Tekovská liga 2012

inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

niko: nie je to tak, toto iba určuje, v akom pomere majú byť postavené strelecké situácie, a aj to je striktne povinné na level III a vyššie.

Čo sa týka toho, že sa má ísť "striktne podľa pravidiel IPSC" - to sa v podstate išlo aj doteraz až na maličkosti, ktoré sa dajú ľahko odstrániť správnym postavením streleckých situácií, prípadne úpravou brífinglistov. všetko ostatné bolo podľa pravidiel, pričom organizátor si vyhradil právo otvoriť iba divíziu STD. no a možno ešte ten faktor, ale to je iba jeden klik vo WinMSS... Takže ak si niekto myslí, že príde do Tekova na "úplne inú súťaž", tak to tak nebude, stačí odstrániť maličkosti a na tom sa pracuje
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Aha oki. Myslel som, ze to plati plosne pre vsetky levely. Tak potom sa to na Slovensku tyka iba jedneho preteku. :wink:

Chlapy drzim palce, nech vam to vyde a nech to bude podla vasich predstav. No a na jar pridem hadam prevetrat moju .40 :)
Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

niko:
Tak potom sa to na Slovensku tyka iba jedneho preteku.
Na Slovensku sa nerobi iba jeden pretek LIII.
Su dva! :lol:

Buduci rok tam pribudne aj Batory Cup :!:
Tak budu tri. :wink:

Chalani urcite pridu s vela napadmi ako a co vylepsit.
Celkoo je Tekovska liga velmi oblubena a polohovo velmi dostupna zo vsetkych stran Slovenska.
inspiring_wu

michal1: a licitovanie pokračuje, pretože počítam, že budúci rok bude na "trojky" plodný. Predbežne: MSR, Mosquito, Bathory, SGS handgun, SGS rifle, Grand Prix Zvolen.
Niektoré sú už vo fáze prípravy a schvaľovania v Kanade (pozri. http://www.ipsc.org/matches/calendar.php)

Tekovská liga pôjde hore, o tom som už teraz presvedčený
niko
častý prispievateľ

Michal1 napísal: Na Slovensku sa nerobi iba jeden pretek LIII.
Su dva! :lol:

Buduci rok tam pribudne aj Batory Cup :!:
Tak budu tri. :wink:
Jasneee, sakris, MSR som zabudol. Mea culpa. Vies pri tom mnozstve co mame na Slovensku clovek lahko jeden zabudne. :lol:

Inak ste ma chlapy teraz velmi potesili. V spojeni s Krakovom a Debrecinom a samozrejme vynovenou Tekovskou ligou vyzera byt buduca sezona vysoko zaujimava. :wink:
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Ako napísal už Marek, sme presvedčení o tom, že nový ročník Tekovskej ligy bude pre vás všetkých ako Level I jeden s najpodstatnejších.
Aj keď ešte nemáme konkrétne dátumy 4 kôl, pripravte sa už dnes na všetky štyri kolá :wink:
to Niko: budú divízie aj faktory :lol:
niko
častý prispievateľ

Supis chlapy. Uz sa tesim na prvy pretek, mate ma tam jak na koni. :lol:
Wildcat_Hendrix
prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa Wildcat_Hendrix »

otazka znie: mozem sa zucastnit preteku v tekove ked som registrovany strelec v slovenskom streleckom zvaze?
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Jasne Tekovska liga je lepsia forma klubovky :wink: pristupna je komukolvek kto ma ZP,pozna zaklady manipulacie zo zbranou+min.vybava.ked si registrovany pod zvazom mas par vyhod ale biednych na situačnej strelbe.Jedine pre preteky SADS-extraliga musis byt v klube co je registrovany v SADS.Ale to je az od preteku level 2.
Wildcat_Hendrix
prispievateľ

super..diky za info..
Mam v tom trochu hokej nakolko napr komarnasnky pretek ked sa kona tak uvadzaju ze aj pre neregistrovanych..Myslel som ze tento tekovsky bude len pre clenov SADS alebo pre clenov inych streleckych organizacii..
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

No co tekovski buchaci nezaradite tam konecne i jedno kolo pusky pre nas?
rob999
častý prispievateľ

to Wildcat Hendrix: Všetky preteky Tekovskej ligy v minulých ročníkoch a rovnako aj v tomto ročníku sú ako Level 1 čo znamená, že možnosť účasti má široká verejnosť s podmienkou splnenia podmienok uvedených v propozíciách (podľa pravidiel IPSC).

Uvádzam súčasne termíny všetkých 4 kôl Tekovskej ligy 2012:

1. Kolo 25. Marca 2012
2. Kolo 27. Mája 2012
3. Kolo 26. Augusta 2012
4. Kolo 21. Októbra 2012
rob999
častý prispievateľ

Rasťo, zatiaľ je to ( v tomto roku) nepravdepodobné. Uznáš sám, že organizovanie už samotných 4. Kôl Tekovskej ligy je náročné a kopec chalanov nám chodí pomáhať napriek tomu, že nestrieľajú (ani pištoľ). Druhá vec je, že náš klub nie je majiteľom strelnice.
inspiring_wu

no a tentokrát už oficiálna informácia:
Tento ročník Tekovskej ligy bude zastrešovať klub ŠKP Banská Bystrica a všetky štyri kolá budú oficiálnymi pretekmi SADS Level I. Okrem toho májové kolo bude zároveň tretím kolom Športovej situačnej streľby.
Pre všetkých, ktorí nie sú členmi SADS ani SSZ - na tieto kolá môže prísť ktokoľvek, kto má športového ducha, zvládnutú manipuláciu so zbraňou (najlepšie poznať pravidlá IPSC) a kto chce stráviť priíjemné chvíle v kruhu (možno aj budúcich) priateľov
Wildcat_Hendrix
prispievateľ

to rob999. diky za terminy..urcite dojdem na prve kolo a dufam ze aj na ostatne mi vyda:)
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"