Zbrojny preukaz Presov (B,E,F)
Hello, dnes som bol na policii odniest ziadost, pani policajtka bola prijemna a ked som sa jej spytal na skupinu A tak mi povedala ze ak mam dobry dovod tak jej ho mam povedat. Dovodov som povedal niekolko a kedze nenamietala tak som si podal ziadost aj na A. Som zvedavy ako to dopadne.
to Jack: nudis sa
to Jack: nudis sa
Nie Jean, nenudím. Mám aj lepšiu prácu. A ty? Ak ťa to nestojí priveľa energie a námahy, skús sa tu na fóre vyjadrovať tak spisovne, ako len vieš. Nie pre moju potechu, ale pre dôvody, ktoré sa tu rozoberali už skôr. OK? Dankešén.
Ale k veci: Asi si už tu, na WF, čítal, že ak sa to ešte zadrhne a príde k zamietnutiu tvojej žiadosti, treba to rozhodnutie žiadať písomne. Inak, držím palec, aby to išlo hladko.
Ale k veci: Asi si už tu, na WF, čítal, že ak sa to ešte zadrhne a príde k zamietnutiu tvojej žiadosti, treba to rozhodnutie žiadať písomne. Inak, držím palec, aby to išlo hladko.
Jean, hlavne sa nedaj len tak odpinknúť. Ak ťa pošlú do prdele, dožaduj sa toho, aby ťa do nej poslali písomne. Je to tvoje právo! A máš šancu, že zrazia opätky, ak budú pod rozhodnutie, ktoré možno nebude celkom kóšer (napr. nebude mať oporu v zákone ani vo vyhláške), musieť capnúť vlastné meno. Veľa šťastia prajem!
-
inspiring_swanson
No ja som cakal ze mi pani policajtka aspon priblizne povie datum. Ale ona len ze do 2 mesiacov sa mi ozvu
. A ze mi asi predom aj zavolaju.
Inak policajti chodia v kazdom meste takto po susedoch ? Som trocha dufal ze u nas chodit nebudu lebo susedia sa budu na mna asi divne pozerat po takej navsteve
. Hned sa zlaknu ze co to maju za typka v bloku
.
Inak policajti chodia v kazdom meste takto po susedoch ? Som trocha dufal ze u nas chodit nebudu lebo susedia sa budu na mna asi divne pozerat po takej navsteve
-
inspiring_newton