Stretnutie východniarov II (13. august 2011, Hodkovce)

Používateľov profilový obrázok
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

Mam taky problem, pracujem a nemam kedy ist kupit naboje do tokareva kedze tie cipovane predavaju najblizsie iba v KE. Nasiel by sa dobry clovek, ktory by mi kupil par krabiciek s tym ze si ich prevezmem a vyplatim rovno na strelnici? Jedna sa o 7,62x25. Prosim PM
Dakujem
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Počasie na sobotu vyzerá byť "nomálne nenomálne", takmer 30 stupňov Celziusa :D. Taže fajn!

Arminius má už zakúpené fajné mäsko, takže sa môžme tešiť.

Moje požiadavky, jakožto organizátora:

Každý účastník nech so sebou donesie svoj ZP (zbrojný preukaz). Je mi to ľúto, ale byrokracia musí byť a ja od každého jedného túto povinnosť vyžadujem. Kto nepredloží ZP, nemôže na strelnicu. Na pojedanie gulášu to samozrejme nemá vplyv :D. Túto podmienku mám o.i. aj preto, lebo určite dôjde aj nejaký fízel. Normálnych príslušníkov PZ si vážim a preto ich volám žandári (väčšinou sa za to na mňa nehnevajú). Ale ľudí, ktorí nás prídu špehovať volám a budem volať len fízli. A že nejakí dôjdu tak o tom som presvedčený. Radosť zo stretka mi to však nepokazí.

Zatiaľ to vyzerá na cca 25 potvrdených účastníkov. Keď príde aspoň 20, budem happy.

Jedna prosba - máme prihlásených pár chlapcov, ktorý síce majú ZP ale nemajú zatiaľ zbraň. Keďže si chcú omakať cudzie zbrane, aby sa vedeli rozhodnúť, čo si kúpiť, chcem poprosiť borcov vlastniacich zbraň - ak je to možné, doneste viac nábojov do svojho kvéru a za miernu cenu ich odpredávajte kolegom, ktorí si chcú len vystreliť a rozhodnúť sa.

Vďaka za pochopenie.
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Roger that. A počuj, takže ten, kto nemá ZP má vstup zakázaný, či už neplatí, že nedržiteľ ZP môže strieľať v sprievode držiteľa ZP, ak bol poučený atď?
Naposledy upravil/-a miro285 v 10 Aug 2011, 23:00, upravené celkom 1 krát.
Panzer
Administrátor

Môže prísť, ale len s rodičmi :D :D :D

V pohode dôjdi, ale na strelnicu ideš len s osobou so ZP.
miro_sk
prispievateľ

Príspevok od používateľa miro_sk »

nie miro, frajerku zobrat mozes, vybavime vynimku . . .
miro285
častý prispievateľ

kua, si ma predbehol kým so editol :D

počkaj Panzer, toto sa mi nejak moc neľúbi, takže keď nemá ZP, tak nemôže ani v mojom sprievode strieľať?

miro, kamošku :)
Panzer
Administrátor

Ježíííš! Však prítulkyňa si si sadne ku kuchárom a tak. A ty ideš strieľať. Alebo ide prítulkyňa s tebou. Chlapi, nerobte mi z toho kombojku!
miro_sk
prispievateľ

Príspevok od používateľa miro_sk »

no ved hovorim, arzenal nechavam doma, pre istotu zabudnem aj ZP a beriem si len varechu ... :wink:
miro285
častý prispievateľ

Pardon páni, šibe mi kúsok, to si nevšímajte 8)
inspiring_noyce

Príspevok od používateľa inspiring_noyce »

Beriem kamatáta (má ZP sk.A bez železa) a sestru (nemá ZP ,ale má 22r. a chuť si zastrieľať za môjho dohľadu). 99.98%

edit: +2ks na 50%, ziaden gulas len chut si zastrielat a vyskusat nove zelezo...
Naposledy upravil/-a inspiring_noyce v 11 Aug 2011, 12:31, upravené celkom 1 krát.
peto454
prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa peto454 »

Aj ked riskujem nedostatok gulasu, potvrdzujem svoju ucast a plus dalsi dvaja strelci. Dufam, ze sa to kapacitne este da zvladnut. :)
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Tiež potvrdzujem účasť. Na zajtra som už vybral voľno, niekedy ráno vyrazím na cestu na východ k rodičom, odkiaľ v sobotu ráno pôjdem do Hodkoviec. Plánujem príchod o 10-ej +- 30 minút.
Prídem na červenej motorke (Honda Deauville) s DS značkou, takže keby ste niekoho takého videli chodiť po okolí nevediac kde sa akcia koná, tak zamávajte. :D

Ako je zrejmé z podpisu, mám 3 zbrane. CZ-u neberiem, lebo tú každý pozná, XDM beriem určite. Má niekto záujem vyskúšať M&P? Ak áno, dajte vedieť a donesiem. Inak, bude na predaj, len som ešte nestihol dať inzerát.
mgke
občasný prispievateľ
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa mgke »

Ja mám záujem vyskúšať všetko čo strieľa na 9mm gule. Som klasický greenhorn. :lol:
Filip
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Filip »

Ja prinesiem všetky krátke čo mám v podpise (G36, DB380, ruger) snáď aj s dostatkom nábojov (beriem tak 50-100 do všetkého). Ak sa zadarí tak možno aj funkčnú G9 ak by si na to chcel niekto "šáhnuť", prípadne puknúť nejaké slepáky.
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

Napísať odpoveď

Návrat na "Výstavy, exhibície a iné..."