
Zatiaľ to vyzerá na cca 25 potvrdených účastníkov. Keď príde aspoň 20, budem happy.
Jedna prosba - máme prihlásených pár chlapcov, ktorý síce majú ZP ale nemajú zatiaľ zbraň. Keďže si chcú omakať cudzie zbrane, aby sa vedeli rozhodnúť, čo si kúpiť, chcem poprosiť borcov vlastniacich zbraň - ak je to možné, doneste viac nábojov do svojho kvéru a za miernu cenu ich odpredávajte kolegom, ktorí si chcú len vystreliť a rozhodnúť sa.
Vďaka za pochopenie.
Roger that. A počuj, takže ten, kto nemá ZP má vstup zakázaný, či už neplatí, že nedržiteľ ZP môže strieľať v sprievode držiteľa ZP, ak bol poučený atď?
Naposledy upravil/-a miro285 v 10 Aug 2011, 23:00, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_noyce
-
inspiring_tharp
Tiež potvrdzujem účasť. Na zajtra som už vybral voľno, niekedy ráno vyrazím na cestu na východ k rodičom, odkiaľ v sobotu ráno pôjdem do Hodkoviec. Plánujem príchod o 10-ej +- 30 minút.
Prídem na červenej motorke (Honda Deauville) s DS značkou, takže keby ste niekoho takého videli chodiť po okolí nevediac kde sa akcia koná, tak zamávajte.
Ako je zrejmé z podpisu, mám 3 zbrane. CZ-u neberiem, lebo tú každý pozná, XDM beriem určite. Má niekto záujem vyskúšať M&P? Ak áno, dajte vedieť a donesiem. Inak, bude na predaj, len som ešte nestihol dať inzerát.
Prídem na červenej motorke (Honda Deauville) s DS značkou, takže keby ste niekoho takého videli chodiť po okolí nevediac kde sa akcia koná, tak zamávajte.
Ako je zrejmé z podpisu, mám 3 zbrane. CZ-u neberiem, lebo tú každý pozná, XDM beriem určite. Má niekto záujem vyskúšať M&P? Ak áno, dajte vedieť a donesiem. Inak, bude na predaj, len som ešte nestihol dať inzerát.