Tekovská liga 2012
-
inspiring_wu
-
friendly_swirles
Pokial to povolí organizátor tak áno. Ak si zaregistrovaný v preteku tak pod pravým menu preteku
(
- INFO
- REGISTRÁCIA
- STRELCI
- DOWNLOAD
- Location shooting
- .....)
je odkaz "Zmeniť údaje v preteku"
tam si možeš povedzme zmeniť Squad atd, pripadne sa aj odhlasiť)
Ináč yarco, je to aj v FAQ ! Načo som ho robil?
http://www.shootingarea.eu/sk/faq
(
- INFO
- REGISTRÁCIA
- STRELCI
- DOWNLOAD
- Location shooting
- .....)
je odkaz "Zmeniť údaje v preteku"
tam si možeš povedzme zmeniť Squad atd, pripadne sa aj odhlasiť)
Ináč yarco, je to aj v FAQ ! Načo som ho robil?
http://www.shootingarea.eu/sk/faq
-
inspiring_wu
Upozorňujem ctených strelcov, že rozhodovať sa bude podľa platných pravidiel IPSC edície Jan/2012. Ak ich nemáte, je možnosť stiahnuť ich v češtine zo stránky www.ipscostrava.cz (za čo našim západným bratom zo srdca ďakujem)
Pre krátkosť niektoré zmeny - nemožnosť zamierovať na terč po povele "load and make ready" až do štartového signálu pre všetky divízie
-nemožnosť skracovať si streleckú situáciu vybehnutím mimo vymedzený priestor (za každú následne vystrelenú ranu PROC)
Zmeny pri nespadnutí kovového terča alebo pri nezalepených terčoch (nároky na reshoot)
atd...
Tešíme sa na vás

Pre krátkosť niektoré zmeny - nemožnosť zamierovať na terč po povele "load and make ready" až do štartového signálu pre všetky divízie
-nemožnosť skracovať si streleckú situáciu vybehnutím mimo vymedzený priestor (za každú následne vystrelenú ranu PROC)
Zmeny pri nespadnutí kovového terča alebo pri nezalepených terčoch (nároky na reshoot)
atd...
Tešíme sa na vás
-
inspiring_lederberg
-
inspiring_lederberg
Myslel som uplne presne teba
x-calibur ma jemnu spust a este ju nemas celkom v ruke takze v tvojom pripade to vidim na DQ za nahodak 
robbb... dohodli sme sa ze na zaciatok sezony ti dam len 5% aby si na domacej pode neutrzil velku hanbu. Vstup na strelnicu mam dohodnuty priamo s predsedom
najsamvyssim...
robbb... dohodli sme sa ze na zaciatok sezony ti dam len 5% aby si na domacej pode neutrzil velku hanbu. Vstup na strelnicu mam dohodnuty priamo s predsedom
tu ti moc usporiadatelia už nepomôžu ...
je to už na samotných strelcoch, ktorí sa zaregistrujú na pretek, potom si to v strede týždňa rozmyslia a sú leniví sa odregistrovať z preteku
sami máme tú skúsenosť, že sa vždy nájde kopa strelcov, čo sa neodhlási z preteku a iba blokuje miesto druhým. Neprídu na pretek a zbytočne tým znižujú účasť. Potom sú nútení organizátori po zlých skúsenostiach vyberať štartovné od strelcov dopredu ....
je to už na samotných strelcoch, ktorí sa zaregistrujú na pretek, potom si to v strede týždňa rozmyslia a sú leniví sa odregistrovať z preteku
sami máme tú skúsenosť, že sa vždy nájde kopa strelcov, čo sa neodhlási z preteku a iba blokuje miesto druhým. Neprídu na pretek a zbytočne tým znižujú účasť. Potom sú nútení organizátori po zlých skúsenostiach vyberať štartovné od strelcov dopredu ....