Tekovská liga 2012

inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Hm, spýtam sa normálne a vy to beriete ako útok a hneď odpovedáte defenzívne resp. sarkasticky. Ja neútočím ani sa nehádam. Ak to tak vyznelo, tak sa ospravedlňujem. Ale nevadí, keď si odfiltrujem zbytočný balast, tak vo vašich odpovediach nájdem aj užitočné informácie.

Minulý rok som bol v Tekove myslím trikrát a vždy sme sa vedeli podeliť do squadov a nevidel som nejaké veľké problémy. Ale ako som písal nebol som na veľa pretekoch, tak som sa chcel spýtať skúsenejších.

bbpd,
Zle som sa vyjadril ohľadom platby. Možno si si myslel, že mi vadí, že musím platiť dopredu. Jasné, platí sa v deň preteku, ide o čas registrácie. Ani to mi až tak nevadí, že sa moje meno objaví na shootingarea.eu veď budem aj tak figurovať na výsledkových listinách.

V budúcnosti sa budem snažiť dávať menej otázok. ;)
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

bers: neber tie odpovede ako sarkastické, ale ako odpovede podložené skúsenosťami. Podľa predchádzajúceho príspevku tú registráciu považuješ za negatívnu motiváciu, z môjho pohľadu je to pozitívna motivácia. Pritiahnuté za vlasy - keby som to urobil opačne a napísal: Neregistrujte sa dopredu, zaplatíte potom menej, len prídte... ale máme obmedzený počet, tak riskujete, že síce by vás to stálo menej, ale bohužiaľ, už nás je veľa... Rozumieme si, toto je práve ústretové voči strelcom, ktorým dáme možnosť "zarezervovať si" flek a zároveň si ako organizátor pomôžeme.
Používateľov profilový obrázok
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

neovoriac o tom, že máš dopredu prehľad ktorí strelci prídu, vieš sa dopredu dať do squadu s ľuďmi s ktorími si rozumieš alebo od ktorých sa chceš niečo priučiť a pod. Tieto registrácie začali využívať na vážnych veľkých pretekoch kde je fakt veľa strelcov a súčasne veľa prípravy pre organizátora.
Inak sa nič nemení a budeme radi ak prídu aj nováčikovia
inspiring_tharp

bbpd,
Ten sarkazmus som smeroval skôr k odpvedi In - FinitYho, tvoja sa mi zdala defenzívna, ale možno som to iba zle interpretoval.

Pod negatívnou/pozitívnou motiváciou som nemyslel samotnú registráciu. Nechcem to tu detailne rozpisovať, velmi ľahko by sa to dalo zle interpretovať a zbytočne by sa mohla rozpútať emotívna debata.
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

No a zase som to najväčšie prasa ja, ako vždy, nie bbpd?

berserker, je pravda že nezvyknem s ľudmi jednať v rukavičkách...
v podstate ak nechceš dostávať takéto odpovede, tak nepíš na fórum, prípadne tvoje výhrady voči niečomu s čím nemáš skúsenosti skús formulovať ako otázku typu "vie mi niekto objastniť prečo je online registrácia do preteku výhodná?" a nie typu "Veď predsa nerobíte bál alebo slávnostný obed".
inspiring_tharp

In - FinitY napísal:berserker, je pravda že nezvyknem s ľudmi jednať v rukavičkách...
Aj mne už bolo viackrát povedané, že by som mohol jednať v niektorých situáciach jemnejšie. :lol:

Chápem čo chces povedať, keby sme teraz sedeli niekde pri kofole tak by som v tejto debate pokračoval ďalej. Tu to nemá význam, navyše sme OT, takže končím.

BTW, hlavne som chcel vedieť prečo je registrácia výhodná pre organizátora, preto som sa nepýtal, že čo z toho mám ja.
Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

registracia je fajn, raz som nieco podobne organizoval, cakali sme cca 40-50 ludi, prislo 120 a ja som navyse vypisoval prijmove pokladnicne listky za startovne+ este nejaky doklad. po hodine mi odchadzala ruka :D
a nestacil gulas....tot pohlad zo zakulisia :D
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

No berserker, asi prídem kuknúť na Tekovskú ligu aj ja, tak možeme pokecať pri kofole :-). Určite ma tam nájdeš.
rob999
častý prispievateľ

moc kecáte. Všetci. Radšej prídite :lol:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

In - FinitY napísal:No a zase som to najväčšie prasa ja, ako vždy, nie bbpd?
:roll: :lol:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

pred pretekom nech som kľudne prasa, ak po preteku bude každý spokojný, tak to prežijem :) a Teba, noacoak, čo tak pobavilo??? ;)
rob999
častý prispievateľ

Nezabudnite že do súťaže v Tekove už máte len 16 dní na trénovanie a súčasne na registráciu na www.shootingarea.eu
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Mate uz niekde vyvesene stage ?
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Tie su uz pekne dlho na shootingarey :roll:
inspiring_montalcini

Príspevok od používateľa inspiring_montalcini »

Ja som to tam tiez nevedel nikde najst :roll:

Napokom som sa nahodou preklikol na tlacitko "Download" v pravom menu (musis mat otvoreny ten pretek)

Propozicie: http://www.shootingarea.eu/admin/sutaz/ ... e-4331.pdf
Stage: http://www.shootingarea.eu/admin/sutaz/ ... s-4332.pdf
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"