Zbrojny preukaz Presov (B,E,F)

Jean
prispievateľ
Registered for: 14 years 8 months

Príspevok od používateľa Jean »

Ahoj, cakam stale iba za tvojou odpovedou. Poslal som ti pm 29.8.
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Jean, jazykové okienko:
Správne: Čakám na tvoju odpoveď.
Nesprávne: Čakám za tvojou odpoveďou.
Jean
prispievateľ

Hello, dnes som bol na policii odniest ziadost, pani policajtka bola prijemna a ked som sa jej spytal na skupinu A tak mi povedala ze ak mam dobry dovod tak jej ho mam povedat. Dovodov som povedal niekolko a kedze nenamietala tak som si podal ziadost aj na A. Som zvedavy ako to dopadne.

to Jack: nudis sa ;)
Jack
moderátor

Nie Jean, nenudím. Mám aj lepšiu prácu. A ty? Ak ťa to nestojí priveľa energie a námahy, skús sa tu na fóre vyjadrovať tak spisovne, ako len vieš. Nie pre moju potechu, ale pre dôvody, ktoré sa tu rozoberali už skôr. OK? Dankešén.
:roll:
Ale k veci: Asi si už tu, na WF, čítal, že ak sa to ešte zadrhne a príde k zamietnutiu tvojej žiadosti, treba to rozhodnutie žiadať písomne. Inak, držím palec, aby to išlo hladko.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Jack
Prešov je osobity,milo sa na teba usmeju ,pokecaju a A ziadost zamietnu :lol:
Jean
prispievateľ

electron: co si mam predstavit pod pojmom "zamietnu ziadost" ? Znamena to ze mi nedaju ani ostatne skupiny o ktore som ziadal ? Bohuzial ja nemam ziadne skusenosti s tymto oddelenim na policii a ani nikoho znameho kto robil ZP v priebehu poslednych 5 rokov.
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

electron to myslel tak, že ti A môžu zamietnuť pre nedostatočné preukázanie nosenia zbrane a streliva, ktoré budeš musieť nejak pre nich vhodne doplniť, alebo sa uspokojiť len s B a ostatnými skupinami, o ktoré si žiadal..
Jean
prispievateľ

Ak by to dopadlo takto tak na dalsi rok aj tak planujem zivost. Ak si ju zriadim tak mozno toto uz ako dovod zoberu.
Jack
moderátor

Jean, hlavne sa nedaj len tak odpinknúť. Ak ťa pošlú do prdele, dožaduj sa toho, aby ťa do nej poslali písomne. Je to tvoje právo! A máš šancu, že zrazia opätky, ak budú pod rozhodnutie, ktoré možno nebude celkom kóšer (napr. nebude mať oporu v zákone ani vo vyhláške), musieť capnúť vlastné meno. Veľa šťastia prajem!
Jean
prispievateľ

Ahoj,

urcite dam vediet ako to dopadne. Dufam vsak ze nebudu zbytocne problemy.
inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

Ja uz som pomaly netrpezlivy, od podania mojej ziadosti prebehli 3 tyzdne a ziadny list od PZ
mgke
občasný prispievateľ
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa mgke »

:D To chce kľud. Boli už u Teba doma policajti? Nie? Najprv sa na Teba prídu popýtať k susedom a až potom očakávaj pozvánku na skúšku. Mňa najprv kontaktoval policajt telefonicky a až nato mi prišla pozvánka 3dni pre skúškou. :lol: Hlavne sa uč, aby si si neurobil hanbu :!: Veľa zdaru :wink:
Jean
prispievateľ

No ja som cakal ze mi pani policajtka aspon priblizne povie datum. Ale ona len ze do 2 mesiacov sa mi ozvu :). A ze mi asi predom aj zavolaju.

Inak policajti chodia v kazdom meste takto po susedoch ? Som trocha dufal ze u nas chodit nebudu lebo susedia sa budu na mna asi divne pozerat po takej navsteve :D. Hned sa zlaknu ze co to maju za typka v bloku :).
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Jean napísal:lebo susedia sa budu na mna asi divne pozerat
neboj ,nebudu sa divne pozerat, len ti zrazu zacnu zdravit :lol:
Jean
prispievateľ

:D som sa tak dobre uz davno nezasmial to si zabil toto :D.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"