Tekovská liga 2012

niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Dikes Ruskij. Tiez som to tam nevedel najst. Ale pozeram, ze celkom pekne stage pripravili.
inspiring_montalcini

Príspevok od používateľa inspiring_montalcini »

Tak tak, pekne buchanie bude :)
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

Milí priatelia, pretek je kapacitne naplnený, no stále sú strelci, ktorí by chceli prísť. Preto prosím tých, ktorím sa zmení situácia a nebudú môcť prísť, aby sa z preteku včas odhlásili, prípadne mi to dali vedieť mailom alebo telefonicky. Za porozumienie ďakujem.
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Dá sa na Shooting Area odregistrovať z preteku?

Ja samozrejme neplánujem zrušiť registráciu, ale zo zvedavosti som tam túto možnosť hľadal a nenašiel...
friendly_swirles

Príspevok od používateľa friendly_swirles »

Pokial to povolí organizátor tak áno. Ak si zaregistrovaný v preteku tak pod pravým menu preteku
(
- INFO
- REGISTRÁCIA
- STRELCI
- DOWNLOAD
- Location shooting
- .....)

je odkaz "Zmeniť údaje v preteku"

tam si možeš povedzme zmeniť Squad atd, pripadne sa aj odhlasiť)

Ináč yarco, je to aj v FAQ ! Načo som ho robil? :-(
http://www.shootingarea.eu/sk/faq
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Pravdu máš, ozaj to tam je :wink: :oops:
Dík.
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

Upozorňujem ctených strelcov, že rozhodovať sa bude podľa platných pravidiel IPSC edície Jan/2012. Ak ich nemáte, je možnosť stiahnuť ich v češtine zo stránky www.ipscostrava.cz (za čo našim západným bratom zo srdca ďakujem)
Pre krátkosť niektoré zmeny - nemožnosť zamierovať na terč po povele "load and make ready" až do štartového signálu pre všetky divízie
-nemožnosť skracovať si streleckú situáciu vybehnutím mimo vymedzený priestor (za každú následne vystrelenú ranu PROC)
Zmeny pri nespadnutí kovového terča alebo pri nezalepených terčoch (nároky na reshoot)
atd...

Tešíme sa na vás
:lol: :wink:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Rastik aky znak (zbrojovky) budes mat na tricku v tekove? Vies aby som sa k tebe zladil :twisted:

PS: Zajtra vyraza mala utocna organizacna jednotka (SKP BB) do tekova pripravit podu na jarnu sejbu olova :wink:
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Myslel si mna?Tričko GP je mi male ale šiltovka a zbran mi pasuje :lol: Len musis byt opatrní v rečiach lebo 7 členny team okrem Heda bude K-100 :lol:
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

balistoil vyprovokuj ho! Mne ide dať 15%, uvidíme čo dá tebe :lol: možno flašu vína :lol:
noacoak: ty budeš môcť niečo robiť v Tekove len keď ťa pustíme na strelnicu :twisted:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Myslel som uplne presne teba :wink: x-calibur ma jemnu spust a este ju nemas celkom v ruke takze v tvojom pripade to vidim na DQ za nahodak :lol:

robbb... dohodli sme sa ze na zaciatok sezony ti dam len 5% aby si na domacej pode neutrzil velku hanbu. Vstup na strelnicu mam dohodnuty priamo s predsedom :) najsamvyssim...
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

:lol: do zajtra môžme zmeniť predsedu :P
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Noacoked je po zime hrozne hustýýý kamooo,uz radsej nejdem :twisted:
Ambor
prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa Ambor »

Chalani ako to vyzera este s volnymi miestami? Ma zmysel prist na sutaz v nedelu? Este bolo miesto v prematchi, tak som sa tam pichol, ale neviem ci ma vyznam chodit aj v nedelu na match. Viete dat update v priebehu zajtrajska?
Dik moc.
katko
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa katko »

tu ti moc usporiadatelia už nepomôžu ...

je to už na samotných strelcoch, ktorí sa zaregistrujú na pretek, potom si to v strede týždňa rozmyslia a sú leniví sa odregistrovať z preteku

sami máme tú skúsenosť, že sa vždy nájde kopa strelcov, čo sa neodhlási z preteku a iba blokuje miesto druhým. Neprídu na pretek a zbytočne tým znižujú účasť. Potom sú nútení organizátori po zlých skúsenostiach vyberať štartovné od strelcov dopredu ....
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"