a) Ja osobne by som si hollywoodske filmy za vzor radsej nebral...
b) Pocul si sam: "Delta or no Delta... your safety should be on at all times!" (v real-life by podla UJMJ mal ten frajer na krku court-martial...)
c) Po priklady ani netreba ist daleko - vid http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=7481 (dnes v Martine na Shell-ke...)
Nechcem vrtat, ale ten policajt si tiez urcite az dodnes myslel ze nosit permanentne-IN je bezpecne, a ze on nahodak nikdy mat nebude...
yarco: Nerozumiem co na tom je nejasneho? Pozri, aj ak zoberiem tangovu teoriu ze dvaja podobni strelci (jeden nosi IN, druhy OUT) manipuluju so zbranou rovnako casto (co podla mna nezodpoveda realite - uz som vysvetloval preco - ale budiz), tak ak sa aj povedzme raz za rok pomylia (=ten co nosi OUT ma jeden den v roku omylom IN, a ten co nosi IN ma jeden den v roku omylom OUT), tak ten co nosi OUT zvysnych 364 dni v roku ma komoru prazdnu, suhlasis? A ten co nosi IN ma tych 364 dni v roku v komore naboj, suhlasis? A ak dojde kedykolvek pocas roka pri akejkolvek manipulacii so zbranou k 'zabudnutemu' prstu na spusti, alebo zapuzdrovaniu do puzdra aj s koselou, a pod., tak ten co nosi OUT by musel mat zrovna ten jeden smolny den v roku aby zbran spravila BANG. Na druhej strane tomu co nosi IN by ta zbran spravila BANG kedykolvek pocas 364 dni v roku... Uz sa dufam rozumieme?
Gunslinger