APSS - strelnica Lipovník 24.3.2012 100-300m max kal.7,62x39

Používateľov profilový obrázok
majac
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

Ved prave, ze mam puskohlad... Ale na 300 metrov este nepozeral :). Kazdopadne to nejako dopadne...
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

skoda zly datum :(

ale dalsie kolo si nedam ujst :twisted:
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Velmi pekne sme sa popretekali.... Hlavne ta after party na konci ktorej sa z mojej kosy dymilo :twisted: :twisted: :twisted: taka simulacia utoku zombikov.
eager_hamilton

Príspevok od používateľa eager_hamilton »

Tak dufam, ze sa vsetkym dobre strielalo :wink:, vysledky by mali byt niekedy v strede tyzdna na stranke apss.sk ako sa mi ich podari prepisat a poslat na upload.
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Paradne som si zastrielal. A po afterparty som si uvedomil, ze som este nesiel zo sutaze totalne bez nabojov :)
majac
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

mozem len suhlasit s Akim. sutaz paradna, strelci vysmiati a volna zabava po skonceni bola skvela. jedine stastie ze to strelmajster zastavil, lebo kosa by sa mi asi roztopila... :)
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Na Lipovniku je vzdy dobre, pricom sa nas tam vzdy stretlo zopar, co sme sa vzdy cudovali!
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Chlapci povyhanali pavukov z laufu evidentne, ked som videl co si Aki rozlozil okolo seba tak mi bolo uz jasne ze to nebude len par ran, dokazom bola aj ta roztopena pracka popruhu s plastovym uchytenim na kose jednoho z ucastnikov :)) ako kazdemu kto sa chce vyblbnut z kosy , by asi bolo vhodne natocit video:) chlapci co robili poriadky a zbierali samopalove hilzne riadne museli nadavat. Ja isto viem ze nabuduce tam zoberiem pusku v ipsc konfiguracii, dobre to bolo!
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

No jo, popruh ma uz najlepsie roky za sebou, ale tych 5 zasobnikov za pol hodinu vydrzal statocne:)
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"