Tekovská liga 2012

Používateľov profilový obrázok
In - FinitY
prispievateľ
Registered for: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

... a strelci potom nadávajú že prečo majú platiť štartovné dopredu, že kto to kedy videl.

V podstate, začarovaný kruh. Keď sa naplní pretek, strelci frflú že už sa nemôžu prihlásiť, ale keby bola platba vopred, tak organizátor vie zrušiť tých čo nemajú zaplatené. Ale na druhej strane zase strelci frflú že maju platiť štartovné dopredu.

Niektorí mali výhrady voči registrácii, teraz môžu biť spokojní, pretože organizátor im, pokial sú prihlásení, garantuje miesto v preteku. Keby nebola registrácia, asi by sa kopec strelcov previezlo do Tekova zbytočne.
Prečo zbytočne? Pretože už 15 ľudí na squad je dosť.

Akokolvek to bude, vždy je priestor na nespokojnosť.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Jedna z možností ako "motivovať" strelcov, aby sa registrovali (a odregistrovali) korektne:
- ak registrovaný strelec nezruší načas registráciu a nepríde na pretek, pri ďalšej účasti bude aj napriek registrácii platiť plnú výšku štartovného. Niečo ako malá pokuta za nedodržanú registráciu.

Nehovorím, že to bude extra fungovať, ale mohlo by to niektorým zabrániť v tom, aby sa "pre istotu" zaregistrovali hneď po otvorení registrácie na daný pretek.

Súhlasím, že 15 ľudí na squad pri 6-tich stejdžoch je už dosť.

Ambor:
V prvom squade teraz na SA vidím jedno uvoľnené miesto.
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

yarco napísal:Jedna z možností ako "motivovať" strelcov, aby sa registrovali (a odregistrovali) korektne:
- ak registrovaný strelec nezruší načas registráciu a nepríde na pretek, pri ďalšej účasti bude aj napriek registrácii platiť plnú výšku štartovného. Niečo ako malá pokuta za nedodržanú registráciu.

Nehovorím, že to bude extra fungovať, ale mohlo by to niektorým zabrániť v tom, aby sa "pre istotu" zaregistrovali hneď po otvorení registrácie na daný pretek.

Súhlasím, že 15 ľudí na squad pri 6-tich stejdžoch je už dosť.

Ambor:
V prvom squade teraz na SA vidím jedno uvoľnené miesto.
Nad niečim takýmto asi budeme musieť pouvažovať.
Ambor
prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa Ambor »

Yarco dik za tip, uz som tam :)
Suhlasim s tym navrhom, nech si ludia zacnu zvykat byt trochu zodpovedni.
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

No, my sme to volali "čierna listina". Len sa to nejako neujalo, pozabudalo, atd.

Ináč na niektorých registráciach bolo upozornenie, že ak sa strelec neodhlási tak mu už zvýhodnená registrácia nebude umožnená.
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Strelci bude volny jeden flek v sklade č.5,kolega nam vypadol.bbpd jeho miesto uvolní :wink:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

do squadu č.5 som prehodil po žiadosti Michal1, ale je voľné miesto v č.1

Musím priznať, že fluktuácia je slušná a chválim každého, ktorý aj keď sa nemohol alebo nevedel odhlásiť, tak mi to dal vedieť a vybavil som to za nich.

O čiernej listine budeme vážne uvažovať aj my a to tak, že ak sa strelec dvakrát neodhlási ani nedá vedieť a na pretek nepríde, tak jeho registráciu budem akceptovať až potom, čo bude jasné, že sa do preteku zmestí každý, čo si to poctivo sleduje.

Stages stoja, zajtra buchneme prematch a pri bráne Horárne vás budeme netrpezlivo vyzerať :)
rob999
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa rob999 »

len to sa bude musieť evidovať dochádzka strelcov. Ja som za platby vopred, kto nepríde má smolu a jeho štartovné prepijeme spolu s In-FinitY, bbpd, werty, miracles a spol

Ináč ako písal Marek stage sú de facto hotové a veľmi pekné, bude to dobrý pretek.
yarco
moderátor

rob999:
Platby vopred a hlavne ich následná identifikácia tiež nie je úplná idylka.
Ja napr. viem platby z pošty identifikovať až potom, keď mi príde poštou papierový doklad o tom prevode (so scanom ústrižku).

Akýkoľvek systém penalizácií si zvolíte, hlavne "keep it simple, stupid" (aka KISS), inak to bude trest viac pre vás než pre tých blacklisťákov :roll:

<edit> slovosled
Naposledy upravil/-a yarco v 24 Mar 2012, 11:41, upravené celkom 1 krát.
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Aj to sa dá veľmi jednoducho vyriešiť. Štartovné bude pre každého podla poradového čísla napr. 1 bude mať štartovné 1 euro, 20-ty 20 eur, 99-ty 99 eur a nemáš problém priradiť platbu strelcovi. :lol:
yarco
moderátor

:lol: :P

A zároveň tým elegantne vyriešite dilemu, či ideálny počet strelcov na jeden stejdž je <10 alebo <15 :twisted:
katko
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa katko »

v squade č.2 sa práve uvoľnilo jedno miesto :)
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

waw co sa nam na tom malom slovensku deje, bitka o miesta v Tekove :shock:
Skoda, ze nemozem prist, ale nech vam i strelcom to vide na 1+
PS Len bacha na novacikov
inspiring_hypatia

Príspevok od používateľa inspiring_hypatia »

Hej banda a nezabudnite si prestaviť čas na letný aby ste neprišli na pretek o hodinku neskôr Hehe :lol:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

fajne bolo, a nebol som posledny :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"