Tekovská liga 2012

inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

takže všetky 4 kolá už sú uverejnené v kalendári SADS aj na stránke www.shootingarea.eu
Predbežne počítame, že budú otvorené divízie Production, Standard a Open. Iné divízie podľa predbežného záujmu, keďže na stránke SA bude na každý pretek otvorená registrácia (so zvýhodneným štartovným). Pravdepodobne ostaneme verní nejakej tej prezentácii, pravdepodobne výrobkov firmy Falco tak, aby sme neobmedzovali počet valov a streleckých situácií. Týmto chcem dať do pozornosti, že ak má iná firma záujem o svoju prezentáciu, môže kontaktovať mňa alebo chalanov z Tekova, ktorých kontakty nájdete na stránke http://shooting-team.webnode.sk
Teší sa na vás úderná formácia ŠKP BB + SKAR NT :wink:
inspiring_wu

druhé kolo sa prekladá na 3.6.2012, inak všetko ostatné ostáva v platnosti
Používateľov profilový obrázok
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

priatelia, blíži sa nám nezadržateľne termín 1. kola TL 2012. Rád by som vás už dnes vopred informoval, že i tento rok sa do rána pred prvým kolom bude meniť zimný čas na letný :wink:
inspiring_wu

dobrá pripomienka, dúfam, že s časom sa zmení aj počasie :) na letné samozrejme ;)
inspiring_wu

na stránke www.shootingarea.eu sú zverejnené propozície a stages 1. kola Tekovskej ligy. Zároveň je otvorená registrácia do preteku. Tešíme sa na vás ;)
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Stage vyzeraju perfektne vystihujuce level 1,uz sa tešim :wink: Dufam ze aj postavene budu tak pekne :lol:
inspiring_wu

Rastík, ešte krajšie :) vsadili sme na skúsenosť a konečnú podobu im dá na strelnici Ondrej Pupala, ktorý je na tieto veci prísny až až. Myslím, že okrem organizátorov všetci budú spokojní :)
pištoľníčka
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

bbpd, veľmi dobrý výber, a tak Tekov nebude len o krásnej strelnici ale aj o kvalitných stejdžoch.
rob999
častý prispievateľ

Tekov bude o kvalitnom preteku ako vždy. Prebieha registrácia do preteku na shooting area súčasne sú tam zverejnené propozície.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Teraz čítam propozície a vidím, že ste dali drahšie štartovné v prípade platby v deň preteku. Nie som ešte zbehlý vo svete IPSC, tak by som sa chcel spýtať -- prečo?

Veď predsa nerobíte bál alebo slávnostný obed kde treba dopredu vedieť počet osôb. V čom vám pomáha ak sú ľudia dobredu nahlásení?

A keď už z hocijakého dôvodu chcete aby sa ľudia dopredu zaregistrovali, nebola by lepšia pozitívna motivácia než negatívna?
inspiring_wu

bers: To, že sa zaregistruješ dopredu, umožní organizátorovi predbežne zabezpečiť dostatočný počet helperov, rozhodcov, vytlačiť si štartovú listinu, urýchli to registráciu do WinMSS, rozdelenie do sqaudov... ešte niečo? naviac, to, že sa zaregistruješ Ti nijako neuškodí, keďže sa tak či tak tvoje meno objaví vo výsledkovej listine a organizátorom to proste uľahčí robotu a zníži náklady (zbytočne predimenzovaný pretek ľuďmi a pod.). Platiť budeš tak či tak až v deň preteku, ale Tvoje meno už bude figurovať v prezenčke a ušetríš tak čas aj štatistovi, ktorému sa nebudú kopiť ľudia na registrácii, vydávaní scoresheetov a je menšia pravdepodobnosť chyby pri zapisovaní strelca, keďže svoje iniciály, divíziu a kategóriu si zvolíš sám. stačí?
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

No berserker nie som organizátorom tohoto preteku, ale skúsim ti odpovedať, kedže už som nejaké dva preteky zorganizoval.

Prečo asi organizátor potrebuje vedieť kolko mu príde ľudí na pretek, keď je to jedno či príde 20 alebo 100, a on tam bude mať po jednom RO a jednom lepičovi ma stage(ved strelci radi pomôžu polepiť, prípadne do 7dmej večer čakať na výsledky), keď mu nepríde do Opnu nikdo a on aj tak s malým rozpočtom kúpi poháre aj pre Open, keď pri 100 strelcoch už treba aj viacej farby na popre, dvojnásobnú obložnosť terčov, prípadne dvoch štatistov aby výsledky neboli o pol noci. No ja neviem, asi je to v poslednej dobe úchylka, ktorá prišla so západu, kde robili preteky 20 rokov pred nami.

Skús sa pozrieť na pretek očami organizátora, a vela sa ti objasní.
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

ta bbpd sa nepredbiehaj :-)
ale aj ty si vymenoval zopár faktorov na ktoŕe ja už mám ľudí :-(
Naposledy upravil/-a In - FinitY v 19 Feb 2012, 20:52, upravené celkom 2 krát.
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Myslím, že si to napísal výstižne 8)
rob999
častý prispievateľ

kto to napísal výstižne? Však normálne priznajme, že to posielame jednému určitému ministrovi :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"